EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Indigo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

dexter7007 napísal:tak to si tomu dal..... :? lutujem ta
Hahaha, prosim ta, nenechaj sa vysmiat. Viem si predstavit, ze s tebou sa vies stotoznit len ty, ale proti tebe su tu vsetci.

Snad to aj tvoja karma hovori.
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

Indigo napísal:Hahaha, prosim ta, nenechaj sa vysmiat. Viem si predstavit, ze s tebou sa vies stotoznit len ty, ale proti tebe su tu vsetci.

Snad to aj tvoja karma hovori.
dakujem........v minulosti som sa spraval ako debil a idiot preto ta karma...ale planujem ju dat na zelenu a ocistit svoje pospinene meno vlastnymi rukami.....no ale kveci....kazdy sme nejaky kazdy pocuva daco ine tak preco by som nemohol pocuvat to co sa mi paci???jeden ma rad to druhy ono.......a ja rozdelujem emo na:1.emo
2.emo
1.emo:stare dobre emo ktore nik nepozna poriadne...ktoren nie je o mode ale o hudbe
2.emo: NOOBovia ktory sa tvaria smutne lebo niekto nakazal a rezu sa na kazdom kroku....................ale nie len emo sa reze.......skor ked si kuknete goticke foto tak tam vidno BLOOD scream atd....
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

myslim ze menit sa koli karme je celkom zbytocne
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:myslim ze menit sa koli karme je celkom zbytocne
nie koli karme....bol som decko...to je proste nadlho ale zmenil som sa spravanim(k lepsiemu) :|
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

aha a preto si teraz emo a vykazujes vsetky znaky pozerstva ake existuju a o real emo si cital na nejakom tiez-ortodoxnom emo blogu
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:aha a preto si teraz emo a vykazujes vsetky znaky pozerstva ake existuju a o real emo si cital na nejakom tiez-ortodoxnom emo blogu
omg nevyjadrujem sa.....jediny pozer ktory sa tu prejavil si ty....a citam si este predosle prispevky........dodavam:ja pocuvam aj ne emo....OKEJ???
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

dexter7007 napísal:jediny pozer ktory sa tu prejavil si ty....
ach jaj, idem sa podrezat :samovrazda:
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:ach jaj, idem sa podrezat :samovrazda:
ked to vydis ako riesenie nech sa paci
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

dexter7007 napísal:nie koli karme....bol som decko.
Jaj, a zrazu si vyrastol co.
Sheep
Addict
Addict

dexter7007 napísal:nie koli karme....bol som decko...to je proste nadlho ale zmenil som sa spravanim(k lepsiemu) :|
za rok sa toho vela nezmeni, aj ked sikat na karmu, ajtak mozes byt v realite uplne iny ako si na fore
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:za rok sa toho vela nezmeni, aj ked sikat na karmu, ajtak mozes byt v realite uplne iny ako si na fore
po istej neprijemne udalosti aj ano....zmenil som sa k lepsiemu aj okolie si vsimlo....aaa co ja viem ja nic v poslednej dobe neriesim....ako myslim stym emom......ze ako ked nekdo je nech je ved preco ne???a stym rezanim....nepoznam ani jedneho emaka ci emacku co sa reze....az na jednu co si hovori emacka ale je to pozer....pocuva TOKIO HOTEL.....a tvari sa jak keby jej cely svet ublizil.....a pritom ma super rodicov byvaju vo vile mama sa jej venuje div nie 24 hodin denne......to je rozmaznane decko......no a takyto (tokio hotel fans ci uz iny pozeri) mi nicia image toho praveho ema........ale nie som cisty zarity emak ako si tu niektory domislali.....Have a nice day!!!!!!!!!!
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

dexter7007 napísal:po istej neprijemne udalosti aj ano....zmenil som sa k lepsiemu aj okolie si vsimlo....aaa co ja viem ja nic v poslednej dobe neriesim....ako myslim stym emom......ze ako ked nekdo je nech je ved preco ne???a stym rezanim....nepoznam ani jedneho emaka ci emacku co sa reze....az na jednu co si hovori emacka ale je to pozer....pocuva TOKIO HOTEL.....a tvari sa jak keby jej cely svet ublizil.....a pritom ma super rodicov byvaju vo vile mama sa jej venuje div nie 24 hodin denne......to je rozmaznane decko......no a takyto (tokio hotel fans ci uz iny pozeri) mi nicia image toho praveho ema........ale nie som cisty zarity emak ako si tu niektory domislali.....Have a nice day!!!!!!!!!!
tebe to uz cisto j**e chalan :roll:
Sheep
Addict
Addict

dexter7007 napísal:po istej neprijemne udalosti aj ano....zmenil som sa k lepsiemu aj okolie si vsimlo....aaa co ja viem ja nic v poslednej dobe neriesim....ako myslim stym emom......ze ako ked nekdo je nech je ved preco ne???a stym rezanim....nepoznam ani jedneho emaka ci emacku co sa reze....az na jednu co si hovori emacka ale je to pozer....pocuva TOKIO HOTEL.....a tvari sa jak keby jej cely svet ublizil.....a pritom ma super rodicov byvaju vo vile mama sa jej venuje div nie 24 hodin denne......to je rozmaznane decko......no a takyto (tokio hotel fans ci uz iny pozeri) mi nicia image toho praveho ema........ale nie som cisty zarity emak ako si tu niektory domislali.....Have a nice day!!!!!!!!!!
co by chcel riesit s emom? ak nemas v okoli nikoho s podobnym image tak vyhladaj nejaku takuto komunitu, chodievaj na ich akcie, bav sa s nimi a ked budes vo svojom tak by nemal byt problem, samozrejme karmu na fore uz asi neopravis natolko aby si mal plnu kladnu karmu
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

To je cista ryza konverzovat s tymto jedincom. Co post, to si protireci.
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:co by chcel riesit s emom? ak nemas v okoli nikoho s podobnym image tak vyhladaj nejaku takuto komunitu, chodievaj na ich akcie, bav sa s nimi a ked budes vo svojom tak by nemal byt problem, samozrejme karmu na fore uz asi neopravis natolko aby si mal plnu kladnu karmu
vsetko je mozne
Sheep
Addict
Addict

dexter7007 napísal:vsetko je mozne
to ale nezavisi od nikoho len od teba
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:to ale nezavisi od nikoho len od teba
no ved ja viem... ja sa neriadim nazormi druhcyh resp. ked niekto nieco povie vypocujem zhodnotim ale k srdcu si zoberme iba cast...
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

Nic proti emo, ani emackam, "fesandi jedne" :) :oops:
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

ani ja..ludia ktory sa riadia tymto zivotom mi nevadia... a emo holky su daktore pekne :wink:
Sheep
Addict
Addict

Leniv3c napísal:ani ja..ludia ktory sa riadia tymto zivotom mi nevadia... a emo holky su daktore pekne :wink:
bez toho by boli krajsie
Napísať odpoveď