Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Hi
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hi »

Lukáš Kumančík napísal:to fakt zaberá triceps 2/3 ruky???pochybujem , a ruku mám na obvod 38cm ale šak mám len 16 rokov tak sa to dá , ale myslím si že biceps je vačší ako triceps nie???a ako by to vypadalo keby som mal triceps veľký a biceps žiadny?a ešte mohli by ste sem hodiť niekto nejaké screeny kde to bude dobre zobrazené , myslím ten biceps a triceps
Jj fakt zabera 2/3 nadlaktia,ty si dalsi bicepsgaynesak ?ze ta tak zaujima bicacik,cvic bench ,mt a drepy a uvidis ako ti pojdu hore ruky :o
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Lukáš Kumančík napísal:to fakt zaberá triceps 2/3 ruky???pochybujem , a ruku mám na obvod 38cm ale šak mám len 16 rokov tak sa to dá , ale myslím si že biceps je vačší ako triceps nie???a ako by to vypadalo keby som mal triceps veľký a biceps žiadny?a ešte mohli by ste sem hodiť niekto nejaké screeny kde to bude dobre zobrazené , myslím ten biceps a triceps
Ziadne screeny takto narychlo neviem najist, tak staci sa proste pozriet do zrkalda, upazit dlanami smerujucimi na hor, napnes biceps ale aby ruka bola v uhle aspon tych 145 stupnou a ak si dobre vyrisovany tak budes vidiet pokial sa tiahne biceps a aku cast tvory sval zadnej casti ruky teda triceps.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

tu vam davam par cvikov niektore možno zbytočne, ale niekomu snad pomože, inač na niektorych videach sa aj nasmejete 8) 8)
Link: http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... 97a5373dc7
velkost: 119MB
Lennys
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lennys »

BERE NIEKTO Z VAS KAZEINAT VAPENATY ?
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

Hi napísal:Jj fakt zabera 2/3 nadlaktia,ty si dalsi bicepsgaynesak ?ze ta tak zaujima bicacik,cvic bench ,mt a drepy a uvidis ako ti pojdu hore ruky :o
napis mi prosimta co je ten bench , mt , a ake drepy myslis???
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

->slavo<- napísal:tu vam davam par cvikov niektore možno zbytočne, ale niekomu snad pomože, inač na niektorych videach sa aj nasmejete 8) 8)
Link: http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... 97a5373dc7
velkost: 119MB
haluz citujem vlastny prispevok to čo je bench sa dozvieš s mojho uploadu .stači ked si to sosneš čekneš video ako sa to robi a možeš začat. :) :roll:
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Lennys napísal:BERE NIEKTO Z VAS KAZEINAT VAPENATY ?
braval som... ak budem objednavat, zoberiem znova.
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

nepoznate prosim internetove obchody so sportovou vyzivou, ktore su v USA? (nemusia odosielat na slovensko) viem o bodybuildingu, vitacoste a discountanabolics
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

pepan90 napísal:nepoznate prosim internetove obchody so sportovou vyzivou, ktore su v USA? (nemusia odosielat na slovensko) viem o bodybuildingu, vitacoste a discountanabolics
:googluj:

poculi ste o tom novom proteine, ktory je povazovany za kvalitnejsi ako najkvalitnejsie srvatkove proteiny?
neviem teraz najst, pisem narychlo, som u babky, no ked pridem domov, skusim ho najst..
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

zdravím
zvažujem nad kúpou nejakej. doplnkovej výživy nemám s tým skúsenosti tak by som potreboval poradiť.
thx
(cvičim cca. rok)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

mozem si naordinovat kreatin aj ked mi treba zhodit? troska spevnit:D nebude to caste len par krat doi tyzdna.. co na to poviete?
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

Masaker napísal:mozem si naordinovat kreatin aj ked mi treba zhodit? troska spevnit:D nebude to caste len par krat doi tyzdna.. co na to poviete?
uplne zbytocne, ked chces zhodit, naordinuj si dietu..
Lennys
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lennys »

bud dietu, alebo L-Carnitin ten je tiez na chudnutie,

a ten chalan ze cca rok cvici ze chce nieco brat tak teda.... Gainer je dobry na pribratie tam mas vsetko, creatin by som vylucil hned....
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Lennys napísal:bud dietu, alebo L-Carnitin ten je tiez na chudnutie,

a ten chalan ze cca rok cvici ze chce nieco brat tak teda.... Gainer je dobry na pribratie tam mas vsetko, creatin by som vylucil hned....
dôvod vylučenia kreatinu?
čo tak proteiny?
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Prioritas napísal:dôvod vylučenia kreatinu?
čo tak proteiny?
cisty monohydrat nema zmysel brat.. do svalov sa dostane minimum z toho co spapas..
protein je uz fajn vec.. ak nemas vela peniazi tak to vyries ako ja..kupis si pesnicny protein..skus vygoogli ked ne tak ti poslem link.. k tomu som si kupil aj srvatku celkom lacne..1kg psenicneho stoji 120 korun a hodnoty na 100g su taketo min92g biel ostatne sacharidy a tuky..
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

MurphY napísal:cisty monohydrat nema zmysel brat.. do svalov sa dostane minimum z toho co spapas..
Ako toto mozes povedat. Ano, nema ho zmysel brat vtedy, ak cviciaci len zacina s posilnovanim. Vtedy porastie aj z "chleba s maslom"... Donedavna tu bol len monohydrat a uz vtedy sa vedelo, ze funguje. To, ze sa vstrebe iba utcita cast uziteho mnozstva, to je ina vec. Ale vzhladom na jeho dostupnu cenu je to dobra volba.

ak rozmyslate nad protakmi, prezrite si toto - biomag
MurphY
Professional
Professional

Grosay napísal:Ako toto mozes povedat. Ano, nema ho zmysel brat vtedy, ak cviciaci len zacina s posilnovanim. Vtedy porastie aj z "chleba z maslom"... Donedavna tu bol len monohydrat a uz vtedy sa vedelo, ze funguje. To, ze sa vstrebe iba utcita cast uziteho mnozstva, to je ina vec. Ale vzhladom na jeho dostupnu cenu je to dobra volba.

ak rozmyslate nad protakmi, prezrite si toto - biomag
no hej ale to uz je tak vzdy ked nekdo zacina cvicit tak jedine co pocujem ci bere creatin ale to je tak jedno..skorej poraste z neakeho gaineru nez z creatinu
Prioritas
Medium Star
Medium Star

MurphY
Professional
Professional

hmm ja ti neviem bsn je ze vraj je dobry ale zbytocne predrazeni.. reklama..urcite by som neco aj k tomu protaku kupil..
Eten
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Eten »

pocuj ten psenicny protein kde sa da kupit ?? iba net alebo jak ??
Napísať odpoveď