Resident Evil 5

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hulkm
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Resident Evil 5

Príspevok od používateľa Hulkm »

na hru si este podla ohlaseneho release date skoro rocik pockame ale uz teraz sa nanu tesim...ako je teraz v mode je ohlaseny kooperativny mod a grafika ma byt bomba roku(ale toho nadchadzajuceho)...urcite sa mozme tesit na herne mechanizmy na ktore bola bohata aj 4 ktoru teraz hram a vlemi ma to bavi tak sa este o to viac na hru tesim...hadam ze CAPCOM neurobi taky zakerny tah proti PC hracom a nakoneic ju vydaju aj na tuto platformu...na RECENZEHER je index ocakavania 90%...aky je ten vas??? :wink:

[RECENZEHER-Preview]
[Resident Evil 5 gameplay trailer]

Platforma: PS3, Xbox 360, (PC?)
Žánr: 3rd person survival horor
Výrobce: Capcom
Předpokládané datum vydání: 31. 3. 2009

///perfect 600. post :wink:
Prílohy
07.jpg
09.jpg
08.jpg
Chris Redfield
Chris Redfield
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

cauko,
takze resident evil 1,2,3 sa mi nepacili ale ked prisla 4 tak ma to dostalo atmosfera etc... len skoda ze na pocitaci bolo ovladanie ake bolo ale dalo sa zviknut. na toto sa tesim, do roka bude urcite nova masina tak si to rad zadrtim
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

(PC?) ak to bude na PC tak to bude take iste ako Biohazard... (prerabka z konzole na PC).. resident ma nikdy moc nefascinoval... akurat som mal na PS1 RE1.. to bolo celkom tazke.. ale to presuvanie sa z miestnosti do miestnosti bolo na zabitie... aj 2 aj 3... ale potom bolo take RE ze bolo FPS... to bolo dobre.. ale hral som to asi tak hodinu.. ostatne som uz nehral..
jedine ako tak kukam.. tak kazdy si chvali aku bude mat hra grafiku.. wau.. a hratelnost sa v nej strati -.-
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja lubim viac Silent Hill. Ak to budem mat, tak si zahram aj toto :roll:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

teším sa moc...dúfam že to nedodžubú..hry zo zombikmi milujem :) a resident evil je veľmi dobrá gameska..dúfam že to spravia normalne na pc a nie len nejakú prerabku z plejka abo tak... :D
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

nieco malo k ovladaniu:
Mnohých z vás isto zaujíma, ako bude vyriešené ovládanie. Úkroky do strán, streľba počas chôdze, tak takéto moderné finesy v hre nenájdete. Capcom si znovu adaptoval overenú klasiku z Resi 4, kde musíte stáť, pokiaľ chcete páliť. Japonci sú v tomto jednoducho konzervatívni a naďalej nás budú takto mučiť. Na druhej strane takáto ovládacia schéma sa podpisuje pod budovanie napätia, strachu o virtuálny život a silnejúce nutkanie spanikáriť a vziať nohy na plecia.
neni ale spomenute ako to bude vyriesene na PC, ja hram 4 na gamepade celkom sa da to zviknut :wink: ...a ci to bude na PC nieco malo zase tu
Resident Evil 5 je momentálne dokončený na 60 % a vo finále bude ponúkať hraciu dobu okolo 20 hodín. Hlavnou vývojovou platformou je PC (vyjde aj na tejto platforme?), no predvádzaná bola verzia pre Xbox360. PS3 verzia podľa tvorcov vyzerá k svetu a napriek počiatočným problémom, už môžu robiť to, čo predtým nie. O kooperatívnom režime a ženskej postave odmietol Capcom vydať akékoľvek informácie. Vraj sa ich dočkáme, keď nastane správny čas.
Source by Sector preview
kenvelo177
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kenvelo177 »

cital som ze v 5 sa medzi hlavnymi postavami objavi Ada Wong. Ano, ta Ada ktora hostovala Leonovi a pri konci spadla z mosta v RE 2! takze ten pad prezila a je pripravena pomstit sa vsetkym, ktory jej pad neoplakavali! :twisted:
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

kenvelo177 napísal:cital som ze v 5 sa medzi hlavnymi postavami objavi Ada Wong. Ano, ta Ada ktora hostovala Leonovi a pri konci spadla z mosta v RE 2! takze ten pad prezila a je pripravena pomstit sa vsetkym, ktory jej pad neoplakavali! :twisted:
Ada Wong sa vratila uz v 4 pokracovani....v 5 sa spekuluje o Jill Valentine alebo Sherry Birkin

-------------------------------------------------------------------------------------

Resident Evil 5 pravděpodobně i na PC
V nedávném rozhovoru mezi zahraničním online magazínem Eurogamer a producentem hry Junem Takeuchim nepřímo vyplynulo, že se pravděpodobně dočkáme hororového titulu Resident Evil 5 i na PC, jelikož v otázce proč je připravovaný díl prezentován na verzi z Xbox 360, uvedl Takeuchim, že hlavní platformou je PC, a tak je mnohem snazší udělat z PC verze Xbox 360 verzi, než PlayStation 3. Oficiálně je Resident Evil 5 připravován pouze na konzole Xbox 360 a PlayStation 3, ale myslíme si, že když je hlavní vývojovou platformou počítač, tak jistě autoři tuto verzi prostě nevyhodí a budou se s ní snažit vymáčknout, co největší zisk. Uvidíme zda vydavatelská společnost Capcom ohlásí tento hororový titul i pro počítačové hráče.
Ambice PC verze bych samozřejmě nezahazoval, jelikož Capcom v tomto roce vydá na PC již Devil May Cry 4 a bojový titul Street Fighter IV. Oba dva tituly byly prvně ohlášeny pouze na konzole, a dokonce Devil May Cry 4 ze začátku byl exkluzivně na PS3 a za čas se z toho vyklubala platforma Xbox 360 a PC.
Source by RECENZEHER.EU
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

