OVB - skusenosti
Pan Pinco,
kazdy mame iny nazor na tuto profesiu a inu skusenost za sebou.
Ja mam pozitivnu skusenost s touto profesiou. Mam perfektnych veducich ktori mi odovzdavaju skusenosti a za skoleni si vzdy nieco nove prinesiem.
Je rozdiel poradca a poradca predajca.
Okrem toho ze som financny poradca chodim este do inej prace nakolko zatial nezarabam dost lebo sa snazim robit poradcu, nie predajcu. Robim to preto lebo ma to bavi. A poznam takych viacerych. Tak nas nehadzte do jedneho vreca.
Nerobim to pre proviziu ale pre ludi
kazdy mame iny nazor na tuto profesiu a inu skusenost za sebou.
Ja mam pozitivnu skusenost s touto profesiou. Mam perfektnych veducich ktori mi odovzdavaju skusenosti a za skoleni si vzdy nieco nove prinesiem.
Je rozdiel poradca a poradca predajca.
Okrem toho ze som financny poradca chodim este do inej prace nakolko zatial nezarabam dost lebo sa snazim robit poradcu, nie predajcu. Robim to preto lebo ma to bavi. A poznam takych viacerych. Tak nas nehadzte do jedneho vreca.
Nerobim to pre proviziu ale pre ludi
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
no dobre vyjadrim sa aj ja po mojej skusenosti
OVBaci niesu ako poistovaci... Pracuju totiz kapanek inym systemom....
a firma ktora je uz 38 rokov na financnom trhu si myslim vybudovala iste zazemie a iste standardy ako a co robit a preto je aj uspesna...
A co sa tyka fin. poradcov neviem ale kazdeho zaujima kolko taky poradca zarobi, vy ked si idete kupit maso do obchodu pytate sa predavaca kolko zarobi?
- co sa tyka ano nieje poradca ako poradca, a je tu aj dolezitost toho na akeho veduceho narazite.
Jedno je vsak iste ten kto to chce robit pre peniaze pri tejto praci dlho nevydrzi. To cloveka musi bavit...
A co sa tyka financnej gramotnosti by ste sa cudovali kolko ludi je fakt hlupych co sa tyka penazi, vam je hej ste mladi a viete o dnesnej ekonomike pomerne dost ale co ma povedat 50 rocny clovek ktory 30 rokov zil v inych pomeroch a 30 rokov ho ucili nieco ine ako je teraz.
a cize ako som cital zajtial diskusiu bud su tu ludia co ovbaka stretli a maju negativnu skusenost
alebo su tu ludia co ho nestretli a tvaria sa tak a pridavaju sa k tym aby na nieco nadavali
alebo su tu ludia ktori vedia ze to nieje ani zle ani dobre
a nakoniec ludia co maju sa tvaria neutralne a vedia ze VSADE su dobri a zly ludia cili ludia ktori sa bud v danom odbore vyznaju alebo nevyznaju a tvaria sa ze ano..
ALe to nieje iba v jednej firme ale VSADE!
OVBaci niesu ako poistovaci... Pracuju totiz kapanek inym systemom....
a firma ktora je uz 38 rokov na financnom trhu si myslim vybudovala iste zazemie a iste standardy ako a co robit a preto je aj uspesna...
A co sa tyka fin. poradcov neviem ale kazdeho zaujima kolko taky poradca zarobi, vy ked si idete kupit maso do obchodu pytate sa predavaca kolko zarobi?
- co sa tyka ano nieje poradca ako poradca, a je tu aj dolezitost toho na akeho veduceho narazite.
Jedno je vsak iste ten kto to chce robit pre peniaze pri tejto praci dlho nevydrzi. To cloveka musi bavit...
A co sa tyka financnej gramotnosti by ste sa cudovali kolko ludi je fakt hlupych co sa tyka penazi, vam je hej ste mladi a viete o dnesnej ekonomike pomerne dost ale co ma povedat 50 rocny clovek ktory 30 rokov zil v inych pomeroch a 30 rokov ho ucili nieco ine ako je teraz.
a cize ako som cital zajtial diskusiu bud su tu ludia co ovbaka stretli a maju negativnu skusenost
alebo su tu ludia co ho nestretli a tvaria sa tak a pridavaju sa k tym aby na nieco nadavali
alebo su tu ludia ktori vedia ze to nieje ani zle ani dobre
a nakoniec ludia co maju sa tvaria neutralne a vedia ze VSADE su dobri a zly ludia cili ludia ktori sa bud v danom odbore vyznaju alebo nevyznaju a tvaria sa ze ano..
