neboj, prace by bolo dost, len keby ich davali robit. kazdy ich odsudzuje a pri tom niektorych nepravom a preto ich nikde nechcu. mali by vykonavat cistiace prace ci uz v dedinach, mestach alebo inych zariadenich.mastermind napísal:a co chces aby ich tam mucili?mala by byt povinna praca vo vazniciach, ale zase kto poskytne takemu mnozstvu vaznov pracu?
Trest smrti
-
mastermind
VIP
No ani zas take tazke to nie je! Sak si nevidel film Frajer Luke? Doporucujem kuknut!!! Podla mna to je najmenej!mastermind napísal:s tou pracou to nie je az take lahke. potrebujes ich tam dopravit, potrebujes ohradit pracovisko, potrebujes ludi kt. ich budu strazit... takze sa to ani velmi neoplati
To je ten kamen urazu... Ja pisem len o vrahoch, nie o ludoch, ktori nieco rozbili, alebo niekoho zbili- to len tak pripomeniem. Preto si vrahovia vobec nezasluzia este v takom pomerne dobrom (na porovnanie od inych vaznic v inych statoch) prostredi zit.mastermind napísal:a co chces aby ich tam mucili?mala by byt povinna praca vo vazniciach, ale zase kto poskytne takemu mnozstvu vaznov pracu?
Skraslit? Aby sa tam mali este lepsie ako sa maju teraz coADOXtreme napísal:A ja pisem o vsetkych. No podla mna by ich mohli zamestnat v nejakej statnej fabrike, no bohuzial take nic nie je. Alebo im doniest robotu priamo tam, sak na poste, predsa triedit dopisy by mohli a tak... Roboty by sa naslo. Mohli by uz len skraslit aj vazenia, alebo ine veci.
Rovnako ako v tích ruských gulagoch by naši väzni chodili pracovať na stavbu ako muráry a pomocní robotníci za nimi by boli dvaja alebo štyria dozorcovia s gulometmi! No a nakoniec by zase platilo pravidlo že história sa opakuje! akurát že v tích gulagoch boli politický väzni a nie skutočný grázli!drakeman napísal: neboj, prace by bolo dost, len keby ich davali robit. kazdy ich odsudzuje a pri tom niektorych nepravom a preto ich nikde nechcu. mali by vykonavat cistiace prace ci uz v dedinach, mestach alebo inych zariadenich.
[quote="MS FRANKY"[/quote]Rovnako ako v tích ruských gulagoch by naši väzni chodili pracovať na stavbu ako muráry a pomocní robotníci za nimi by boli dvaja alebo štyria dozorcovia s gulometmi! No a nakoniec by zase platilo pravidlo že história sa opakuje! akurát že v tích gulagoch boli politický väzni a nie skutočný grázli!
[/quote]
ja by som tam smaril tych, ktory su za nazor ze jednoznacne trest smrti. potom by uvideli a zacali by si vazit zivot
ja by som tam smaril tych, ktory su za nazor ze jednoznacne trest smrti. potom by uvideli a zacali by si vazit zivot
Rovnako ako v tích ruských gulagoch by naši väzni chodili pracovať na stavbu ako muráry a pomocní robotníci za nimi by boli dvaja alebo štyria dozorcovia s gulometmi! No a nakoniec by zase platilo pravidlo že história sa opakuje! akurát že v tích gulagoch boli politický väzni a nie skutočný grázli!drakeman napísal:[quote="MS FRANKY"
ja by som tam smaril tych, ktory su za nazor ze jednoznacne trest smrti. potom by uvideli a zacali by si vazit zivot[/quote]
hmm tak to si omnoho lepsi ked za take nieco by si tam posielal
Rovnako ako v tích ruských gulagoch by naši väzni chodili pracovať na stavbu ako muráry a pomocní robotníci za nimi by boli dvaja alebo štyria dozorcovia s gulometmi! No a nakoniec by zase platilo pravidlo že história sa opakuje! akurát že v tích gulagoch boli politický väzni a nie skutočný grázli!drakeman napísal:[quote="MS FRANKY"
ja by som tam smaril tych, ktory su za nazor ze jednoznacne trest smrti. potom by uvideli a zacali by si vazit zivot[/quote]
drakeman: ty si uplne mimo
Clovek by si mal uvedomit co robi, ked vrazdi ! A predist tomu, aby ublizil druhemu !drakeman napísal: ved ja tiez, ale zober si to takto.
ty by si si neuvedomil zivot ked by si musel robit ako kon kazdy den a este k tomu zadarmo?
Co sa tyka toho co si pisal, ci som si uvedomil zivot- ano uvedomil pred 30 rokmi. Vtedy som pocitil, co je to tvrdy zivot vies? A napisem uprimne aj ked to sem nepatri, ze radsej by som bol este raz (ako mnohokrat) bezdomovcom v USA ako keby som musel zit v srackach na Slovensku ! (neber si to osobne, ja proti NORMALNYM ludom nikde na svete nic nemam a ani na Slovensku). Ale ten system je uz o niecom inom, ktory len tak lahko hocikto nepochopi (ani ja).
Ty by si si asi tiez v takom prostredi uvedomil, co je to zivot, ale na co by to uz bolo? 1 mrtvy, to len tak lahko cloveku nemoze vyzehlit zivot 10 rokov nepodmienecne.