No, že to tak pekne žena vystihne to som nečakal. Hej asi niečo v tom zmysle že, chlap (vačšina) je od prírody kur**níkfizz napísal:No predsa v DNA. Vy tam mate zakodovane plodenie, my frigidne varenie.
To este nepoznas?
Odpustili by ste neveru ?
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
midnight_man
Guru
Myslim ze by som to dokazal. S mojou kockou sme spolu uz dva a stvrt roka a myslim si ze ju mam az velmi rad na to aby som jej nedokazal odpustit. Ublizilo by mi to ako nic ine ale asi by som dokazal, no dovera by uz nebola taka ani zdaleka a urcity cas by zrejme nebola ziadna. No vsetko je to len teoria, a viem ze mna sa take netyka 
-
JohnFrusciante
Star
-
satelitik11
Medium Professional
hmm zalezi od toho s kym co a hlavne kolko .. ak by to bolo cisto z vasne jedna noc a nic viac tak asi ano.. stat sa moze selico este zalezi od toho ci by to bol niekto koho nepozna alebo kamarat alebo co
.. al ak by som zistil ze s dakym spava tak to teda urcite nie
poslal by som ju hlboko do pi*i...
-
forgottten
Medium Star
Nevera je podľa mňa dríst.
Nebudem robiť veľké komentáre okolo kompromisov.
Podstatné je, že ak niekto je neverný, ale vzťah je jeden z tých veľmi zriedkavých, tzn. voľno, tak je to akceptovateľné. Láska vo vzťahu, sex aj pomimo. Za okolností, že je dohodnuté, že je to v poriadku a že nikto si pred nikým nič netají.
Ale ak je nevera krytá, žiaden špeciálny vzťah nie je, proste normálny vzťah, kedy jeden je druhému neverný... Tak ten, kto je neverný, je slaboduchý, jednoduchý, obyčajný a okamžite môže dostať kopačky. Kde je dôvera? oh my f***ing god... Takýto vzťah by mal druhý okamžite ukončiť...
Nebudem robiť veľké komentáre okolo kompromisov.
Podstatné je, že ak niekto je neverný, ale vzťah je jeden z tých veľmi zriedkavých, tzn. voľno, tak je to akceptovateľné. Láska vo vzťahu, sex aj pomimo. Za okolností, že je dohodnuté, že je to v poriadku a že nikto si pred nikým nič netají.
Ale ak je nevera krytá, žiaden špeciálny vzťah nie je, proste normálny vzťah, kedy jeden je druhému neverný... Tak ten, kto je neverný, je slaboduchý, jednoduchý, obyčajný a okamžite môže dostať kopačky. Kde je dôvera? oh my f***ing god... Takýto vzťah by mal druhý okamžite ukončiť...
Raz som si povedala, že by som neveru nikdy nedokázala odpustit, ale teraz neviem...
mám pekný pol ročný vztah. Sem-tam sa poškriepime kôli nejakej maličkosti, ale o to krajšie je potom udobrovanie. Všetko bolo v podstate super až do jednej diskotéky, na ktorú sme šli spolu. Všetko bolo v pohoda až kým sa v polovici večera niekde nevyparil. Všade som ho hľadala. Nakoniec som ho našla. Nedokázal sa mi pozriet do očí a po chvíli sa mi priznal, že sa bozkával s inou.
čo by ste robili vy???
cením si jeho uprimnost, ale aj tak to na veci nič nemení... síce som mu už odpustila ale dôverovat mu už asi nebudem
mám pekný pol ročný vztah. Sem-tam sa poškriepime kôli nejakej maličkosti, ale o to krajšie je potom udobrovanie. Všetko bolo v podstate super až do jednej diskotéky, na ktorú sme šli spolu. Všetko bolo v pohoda až kým sa v polovici večera niekde nevyparil. Všade som ho hľadala. Nakoniec som ho našla. Nedokázal sa mi pozriet do očí a po chvíli sa mi priznal, že sa bozkával s inou.
čo by ste robili vy???
cením si jeho uprimnost, ale aj tak to na veci nič nemení... síce som mu už odpustila ale dôverovat mu už asi nebudem
mozete my poradit ako by ste to riesili keby ste boly v mojej situacii????
takze zoznamil som sa s jednom babou,boly sme spolu 6 krat vonku no a potom odisla preč,neboly sme spolu 2 mesiace,potom dosla cely rok nič a zrazu asi pred tyzdnom mi napisala ze ked bola preč tie 2 mesiace tak sa tam olizovala s jednym chalanom az po roku mi to povedala.povedala my ze ked sme spolu boly 6 krat tak to nemyslela uplne vazne ten nas vztah a ze jeden chalan jej povedal ze som sukničkar
co vobec nieje pravda,dasa to brat ako ešte v pohode???alebo su to len nejake vymisly???