ALe to nieje iba v jednej firme ale VSADE!
-
ProfionQQ
Medium Star
tí ktorí tu nadávate na OVB a finančných poradcov ste zaspali dobu... chodte do nemecka alebo rakúska !!! tam má nozaj skoro každá rodina fin. poradcu...či tomu veríte alebo nie ... ale je to tak !!!
fin. poradcom nemôže byť človek ktorý chce na tejto práci zarobiť peniaze pre seba. Poznám aj takých...jedna mladá baba, 25 rokov, začala robiť v jednej firme spojenej s finančníctvom...Prvy mesiac zarobila 80.000 !!!! povedala mi že do konca roka nebude robiť lebo za mesiac zarobila skoro jej ročny plat z predošlého zamestnania. Ale toto neni ten správny spôsob. Tá baba to už dnes nerobí. Vydržala 3 mesiace
Klientom pouzatvárala zmluvy na sporenia, hypotéky, pôžičky a tí klienti sú dnes v problemoch lebo tie zmluvy uzatvorila nevýhodne pre klienta. Aj ked ona zarobila krásne.
Ked však fin. poradca robí opačne tj. chce zarobiť pre klienta v budúcnosti sa bude mať dobre. Klient na neho bude v dobrom spomínať, dohodí mu dalších klientov, tým pádom fin. poradca spraví viac zmluv a teda aj viac zarobí. Toto je správny system v takychto inštitúciach.
Použil som vetu: ... v budúcnosti sa bude mať dobre....
teda v budúcnosti bude aj na nejaké to "pivko" navyše. Aj mne sa ťažko pozerá do buducnosti. Predsa si hovorím, že žijem teraz a na to pivko chcem mať teraz a nie ked budem stary. Lenže kolko ludí z nás je takých čo si to "pivko" môžu dovoliť aj teraz???? Pár štastlivcov.... Preto, aspon ja osobne, chcem aby som na to "pivko" mal v budúcnosti. A aby si sa mal v budúcnosti lepšie potrebuješ fin. poradcu. Aj keby si bol neviem ako vzdelany a sledoval trh, akcie, komodity ..... nezarobíš si tolko ako ti môže zarobiť fin. poradca !!
Tieto firmy sú neni nejaké šopy zbúchane za dva dni. Sú to firmy ktoré majú historiu. Na trhu už niečo dosiahli. Majú pracovníkov, ktorí 24 h. denne skúmajú situaciu na trhu a vytvárajú analýzy... Ak toto dokážu niektorí z vás tak sa mi prosím ohláste. S čistým svedomím a s úsmevom na tvári vám dohodím prácu a budete zarábať 50.000 mesačne.
fin. poradcom nemôže byť človek ktorý chce na tejto práci zarobiť peniaze pre seba. Poznám aj takých...jedna mladá baba, 25 rokov, začala robiť v jednej firme spojenej s finančníctvom...Prvy mesiac zarobila 80.000 !!!! povedala mi že do konca roka nebude robiť lebo za mesiac zarobila skoro jej ročny plat z predošlého zamestnania. Ale toto neni ten správny spôsob. Tá baba to už dnes nerobí. Vydržala 3 mesiace
Ked však fin. poradca robí opačne tj. chce zarobiť pre klienta v budúcnosti sa bude mať dobre. Klient na neho bude v dobrom spomínať, dohodí mu dalších klientov, tým pádom fin. poradca spraví viac zmluv a teda aj viac zarobí. Toto je správny system v takychto inštitúciach.
