Trest smrti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mal by sa zaviest v EU trest smrti?

Ano
225
53%
Nie
167
40%
Neviem
29
7%

Celkom hlasov: 421

drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

mastermind napísal:a co chces aby ich tam mucili? :? mala by byt povinna praca vo vazniciach, ale zase kto poskytne takemu mnozstvu vaznov pracu? :(
neboj, prace by bolo dost, len keby ich davali robit. kazdy ich odsudzuje a pri tom niektorych nepravom a preto ich nikde nechcu. mali by vykonavat cistiace prace ci uz v dedinach, mestach alebo inych zariadenich.
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

s tou pracou to nie je az take lahke. potrebujes ich tam dopravit, potrebujes ohradit pracovisko, potrebujes ludi kt. ich budu strazit... takze sa to ani velmi neoplati
ado
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ado »

mastermind napísal:s tou pracou to nie je az take lahke. potrebujes ich tam dopravit, potrebujes ohradit pracovisko, potrebujes ludi kt. ich budu strazit... takze sa to ani velmi neoplati
No ani zas take tazke to nie je! Sak si nevidel film Frajer Luke? Doporucujem kuknut!!! Podla mna to je najmenej!
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

mastermind napísal:a co chces aby ich tam mucili? :? mala by byt povinna praca vo vazniciach, ale zase kto poskytne takemu mnozstvu vaznov pracu? :(
To je ten kamen urazu... Ja pisem len o vrahoch, nie o ludoch, ktori nieco rozbili, alebo niekoho zbili- to len tak pripomeniem. Preto si vrahovia vobec nezasluzia este v takom pomerne dobrom (na porovnanie od inych vaznic v inych statoch) prostredi zit.
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ADOXtreme napísal: No ani zas take tazke to nie je! Sak si nevidel film Frajer Luke? Doporucujem kuknut!!! Podla mna to je najmenej!
nam sa to nezda, ale je to dost narocne, ale mame zas lacnu pracovnu silu. im staci ked im daju najest a mierny pokoj.
BYT. Nikty to nebude take lahke ako vo filmoch
ado
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

A ja pisem o vsetkych. No podla mna by ich mohli zamestnat v nejakej statnej fabrike, no bohuzial take nic nie je. Alebo im doniest robotu priamo tam, sak na poste, predsa triedit dopisy by mohli a tak... Roboty by sa naslo. Mohli by uz len skraslit aj vazenia, alebo ine veci.
Les
King
King

ADOXtreme napísal:A ja pisem o vsetkych. No podla mna by ich mohli zamestnat v nejakej statnej fabrike, no bohuzial take nic nie je. Alebo im doniest robotu priamo tam, sak na poste, predsa triedit dopisy by mohli a tak... Roboty by sa naslo. Mohli by uz len skraslit aj vazenia, alebo ine veci.
Skraslit? Aby sa tam mali este lepsie ako sa maju teraz co :) :) :)
ado
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Les napísal: Skraslit? Aby sa tam mali este lepsie ako sa maju teraz co :) :) :)
No niekde by mohli, namyslim, ich izby (DVD a tak) lol, ale vonkajsok vazeni... :)
Woody
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Woody »

ja by som ho nepovolil..
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

to co im vymyslate za pracu, ze triedit dopisy :lol: niekde do kamenolomu 16hodin denne skaly lamat dpc a ze dopisy :smt043
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

drakeman napísal: neboj, prace by bolo dost, len keby ich davali robit. kazdy ich odsudzuje a pri tom niektorych nepravom a preto ich nikde nechcu. mali by vykonavat cistiace prace ci uz v dedinach, mestach alebo inych zariadenich.
Rovnako ako v tích ruských gulagoch by naši väzni chodili pracovať na stavbu ako muráry a pomocní robotníci za nimi by boli dvaja alebo štyria dozorcovia s gulometmi! No a nakoniec by zase platilo pravidlo že história sa opakuje! akurát že v tích gulagoch boli politický väzni a nie skutočný grázli! :roll:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

