Odpustili by ste neveru ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Odpustili by ste neveru ?

Urcite nie.. Uplne by u mna stratil(a) dôveru.
188
47%
Keby to je dlhodobe, tak nie, ale jeden krat sa este da prezit.
102
26%
Keby tu osobu velmi lubim, tak aj 2 nevery, ale 3 by znamenala koniec..
29
7%
Opätoval by som neveru, hoci aj donekonecna.. Ale neviem, ci som uplne v poriadku.
6
2%
Neviem
72
18%

Celkom hlasov: 397

matus87
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa matus87 »

fizz napísal:No predsa v DNA. Vy tam mate zakodovane plodenie, my frigidne varenie.
To este nepoznas?
No, že to tak pekne žena vystihne to som nečakal. Hej asi niečo v tom zmysle že, chlap (vačšina) je od prírody kur**ník :lol: ...
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

velmy tazko by som odpustil neveru....je mozne ze by som sa rozisiel...lebo vlastne keby ma lubila tak mi to neurobi takze asi by som sa rozisiel ale to zalezi podla okolnosti....
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

kazdy tu trepe ze zasadne neodpustil ale minimalne 80% z vas v takej situacii nebolo ba ani priatelku nemalo omg tak nehrajte formu v reale by ste taky rozhodny neboli :roll:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

matus87 napísal:No, že to tak pekne žena vystihne to som nečakal. Hej asi niečo v tom zmysle že, chlap (vačšina) je od prírody kur**ník :lol: ...
Ja ti neviem :D nechcem tu obhajovat nase pohlavie ale mam dojem ze sa to nejak zacina obracat :D
nesquik_7
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nesquik_7 »

Tak momentalne co mam priatelku,ano odpsutil by som jej ale iba raz..ale urcite by nemala uz umna taku doveru no neviem nastastie sa mi to este nestalo.. ale keby ma podviedla viac krat urcite by som uz neodpustil lebo to uz potom nema zmysel.. asi tolko
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Myslim ze by som to dokazal. S mojou kockou sme spolu uz dva a stvrt roka a myslim si ze ju mam az velmi rad na to aby som jej nedokazal odpustit. Ublizilo by mi to ako nic ine ale asi by som dokazal, no dovera by uz nebola taka ani zdaleka a urcity cas by zrejme nebola ziadna. No vsetko je to len teoria, a viem ze mna sa take netyka :aasmile6:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

som teraz na otvorene vzťahy takže neveru vlastne ani teraz nepoznam
a keby som s niekym riešil niečo važne tak by som ju neodpustil
lin111
Novice
Novice

nevera

Príspevok od používateľa lin111 »

Nikdy by som neveru neodpustila.... neviem si to ani predstavit.
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

Ako sa tu vravi kazdy mozno jednu by som jej odpustil ale potom by som jej uz asi moc neveril ... malo by to zmysel potom ? tazko povedat (som s nou rok a pol)
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

hmm zalezi od toho s kym co a hlavne kolko .. ak by to bolo cisto z vasne jedna noc a nic viac tak asi ano.. stat sa moze selico este zalezi od toho ci by to bol niekto koho nepozna alebo kamarat alebo co :D.. al ak by som zistil ze s dakym spava tak to teda urcite nie :D poslal by som ju hlboko do pi*i...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Nevera je podľa mňa dríst.

Nebudem robiť veľké komentáre okolo kompromisov.

Podstatné je, že ak niekto je neverný, ale vzťah je jeden z tých veľmi zriedkavých, tzn. voľno, tak je to akceptovateľné. Láska vo vzťahu, sex aj pomimo. Za okolností, že je dohodnuté, že je to v poriadku a že nikto si pred nikým nič netají.

Ale ak je nevera krytá, žiaden špeciálny vzťah nie je, proste normálny vzťah, kedy jeden je druhému neverný... Tak ten, kto je neverný, je slaboduchý, jednoduchý, obyčajný a okamžite môže dostať kopačky. Kde je dôvera? oh my f***ing god... Takýto vzťah by mal druhý okamžite ukončiť...
wwannessa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa wwannessa »

Raz som si povedala, že by som neveru nikdy nedokázala odpustit, ale teraz neviem...

mám pekný pol ročný vztah. Sem-tam sa poškriepime kôli nejakej maličkosti, ale o to krajšie je potom udobrovanie. Všetko bolo v podstate super až do jednej diskotéky, na ktorú sme šli spolu. Všetko bolo v pohoda až kým sa v polovici večera niekde nevyparil. Všade som ho hľadala. Nakoniec som ho našla. Nedokázal sa mi pozriet do očí a po chvíli sa mi priznal, že sa bozkával s inou. :(