takze zoznamil som sa s jednom babou,boly sme spolu 6 krat vonku no a potom odisla preč,neboly sme spolu 2 mesiace,potom dosla cely rok nič a zrazu asi pred tyzdnom mi napisala ze ked bola preč tie 2 mesiace tak sa tam olizovala s jednym chalanom az po roku mi to povedala.povedala my ze ked sme spolu boly 6 krat tak to nemyslela uplne vazne ten nas vztah a ze jeden chalan jej povedal ze som sukničkar
-
forgottten
Medium Star
to snáď nemyslíš vážne? Šesť krát vonku a Ty to nazveš vzťah? Dva mesiace pauza a Ty to stále voláš "pauza"? Nie, ja tomu šancu fakt nedávam, ale nevidím do toho úplne, takže sa nevyjadrujem so stopercentnou istotou21rOBO21 napísal:mozete my poradit ako by ste to riesili keby ste boly v mojej situacii????
takze zoznamil som sa s jednom babou,boly sme spolu 6 krat vonku no a potom odisla preč,neboly sme spolu 2 mesiace,potom dosla cely rok nič a zrazu asi pred tyzdnom mi napisala ze ked bola preč tie 2 mesiace tak sa tam olizovala s jednym chalanom az po roku mi to povedala.povedala my ze ked sme spolu boly 6 krat tak to nemyslela uplne vazne ten nas vztah a ze jeden chalan jej povedal ze som sukničkar![]()
co vobec nieje pravda,dasa to brat ako ešte v pohode???alebo su to len nejake vymisly???
![]()
/edit No tak ale to je rozdiel... ak je vybudovaná medzi vami dôvera, máte sa radi a spol. a priznala to len ako nejakú chybu v minulosti, tak potom by som sa netrápil... ale robil by som si z nej v tomto smere sem tam srandu ale ne vela
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Ide o to, čo od človeka očakávam, do akej miery mu verím...
Pretože to, čo chcem ja, nemusí byť spoločným cieľom a ak vzťah obaja partneri neberú rovnako "vážne" (čo sa zistiť nedá), je ťažké určiť, ako by som sa v takomto prípade zachoval...
Čím viac by mi na danej osobe záležalo, tým ťažšie by som to znášal (teda kľudne môžem tvrdiť, že by som neodpustil, ale ak je človek "otrokom lásky", tak je jeho správanie často nepredvídateľné a nelogické, mňa nevynímajúc)...
Pretože to, čo chcem ja, nemusí byť spoločným cieľom a ak vzťah obaja partneri neberú rovnako "vážne" (čo sa zistiť nedá), je ťažké určiť, ako by som sa v takomto prípade zachoval...
Čím viac by mi na danej osobe záležalo, tým ťažšie by som to znášal (teda kľudne môžem tvrdiť, že by som neodpustil, ale ak je človek "otrokom lásky", tak je jeho správanie často nepredvídateľné a nelogické, mňa nevynímajúc)...
no odpustit neveru alebo nie je dost taska otazka...
ja som bol tiez s tych co kedysi vraveli ze ak by sa mi to dakedy stalo poslal by som tu holku nenavratne prec..proste jasny rozchod...
lenze teras uz neviem ci by som boklazal take nieco spravit, pretoze som nasiel skutocnu lasku a zazil a stale zazivam nieco co som nikdy nepoznal...
nevera je nevera ale zas na druhej strane co ak tu osobu nekonecne lubite a zalezi vam na nej..neviem ci by som odpustil mozno zalezi od okolnosti
a tiez je este otazka ze keby som odpustil ako by tan zivot fungoval dalej, stratila by umna doveru a to je jeden zo zakladov vstahu..
ja som bol tiez s tych co kedysi vraveli ze ak by sa mi to dakedy stalo poslal by som tu holku nenavratne prec..proste jasny rozchod...
lenze teras uz neviem ci by som boklazal take nieco spravit, pretoze som nasiel skutocnu lasku a zazil a stale zazivam nieco co som nikdy nepoznal...
nevera je nevera ale zas na druhej strane co ak tu osobu nekonecne lubite a zalezi vam na nej..neviem ci by som odpustil mozno zalezi od okolnosti
a tiez je este otazka ze keby som odpustil ako by tan zivot fungoval dalej, stratila by umna doveru a to je jeden zo zakladov vstahu..