Trest smrti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mal by sa zaviest v EU trest smrti?

Ano
225
53%
Nie
167
40%
Neviem
29
7%

Celkom hlasov: 421

tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

co si maju teraz ludia mysliet o tych, ktori hlasovali za NIE
TheEliTe

Príspevok od používateľa TheEliTe »

Ja by som mu po 1, odrezal ruky,potom nohy, a by som ho nehcal tak :lol:
a potom by som zobral sol a by som solil ;) chudak :twisted:
Avalong
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Avalong »

TheEliTe napísal:Ja by som mu po 1, odrezal ruky,potom nohy, a by som ho nehcal tak :lol:
uz rovno s gilotinou poodsekavat a mozme sa vratit do stredoveku :smt022
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slide »

Joker napísal:Smrt za Smrt :evil:
a ked nahodou niekho zabijes omylom :?: moze sa to zdat smiesne ale niekedy v niektorych pripadoch teda uz boli take :roll:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

slide napísal: a ked nahodou niekho zabijes omylom :?: moze sa to zdat smiesne ale niekedy v niektorych pripadoch teda uz boli take :roll:
vobec to neni smiesne, je to realita,...
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

Traktorista napísal: suhlasim, ale zase,....
som za dozivotie(ale iba pri tych najhnusnejsich zlocinov, nieco ako podvody a neumiselne zabitia rozhodne nie), ale kdo im bude platit ich dozivotny pobyt vo vazeni? zase mi, danovy poplatnici,...
A tie peniaze co idu na zradlo dakemu zabijakovy by radsej mohli ist na konta bezdomovcov, ktorym zivot nebol pekny,...
Alebo dakym detom v domovoch z nezodpovednymi rodicmi,...
Atd
to je otazka :roll:
1.kazdy obcan si plati pokial je v aktivnom veku na dochodok.. co tak cerpat financie stade ? vo veznici nemusia len sediet.. nech si zarobia....
2.skusme nedavat politikom miliardy...a bude aj pre veznou aj pre chudobne deti ci bezdomovcov
tomasso napísal:co si maju teraz ludia mysliet o tych, ktori hlasovali za NIE
ze maju humanisticke citenie a pozeraju sa na vec s nadhladom
TheEliTe napísal:Ja by som mu po 1, odrezal ruky,potom nohy, a by som ho nehcal tak :lol:
uf aky husty.... som zvedavy ci by si sa dokazal pozerat na mrtvolu a nie to este niekoho mucit... silacke reci si nechaj pre deti tu nimy nikoho neohuris
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Spoty napísal:1.kazdy obcan si plati pokial je v aktivnom veku na dochodok.. co tak cerpat financie stade ? vo veznici nemusia len sediet.. nech si zarobia....
2.skusme nedavat politikom miliardy...a bude aj pre veznou aj pre chudobne deti ci bezdomovcov
1.no, to je ale zase zasah do ludskych prav napadnutelny ustavne,...
2. svata pravda, ale povedzme si, kebyze mate prilezitost si nakradnut zo statneho, neurobili by ste to? Ja osobne ano, a preto ich chapem,.... :oops:
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

Traktorista napísal: 1.no, to je ale zase zasah do ludskych prav napadnutelny ustavne,...
2. svata pravda, ale povedzme si, kebyze mate prilezitost si nakradnut zo statneho, neurobili by ste to? Ja osobne ano, a preto ich chapem,.... :oops:
prave preto by si sa nemal stat politikom.. taykch je tam uz dost. nemali by sme ich chapat, ale ako spolocnost by sme ich mali odsudit.
inak je to cele OT tak v tom nepokracujme
sandstorm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa sandstorm »

co vam uz vsetkym uplne striha !!!??? sak nie sme niekde v stredoveku ked sa palili "carodejnice" .. sme predsa vyspela kultura a mame nejake tie pravne a eticke zakony takze je uplne neprijatelne schvalenie trestu smrti !!!!
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

sandstorm napísal:co vam uz vsetkym uplne striha !!!??? sak nie sme niekde v stredoveku ked sa palili "carodejnice" .. sme predsa vyspela kultura a mame nejake tie pravne a eticke zakony takze je uplne neprijatelne schvalenie trestu smrti !!!!
Len priklad. Tebe by nejaky psychopat zabil rodicov (nie omylom ale vychutnaval by si to-cize psychopat) a ty by si bol proti trestu smrti?