Použil som vetu: ... v budúcnosti sa bude mať dobre....
teda v budúcnosti bude aj na nejaké to "pivko" navyše. Aj mne sa ťažko pozerá do buducnosti. Predsa si hovorím, že žijem teraz a na to pivko chcem mať teraz a nie ked budem stary. Lenže kolko ludí z nás je takých čo si to "pivko" môžu dovoliť aj teraz???? Pár štastlivcov.... Preto, aspon ja osobne, chcem aby som na to "pivko" mal v budúcnosti. A aby si sa mal v budúcnosti lepšie potrebuješ fin. poradcu. Aj keby si bol neviem ako vzdelany a sledoval trh, akcie, komodity ..... nezarobíš si tolko ako ti môže zarobiť fin. poradca !!
Tieto firmy sú neni nejaké šopy zbúchane za dva dni. Sú to firmy ktoré majú historiu. Na trhu už niečo dosiahli. Majú pracovníkov, ktorí 24 h. denne skúmajú situaciu na trhu a vytvárajú analýzy... Ak toto dokážu niektorí z vás tak sa mi prosím ohláste. S čistým svedomím a s úsmevom na tvári vám dohodím prácu a budete zarábať 50.000 mesačne.
Ten kto dokaze sledovat a citat situacie na trhu s akciami, komoditami,.... sa ti moze vies co na tych tvojich 50k brutto mesacne. Ten kto sa tomu venuje, urcite nebeha po nahodnych ludoch a nesnazi sa im natlacit zmluvy len aby si spravil urcity financny objem, ktory ho posunie v pyramidke hore. A hlavne ten kto sa tomu venuje, si tych 50k spravi na jednej transakcii (samozrejme zalezi na objeme danej transakcie).
-
ProfionQQ
Medium Star
nepochopil si. netvrdím že tie trhy sleduje konkretny fin. poradca... on určite nie...na to by nemal čas...situaciu na trhu sledujú iný ludia. Tých 50 tisíc to bola iba rečnícka fráza. Ked je niekto tak inteligentny, že sa vie sám o seba postarať čo sa týka penazí prečo sa tým nežíví a nezarába napríklad aj tých 50k..???killa_bee napísal:Ten kto dokaze sledovat a citat situacie na trhu s akciami, komoditami,.... sa ti moze vies co na tych tvojich 50k brutto mesacne. Ten kto sa tomu venuje, urcite nebeha po nahodnych ludoch a nesnazi sa im natlacit zmluvy len aby si spravil urcity financny objem, ktory ho posunie v pyramidke hore. A hlavne ten kto sa tomu venuje, si tych 50k spravi na jednej transakcii (samozrejme zalezi na objeme danej transakcie).
analýzy trhu robia špecializovany pracovníci ktorí nerobia nič iba sledujú trh
-
Holubar
Darca
Aj keby si bol neviem ako vzdelany a sledoval trh, akcie, komodity ..... nezarobíš si tolko ako ti môže zarobiť fin. poradca !!
Pracujem pre cloveka, ktory obchoduje s financnymi derivatmi na nemeckej burze, na spolocnostiach ako OVB sa len smejeme a lutujeme ludi, ktori sa nechaju namotat (sefko je rakusky podnikatel). Na burze sa da spravit niekolko tisic EUR denne, pokial tam ides so strategiou a nie ako gambler. OVB ti tie peniaze akurat zablokuje vo financnych instituciach za smiesny urok, ktory je sice nadpriemerny oproti ostatnym, ale stale je to len pre ludi, ktori nie su schopni vyuzit potencial svojich penazi.
-
ProfionQQ
Medium Star
viem že sú aj lepšie spôsoby ako zarobiť...nie len OVB ...ale ide o to, že kolko je takych jedincov ako ty??? čo sa vyznaju a dokažu zodpovedne pracovať na burze /len predpokladam že taky naozaj si/ ... kolko je takych??? pre nás chudobnejších je dobré aj OVB lebo k takym veciam ako burza sa zrejme s pár tisícami nikdy nedostaneme. a ked chceme zarobiť aspon pár korun je nám dobre aj to OVB...Holubar napísal:![]()
Pracujem pre cloveka, ktory obchoduje s financnymi derivatmi na nemeckej burze, na spolocnostiach ako OVB sa len smejeme a lutujeme ludi, ktori sa nechaju namotat (sefko je rakusky podnikatel). Na burze sa da spravit niekolko tisic EUR denne, pokial tam ides so strategiou a nie ako gambler. OVB ti tie peniaze akurat zablokuje vo financnych instituciach za smiesny urok, ktory je sice nadpriemerny oproti ostatnym, ale stale je to len pre ludi, ktori nie su schopni vyuzit potencial svojich penazi.
je mi jasné že keby mám peniaze /pár milionov/ tak sa neserem s mojim fin. poradcom ale investujem do niečoho čo mi prinesie vačšie peniaze s adekvátne vysokym rizikom
-
erytrocyt
VIP
ano a tomuto sa hovorí multi-level-marketing. Po slovensky - pyramída.dagem napísal:To je strukturovy system nie pyramida...