čo by ste robili vy???

cením si jeho uprimnost, ale aj tak to na veci nič nemení... síce som mu už odpustila ale dôverovat mu už asi nebudem :cry:
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

mozete my poradit ako by ste to riesili keby ste boly v mojej situacii????

takze zoznamil som sa s jednom babou,boly sme spolu 6 krat vonku no a potom odisla preč,neboly sme spolu 2 mesiace,potom dosla cely rok nič a zrazu asi pred tyzdnom mi napisala ze ked bola preč tie 2 mesiace tak sa tam olizovala s jednym chalanom az po roku mi to povedala.povedala my ze ked sme spolu boly 6 krat tak to nemyslela uplne vazne ten nas vztah a ze jeden chalan jej povedal ze som sukničkar :shock: :shock: co vobec nieje pravda,dasa to brat ako ešte v pohode???alebo su to len nejake vymisly??? :cry: :cry:
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

21rOBO21 napísal:mozete my poradit ako by ste to riesili keby ste boly v mojej situacii????

takze zoznamil som sa s jednom babou,boly sme spolu 6 krat vonku no a potom odisla preč,neboly sme spolu 2 mesiace,potom dosla cely rok nič a zrazu asi pred tyzdnom mi napisala ze ked bola preč tie 2 mesiace tak sa tam olizovala s jednym chalanom az po roku mi to povedala.povedala my ze ked sme spolu boly 6 krat tak to nemyslela uplne vazne ten nas vztah a ze jeden chalan jej povedal ze som sukničkar :shock: :shock: co vobec nieje pravda,dasa to brat ako ešte v pohode???alebo su to len nejake vymisly??? :cry: :cry:
to snáď nemyslíš vážne? Šesť krát vonku a Ty to nazveš vzťah? Dva mesiace pauza a Ty to stále voláš "pauza"? Nie, ja tomu šancu fakt nedávam, ale nevidím do toho úplne, takže sa nevyjadrujem so stopercentnou istotou

/edit No tak ale to je rozdiel... ak je vybudovaná medzi vami dôvera, máte sa radi a spol. a priznala to len ako nejakú chybu v minulosti, tak potom by som sa netrápil... ale robil by som si z nej v tomto smere sem tam srandu ale ne vela
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

mimkorn napísal:to snáď nemyslíš vážne? Šesť krát vonku a Ty to nazveš vzťah? Dva mesiace pauza a Ty to stále voláš "pauza"? Nie, ja tomu šancu fakt nedávam, ale nevidím do toho úplne, takže sa nevyjadrujem so stopercentnou istotou
inak som snou 13 mesiacov!!!! :wink:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

sak to je dobre ze ti to vobec povedala no...ja by som si to cenil :P sice neskoro ale ajtak, uprimnost nadovsetko, a ked je to po roku tak neviem co tu utieras usta a slzy :)
Cuciatko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Cuciatko »

S istotou môžem povedať, že neveru by som za žiadnych okolností neodpustila. Som si istá, že mňa sa to netýka. Ale aj keby som toho človeka akokoľvek milovala, neodpustila by som. Veď by zrejme nemiloval on mňa, keby to spravil, čiže by ani nebol dôvod pokračovať vo vzťahu.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Ide o to, čo od človeka očakávam, do akej miery mu verím...
Pretože to, čo chcem ja, nemusí byť spoločným cieľom a ak vzťah obaja partneri neberú rovnako "vážne" (čo sa zistiť nedá), je ťažké určiť, ako by som sa v takomto prípade zachoval...
Čím viac by mi na danej osobe záležalo, tým ťažšie by som to znášal (teda kľudne môžem tvrdiť, že by som neodpustil, ale ak je človek "otrokom lásky", tak je jeho správanie často nepredvídateľné a nelogické, mňa nevynímajúc)...
vypalnik2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa vypalnik2 »

no odpustit neveru alebo nie je dost taska otazka...

ja som bol tiez s tych co kedysi vraveli ze ak by sa mi to dakedy stalo poslal by som tu holku nenavratne prec..proste jasny rozchod...

lenze teras uz neviem ci by som boklazal take nieco spravit, pretoze som nasiel skutocnu lasku a zazil a stale zazivam nieco co som nikdy nepoznal...

nevera je nevera ale zas na druhej strane co ak tu osobu nekonecne lubite a zalezi vam na nej..neviem ci by som odpustil mozno zalezi od okolnosti

a tiez je este otazka ze keby som odpustil ako by tan zivot fungoval dalej, stratila by umna doveru a to je jeden zo zakladov vstahu..
Napísať odpoveď