[quote="MS FRANKY"[/quote]Rovnako ako v tích ruských gulagoch by naši väzni chodili pracovať na stavbu ako muráry a pomocní robotníci za nimi by boli dvaja alebo štyria dozorcovia s gulometmi! No a nakoniec by zase platilo pravidlo že história sa opakuje! akurát že v tích gulagoch boli politický väzni a nie skutočný grázli! :roll:[/quote]

ja by som tam smaril tych, ktory su za nazor ze jednoznacne trest smrti. potom by uvideli a zacali by si vazit zivot
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

drakeman napísal:[quote="MS FRANKY"
Rovnako ako v tích ruských gulagoch by naši väzni chodili pracovať na stavbu ako muráry a pomocní robotníci za nimi by boli dvaja alebo štyria dozorcovia s gulometmi! No a nakoniec by zase platilo pravidlo že história sa opakuje! akurát že v tích gulagoch boli politický väzni a nie skutočný grázli! :roll:[/quote]

ja by som tam smaril tych, ktory su za nazor ze jednoznacne trest smrti. potom by uvideli a zacali by si vazit zivot[/quote]

hmm tak to si omnoho lepsi ked za take nieco by si tam posielal :roll:
Les
King
King

drakeman napísal:[quote="MS FRANKY"
Rovnako ako v tích ruských gulagoch by naši väzni chodili pracovať na stavbu ako muráry a pomocní robotníci za nimi by boli dvaja alebo štyria dozorcovia s gulometmi! No a nakoniec by zase platilo pravidlo že história sa opakuje! akurát že v tích gulagoch boli politický väzni a nie skutočný grázli! :roll:[/quote]

ja by som tam smaril tych, ktory su za nazor ze jednoznacne trest smrti. potom by uvideli a zacali by si vazit zivot[/quote]

drakeman: ty si uplne mimo :roll:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:drakeman: ty si uplne mimo :roll:
no neviem kto je z nas dvoch mimsie :) :roll:
Les
King
King

drakeman napísal: no neviem kto je z nas dvoch mimsie :) :roll:
zamysli sa nad sebou. Najprv prevazim co si myslim a potom to napisem, lenze u teba to asi tan nefunguje. :roll:
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:zamysli sa nad sebou. Najprv prevazim co si myslim a potom to napisem, lenze u teba to asi tan nefunguje. :roll:
ved ja tiez, ale zober si to takto.
ty by si si neuvedomil zivot ked by si musel robit ako kon kazdy den a este k tomu zadarmo?
Les
King
King

drakeman napísal: ved ja tiez, ale zober si to takto.
ty by si si neuvedomil zivot ked by si musel robit ako kon kazdy den a este k tomu zadarmo?
Clovek by si mal uvedomit co robi, ked vrazdi ! A predist tomu, aby ublizil druhemu !
Co sa tyka toho co si pisal, ci som si uvedomil zivot- ano uvedomil pred 30 rokmi. Vtedy som pocitil, co je to tvrdy zivot vies? A napisem uprimne aj ked to sem nepatri, ze radsej by som bol este raz (ako mnohokrat) bezdomovcom v USA ako keby som musel zit v srackach na Slovensku ! (neber si to osobne, ja proti NORMALNYM ludom nikde na svete nic nemam a ani na Slovensku). Ale ten system je uz o niecom inom, ktory len tak lahko hocikto nepochopi (ani ja).

Ty by si si asi tiez v takom prostredi uvedomil, co je to zivot, ale na co by to uz bolo? 1 mrtvy, to len tak lahko cloveku nemoze vyzehlit zivot 10 rokov nepodmienecne.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Les, tak ma napadlo, chodis sem aj kvoli warezu?
Les
King
King

masterrr napísal:Les, tak ma napadlo, chodis sem aj kvoli warezu?
Ked som sa pytal moderatora asi pred mesiacom, ze ci tu nemaju "nahodou" warez, tak sa len cudoval...

Chodim sem koli diskusii, aj ked niekedy sa sam sebe cudujem...

Odpoved na tvoju otazku: nie

A co ty? :)
Napísať odpoveď