Strukturovy je.. Prvy clovek si zozenie druheho cloveka ten prvy ma urcite % z toho co odrobi 2 clovek ale ked bude sikovnejsi ten druhy clovek tak ten prvy uz nebude zanho dostavat % to znamena ze ked je sikovny druhy clovek tak moze sa dostat ovela vysie ako ten prvya ten prvy moze ostat niekde dole...
dufam ze ste ma pochopili:) inak to neviem vysvetlit ..
-
ProfionQQ
Medium Star
kua to milujem ked sa niekto vyjadruje bez toho aby prečítal všetky príspevky...pinco napísal:ProfionQQ, predpokladám, že pracuješ ako finančný maklér. Odkiaľ ty získavaš informácie o finančnom trhu?
neni som makler...iba som robil v jednej podobnej firme...preto si myslím že mám právo vyjadriť sa... /to mám aj tak/
dobre beriem späť, nevšimol som si tvoj príspevok, ale hnevať sa hneď nemusíš.
Obhajuješ poradcov, že majú neviem aké informácie, tak sa spýtam ešte raz, odkiaľ si bral ty informácie o finančnom trhu, keď si pracoval v podobnej firme ako je OVB?
Pýtam sa preto, lebo moja skúsenosť je taká, že väčšina materiálov, ktoré mi boli poskytnuté, boli posťahované z internetu, poprípade z časopisu TREND. Nikdy to neboli nejaké vnútrofiremné analýzy trhu, ale bežne dostupné informácie, ktoré vyhodí google.
Obhajuješ poradcov, že majú neviem aké informácie, tak sa spýtam ešte raz, odkiaľ si bral ty informácie o finančnom trhu, keď si pracoval v podobnej firme ako je OVB?
Pýtam sa preto, lebo moja skúsenosť je taká, že väčšina materiálov, ktoré mi boli poskytnuté, boli posťahované z internetu, poprípade z časopisu TREND. Nikdy to neboli nejaké vnútrofiremné analýzy trhu, ale bežne dostupné informácie, ktoré vyhodí google.
-
ProfionQQ
Medium Star
informácie čerpajú z viacerych zdrojov /patrí tam aj internet/ ...ked som robil v tej firme /velmi rychlo som skončil/ info sme čerpali od kolegov ktory sa venujú sledovaniu trhu, od skúsenejších kolegov ktorí vedia približne predpokladať aká situácia nastane na trhu....presne info nedostaneš nikdy...všetko je to tak trochu odhad
položím jednu otázku: kto má viac informácii o trhu a financiach?? fin. poradca alebo lajk-klient
položím jednu otázku: kto má viac informácii o trhu a financiach?? fin. poradca alebo lajk-klient
jasné, že menej informácií má klient a zvlášť taký, ktorý nepracuje/nepracoval s financiami alebo sa nezaujíma o ekonomiku. No takéto informácie si hocikto dokáže veľmi ľahko zistiť. Stačia mu na to bežné prostriedky a zdravý sedliacky rozum.
Skombinovať napríklad jeden produkt s druhým nie je až tak zložité ak človek nad tým porozmýšľa a väčšina OVB ponúkaných riešení je práve kombinácia viacerých produktov, nikdy nič také bomba super neponúkali alebo nevymysleli. Je pravda, že väčšinu ľudí také "riešenie" nenapadne.
Skombinovať napríklad jeden produkt s druhým nie je až tak zložité ak človek nad tým porozmýšľa a väčšina OVB ponúkaných riešení je práve kombinácia viacerých produktov, nikdy nič také bomba super neponúkali alebo nevymysleli. Je pravda, že väčšinu ľudí také "riešenie" nenapadne.