Aka je vasa najvacsia rychlost na bicykli?
tiez som sa na mojich samovrazednym semi-slickoch suchal po zemi na krizovatke s jednou nohou este zapnutou.. nic moc =) <kombinacia mokro, neprimerana rychlost, zakruta a moje plaste>triple napísal:tak ale ved to je samozrejmosť .. to bolo myslené dokopy.. ale jo fasa držia a dokonca aj dnes mi držali na križovatke som odopol pravú nohu ako vždy lenže strašne lialo a nejko mi šmyklo zadné koleso a navážilo ma kus do ľava a ľavá noha bola zacvaknutá tak som ležal na zemi na križovatke
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
brm: Jazdim na cestnom na SPD, ale na zaciatku som mesiac ci kolko jazdil na kosikoch a ked som siel dole kopcom, tak som zasadne vytahoval z nich nohu, pretoze ked mam padat, tak nech mam volnu nohu a nie zachytenu v kosiku.
Monako2: Biky za 60 tisic najdes s celym karbonovym ramom, ale co z toho ked je tam o to biednejsia vybava??? Radsej budem jazdit na Alu s karbonovou vidlou, pripadne este zadnou stavbou, ale budem mat lepsiu vybavu.
Monako2: Biky za 60 tisic najdes s celym karbonovym ramom, ale co z toho ked je tam o to biednejsia vybava??? Radsej budem jazdit na Alu s karbonovou vidlou, pripadne este zadnou stavbou, ale budem mat lepsiu vybavu.
-
triple
Guru wannabe
ja jazdím na cesťáku a na horskom tak sporadicky rekreačne a fakt si neviem predstaviť ako tam funguje fixovanie nohy na pedál .. x krát sa mi stalo že (skôr to bolo mojou nešikovnosťou) že som veľmi ale veľmi rýchlo dal nohu na zem a neviem si to predstaviť ked je noha zacvaknutá na pedáliku.. síce neviem ako tam funguje mechanizmus ale ak je podobný cestnému tak by som bol asi vkuse na zemi 
Ja zase neviem, ako to funguje na cestnom, ale na horskom SPD to funguje tak, že keď mykneš pätou do strany, tak sa nôžka sama vypne.
Pri páde sa zvyčajne tiež noha posunie do strán, takže aj vtedy sa vypne (samozrejme ak nemáš SPD nastavené na total fest). Je to sila zvyku, treba si to pár krát vyskúšať a potom sa z toho stane automatický reflex. Podľa mňa 95% ľudí, čo prešlo na SPD, minimálne raz padlo. 
-
tomasito13
Star
ja velmi na biku nejazdim ale otec je taky cyklista ma cestny (Morati) aj horsky (Cannondale Scalpel) a vrazil do nich strasne vela prachov a len tak som mu minule kukal do computeru na biku cestnom a pozeram 106 maximalka a ked som sa o spytal ze ako to tak vravel ze siel dole kopcom za autom, dzive si myslim 
-
tomasito13
Star