Filipito napísal:cauko,
takze resident evil 1,2,3 sa mi nepacili ale ked prisla 4 tak ma to dostalo atmosfera etc... len skoda ze na pocitaci bolo ovladanie ake bolo ale dalo sa zviknut. na toto sa tesim, do roka bude urcite nova masina tak si to rad zadrtim
lol akoze 1.,2,3 nemali atmosferu ? to boli najlepsie casti a dokazal som zatym presedet strasne vela casu...fakt nejlepsie hry...a podla mna sa tie nove 4,5 atd nato vobec nechytaju...code veronica x este mozno...
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

takze volake novinky:
RE5 - tajemná hrdinka odhalená!

Kód: Vybrať všetko

IGN napsalo: „Tajemná hrdinka, která se objevuje na RE5 screenshotech a v trailerech byla identifikována. Poslední číslo Famitsu přináší první info o charakteru a ještě víc.“

Podle časopisu se tajemná postava jmenuje Sheva Alomar. Narozená v Africe, a dle posledního RE je agentkou v západní africké větvi organizace B.S.A.A. (Bioterrorism Security Assessment Alliance), organizace, které členem je i Chris (ovšem severoamerické větve). V minulosti byla Sheva zapletena do nějakého bio-teroristického incidentu a od té doby rostla její nenávist k terorismu.

Sheva bude bojovat po boku Chrise, ale zdá se, že bude mít více výhod oproti hrdinům z předchozích dílů. Umí dobře zacházet se zbraněmi a navíc obratně využívá různé hmaty v boji nablízko.
a este pred chvilou vypusteny trailer z E3:
Resident Evil 5 E3 Demo

//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2008, 11:51 )
[Resident Evil 5 - E3 dojmy] :wink:
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

Filipito napísal:cauko,
Prave ze 1,2,3 boli najlepsie casti s najlepsim pribehom.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Na PS3 to mam preobjednane od minuleho roka :lol: asi sa toho tak skoro nedockam :lol:
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dedomil napísal:Na PS3 to mam preobjednane od minuleho roka :lol: asi sa toho tak skoro nedockam :lol:
datum vydania je urceny na 13. marec takze si este pockas :D
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Ali-G napísal:Prave ze 1,2,3 boli najlepsie casti s najlepsim pribehom.
presne tak 1,2,3 nemesis , boli najlepšie ta nova 4ta čast je uplna zmena a to iste bude aj 5ta čast.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Resident Evil 4ever ... RE je velmi moc dobra hra ... presiel som 2 , 3 a 4 1 ma moc nebavila :? ... tato hra vyzera paradne ... tesim sa na nu :o
frndell
Novice
Novice

Príspevok od používateľa frndell »

no ta grafika vyzera vazne fajnovo:D..a ci to vijde an pc ma maximalne nezaujima:D..kupim na ps3 8)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

takze tu mame volake prve dojmy z japonskeho dema :wink: [Resident Evil 5 (demo)]

//autoeditácia príspevku ( 04 Feb 2009, 20:30 )
Novinky z ocakavaneho RE 5:

Objavila sa nová, tentoraz už skutočná recenzia na Resident Evil 5, kde sa autori z Gamepro mali možnosť zahrať celú hru a zhodnotiť aká naozaj je.

- Gamepro spravilo obrázky z prvých troch kapitol hry,
- Celá hra je o Pregenior víruse
- Resident Evil 5 mení lokácie častejšie ako štvorka
- Hru prejdete za 18 hodín.
- V hre nie je žiadna veľká lokácia podobná Castle v RE4
- Hra má 6 rozsiahlych kapitol, rozdelených na 3-4 časti
- Po rafinérii sa hra presúva do temnejšich lokalí ako Pyramídy
- Gamepro zaznamenali len jedno skutočné puzle v RE5
- Hlavné zameranie hry je na coop, kde jeden môže bojovať, zatiaľ čo druhý hľadá informácie. Pri single hre s AI to je niekedy problém.
- Objaví sa niekoľko klasických nepriateľov z predošlých hier.
- Gamepro zhodnotilo boje s Weskerom ako veľmi coolové.
- Vizálna a audio stránka sú dokonalé.
- PS3 verzia má niekoľko chýb, ale nič zásadné.
- Hru opísali ako extrémne zábavný ale menej hororový titul.
- Celkové hodnotenie dali 93% pre obe verzie, PS3 mala poznámku k malým problémom v grafickej oblasti. Samostatne hodnotia multiplayer, ktorému dali 100%.
- Po dohratí hry pribudnú do možností grafické filtre, neobmedzené náboje, alternatívne kostýmy, Arcade mód.

Fotené zábery z obrázkov z recenzie nájdete tu.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Hral som demo predchvilkou na PS3 a paradicka :) plnu mam preobjednanu od februara minuleho roka tak uvidime :)
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Alex481991 »

prave vyšiel benchmark pre Pc kto sa oto zaujima nech to taha....(ako ja)´=DDD
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

dobry benchmark....a celkom fajn vysledky....na tom mojom crepe...min 30FPS a vsetko HIGH roz len 1280x1024
Napísať odpoveď