Indigo napísal:Hahaha, prosim ta, nenechaj sa vysmiat. Viem si predstavit, ze s tebou sa vies stotoznit len ty, ale proti tebe su tu vsetci.
Snad to aj tvoja karma hovori.
dakujem........v minulosti som sa spraval ako debil a idiot preto ta karma...ale planujem ju dat na zelenu a ocistit svoje pospinene meno vlastnymi rukami.....no ale kveci....kazdy sme nejaky kazdy pocuva daco ine tak preco by som nemohol pocuvat to co sa mi paci???jeden ma rad to druhy ono.......a ja rozdelujem emo na:1.emo
2.emo
1.emo:stare dobre emo ktore nik nepozna poriadne...ktoren nie je o mode ale o hudbe
2.emo: NOOBovia ktory sa tvaria smutne lebo niekto nakazal a rezu sa na kazdom kroku....................ale nie len emo sa reze.......skor ked si kuknete goticke foto tak tam vidno BLOOD scream atd....
Sheep napísal:za rok sa toho vela nezmeni, aj ked sikat na karmu, ajtak mozes byt v realite uplne iny ako si na fore
po istej neprijemne udalosti aj ano....zmenil som sa k lepsiemu aj okolie si vsimlo....aaa co ja viem ja nic v poslednej dobe neriesim....ako myslim stym emom......ze ako ked nekdo je nech je ved preco ne???a stym rezanim....nepoznam ani jedneho emaka ci emacku co sa reze....az na jednu co si hovori emacka ale je to pozer....pocuva TOKIO HOTEL.....a tvari sa jak keby jej cely svet ublizil.....a pritom ma super rodicov byvaju vo vile mama sa jej venuje div nie 24 hodin denne......to je rozmaznane decko......no a takyto (tokio hotel fans ci uz iny pozeri) mi nicia image toho praveho ema........ale nie som cisty zarity emak ako si tu niektory domislali.....Have a nice day!!!!!!!!!!
dexter7007 napísal:po istej neprijemne udalosti aj ano....zmenil som sa k lepsiemu aj okolie si vsimlo....aaa co ja viem ja nic v poslednej dobe neriesim....ako myslim stym emom......ze ako ked nekdo je nech je ved preco ne???a stym rezanim....nepoznam ani jedneho emaka ci emacku co sa reze....az na jednu co si hovori emacka ale je to pozer....pocuva TOKIO HOTEL.....a tvari sa jak keby jej cely svet ublizil.....a pritom ma super rodicov byvaju vo vile mama sa jej venuje div nie 24 hodin denne......to je rozmaznane decko......no a takyto (tokio hotel fans ci uz iny pozeri) mi nicia image toho praveho ema........ale nie som cisty zarity emak ako si tu niektory domislali.....Have a nice day!!!!!!!!!!
dexter7007 napísal:po istej neprijemne udalosti aj ano....zmenil som sa k lepsiemu aj okolie si vsimlo....aaa co ja viem ja nic v poslednej dobe neriesim....ako myslim stym emom......ze ako ked nekdo je nech je ved preco ne???a stym rezanim....nepoznam ani jedneho emaka ci emacku co sa reze....az na jednu co si hovori emacka ale je to pozer....pocuva TOKIO HOTEL.....a tvari sa jak keby jej cely svet ublizil.....a pritom ma super rodicov byvaju vo vile mama sa jej venuje div nie 24 hodin denne......to je rozmaznane decko......no a takyto (tokio hotel fans ci uz iny pozeri) mi nicia image toho praveho ema........ale nie som cisty zarity emak ako si tu niektory domislali.....Have a nice day!!!!!!!!!!
co by chcel riesit s emom? ak nemas v okoli nikoho s podobnym image tak vyhladaj nejaku takuto komunitu, chodievaj na ich akcie, bav sa s nimi a ked budes vo svojom tak by nemal byt problem, samozrejme karmu na fore uz asi neopravis natolko aby si mal plnu kladnu karmu
Sheep napísal:co by chcel riesit s emom? ak nemas v okoli nikoho s podobnym image tak vyhladaj nejaku takuto komunitu, chodievaj na ich akcie, bav sa s nimi a ked budes vo svojom tak by nemal byt problem, samozrejme karmu na fore uz asi neopravis natolko aby si mal plnu kladnu karmu