Niekto tu spomenul, ze dozivotie je horsie ako trest smrti... Mozno pre toho cloveka, ale pre bliznych obete? Je to horsie? Kazdy den sa budu bat, kedy ho pustia na slobodu (na Slovensku 5-12 rokov) a ked ho prepustia zase moze niekoho zabit !! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Les napísal: Len priklad. Tebe by nejaky psychopat zabil rodicov (nie omylom ale vychutnaval by si to-cize psychopat) a ty by si bol proti trestu smrti?

Niekto tu spomenul, ze dozivotie je horsie ako trest smrti... Mozno pre toho cloveka, ale pre bliznych obete? Je to horsie? Kazdy den sa budu bat, kedy ho pustia na slobodu (na Slovensku 5-12 rokov) a ked ho prepustia zase moze niekoho zabit !! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
co? sak ked mas dozivotie tak ta skorej nepustia LOL
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

Jednoznacne za.

Ale asi sa toho nedockame, prave vzhladom na omyly v sudnictve. Legislativci sa boja toho, ze by bol nepravom nejaky clovek odsudeny na smrt. Ale ak by bol nepravom odsudeny na dozivotie - to uz je v poho. (ale asi tazko budu vznikat omyly pri trestnych cinoch takeho zavazneho charakteru, ktore by si vyzadovali takuto trestnu sadzbu - aj ked uplne vylucit sa to neda)
Les
King
King

Traktorista napísal: co? sak ked mas dozivotie tak ta skorej nepustia LOL
Na Slovensku je vsetko mozne, skus viac citat clanky a potom zistis, ze boli su a aj budu na Slovensku take pripady. :!:
Les
King
King

rsc napísal:Jednoznacne za.

Ale asi sa toho nedockame, prave vzhladom na omyly v sudnictve. Legislativci sa boja toho, ze by bol nepravom nejaky clovek odsudeny na smrt. Ale ak by bol nepravom odsudeny na dozivotie - to uz je v poho. (ale asi tazko budu vznikat omyly pri trestnych cinoch takeho zavazneho charakteru, ktore by si vyzadovali takuto trestnu sadzbu - aj ked uplne vylucit sa to neda)
Samozrejme omyly sa tiez stavaju a preto ich nieje mozne celkom vylucit. Cim viac dokazov, tym vacsie pravo odsudit.
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Nechapem tych, ktopry hlasovali za ANO. je to podla mojho nazoru nespravodlive a tiez je to nespravodlive aj voci obeti, ale... zivot je o poznavani a napravovani chyb. keby ste niekoho bud zavreli na dozivotie alebo mu dali trest smrti tak uz nema sancu sa polepsit a zit normalnym zivotom a navyse je to v rozpore so zakladnym ludskym PRAVOM
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

drakeman napísal:Nechapem tych, ktopry hlasovali za ANO. je to podla mojho nazoru nespravodlive a tiez je to nespravodlive aj voci obeti, ale... zivot je o poznavani a napravovani chyb. keby ste niekoho bud zavreli na dozivotie alebo mu dali trest smrti tak uz nema sancu sa polepsit a zit normalnym zivotom a navyse je to v rozpore so zakladnym ludskym PRAVOM
Hlavne ked je to recidivista, u ktoreho uz naprava nie je mozna.
Les
King
King

drakeman napísal:Nechapem tych, ktopry hlasovali za ANO. je to podla mojho nazoru nespravodlive a tiez je to nespravodlive aj voci obeti, ale... zivot je o poznavani a napravovani chyb. keby ste niekoho bud zavreli na dozivotie alebo mu dali trest smrti tak uz nema sancu sa polepsit a zit normalnym zivotom a navyse je to v rozpore so zakladnym ludskym PRAVOM
Chcel by som vediet, ked budes hovorit s vlastnej skusenosti ako blizny obete, ci by si toto iste napisal aj potom.

Nespravodlive voci obete? V com?
"zivot je o poznavani a napravovani chyb" - nedaj sa vysmiat, hlavne ak ide o brutalneho vraha.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Les: clovek ak zabije nejakeho ineho cloveka prestava byt clovekom?
Les
King
King

mastermind napísal:Les: clovek ak zabije nejakeho ineho cloveka prestava byt clovekom?
Ak umyselne tak u mna urcite.
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

Joker napísal:Smrt za Smrt :evil:
TOTO UZ AJ U NAS :? to uz nieje ako v hre :roll:

:? sak by nas (SLOVAKOV) za par rokov ostalo iba tak okolo 100 a boli by sme v rezervacii :?
Napísať odpoveď