Orange - diskusia, rady, pausal, sms, data

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Holubar napísal:w910i sa mi nepaci, je to vysuvacka, co by mi dost vadilo. No a kupovat podla toho, co vyuzivam...Mnohe mozno nevyuzivam len preto, ze to sucasny telefon neumoznuje, som rad, ked mam vzdy nove moznosti.
A preco ti vadí vysúvacka ? :roll:

Uprednostnujes nové akcie ako stýl mobilného telefónu?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

dizajn pristroja je pre mna velmi dolezity. Hlavne ked sa jedna o nieco, co budem dalsie dva roky denne pouzivat.
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

u mna ej dizajn az na poslednom mieste, mne ide hlavne o funkcie. myslim ze na dizajn pozeraju skor manekyni a zeny
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

radsej budem manekyn, ako dva roky nosit vo vrecku spatnu tehlu a la N95 alebo cervenu W910i a hlavne pri telefone ako w960i sa neda povedat, ze by to bola len pekna schranka bez funkcii...
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

tomasito13: imho je to blbost. Povedz, radsej si kupis skaredy telefon zapratany zbytocnymi funkciami, ktore pouzijes jedenkrat, alebo pekny telefon, do kt. si trebars mozes funkcie ktore ti vyhovuju neskor nahrat ? Ja urcite uprednostim dizajn
SSemteXX
Guru
Guru

No tak pre mna je prednejsí dizajn...

Troska stresujem lebo uz je Pondelok,a este stále nic,a to som tam bol este minulý tyzden v stredu :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

SSemteXX: Co tak pockat do piatku na novu ponuku Orange???
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

hojko, na to uz je asi neskoro, lebo som z toho vyrozumel, ze on uz podpisal zmluvu, len caka na telefon, lebo ho nemali
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:SSemteXX: Co tak pockat do piatku na novu ponuku Orange???
to je nejaka oficialna info ze v piatok bude nova ponuka?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Holubar: Zaciatok mesiaca a na zaciatku kazdeho mesiaca je nova akcia ;)
SSemteXX
Guru
Guru

No vies Hojko,zmluva je uzavreta vsetko,ona to zevraj dala objednat,ale hlavná vec,ze mi povie,ze "mobilné telefony prichádzaju ku nám kazdé rano",no nechápem no,mozno zajtra,no dúfam,ked zajtra nie tak volám do Orangeu :wink:

EDIT/// takze,vcera som im napísal mail,ze ako co kedy to príde a tak a odpísali mi,ze :

Dakujeme Vam za zaujem o nase sluzby.

Dna 1.8.2008 ocakavame dodavku mobilneho telefonu Sony Ericsson W910i. Telefony by mali byt na predajnych miestach v priebehu buduceho tyzdna.

Zmluvu podpisanu nemate. Je to len objednavka na telefon, ktora Vam zabezpeci, ze Vas po prijati telefonu na predajne miesto budu kontaktovat a ze tento telefon sa nevypreda, ale zostane pre Vas rezervovany.

Uprimne nas mrzi, ze nastala tato situaciu. Dufame, ze s Vami zvolenym telefonom a nasimi sluzbami budete spokojný.

co na to? :roll:
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

mam jednu otazku, mam majster paušal a sú tam neobmedzene volania cez vikdend... no ale mohli by ste mi povedať kedy tie volania začinaju a kedy koničia... a či to je neobmedzene aj cez štatne sviatky... za radu dakujem
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Začínajú v Sobotu o 00:00 a končia v Nedelu o 23:59. Aj keď píše, že sú to víkendy, ale asi by mali byť neobmedzené aj v tie dni ktoré sú v kalendári červeným.

Sám mám neobmedzené volania cez víkendy a zaujíma ma či budem môcť telefonovať napr. na štedrý deň neobmedzene (keď samozrejme nebude preťažená sieť.:D) Alebo zavolaj na zákaznícku linku a oni ti povedia presne.:)
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

a nezačínaju nahodou v piatok večer?
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Tu to máš. A je to aj počas sviatkov (čiže dni označené v kalendári červeným). :wink: Pre istotu aj tak zavolám na 905. :)
CHoBoT
Star
Star

Re: Orange

Príspevok od používateľa CHoBoT »

caute... dnes mi umrel po par rokoch mobil pomoze mi pls niekto vybrat nejaky mobil za korunu z orangu? co maju akciove ja nemam sajnu co su to zac a ktore su dobre kedze ja mobil pozuviam telefonovanie smskovanie budik hodinky a nic viac mi nieje potreba ale ked mam moznost si vybrat nieco k pausalu tak nech to je nieco co sa nekazi
diky :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

na to ti staci ten najlacnejsi co maju
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

ved je tam viacej za euro mozno okolo 10co som pozeral nokia lg a ine znacky
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Dovolim si obnovit temu Orange po x rokoch, kedze ich je tu neurekom, ale ziadna taka globalnejsia.

Prenasam si cislo z O2 do Orangu (10 rokov stacilo), kedze pri prenosovom bonuse usetrim nemale prachy mesacne a tak by ma zaujimalo, ci su nejake specialne "praktiky" na ktore si davat u Orange bacha? Nejake zavadzanie a pod. Presnejsie idem do toho ich pausalu Sova 10 + prenos kreditu ked nevycerpam. Vopred diki za akekolvek postrehy na tuto firmu.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

0/ V O2 si over ci k cislu, ktore prenasas mas spravne rodne cislo.
1/ Objednavaj cez eshop. Na predajni som sa bol informovat o moznosti kombinacie sluzieb, lebo mi moja vybrata nesla navolit cez eshop. Predavac mi ochotne slubil, ze mi aktivuje vsetky sluzby tak ako cez eshop (vybral som si internet start kde je cena pri objednani cez eshop 2 eura namiesto beznych 7). Ked mi dosla faktura tak samozrejme, ze sluzba bola za 7 eur. Takze mam teraz otvorenu reklamaciu a cakam.
2/ Oproti O2 Orange strasne spamuje smskami, prisla faktura, faktura bola zaplatena. Otras.
3/ Viazanost. -10% dole na 15 mesiacov znie ako dobry deal, ale ak ti nieco pokaslu tak pokuta za odstupenie je 70eur. Ak by som si ju nedal, tak v pripade zamietnutej reklamacie z bodu 1, rovno prenasam cislo naspat do O2 a znova do Orange, aby som ziskal presne taku sluzbu a za cenu ako slubuju.
4/ Faktura na heslo. Rovno si vyziadaj aby ti ju odomkli. Taktiez si hned vyziadaj SMS ID, aby si si mohol menit sluzby cez net. K tomu aby ta este viac zmiatli ti bude chodit najskor faktura na plnu sumu a o par minut/hodin neskor ti pride dobropis na -5 za prenos. Odporucam vsetky smsky/maily ignorovat a fakturu platit cez ich stranku (tam priamo ukazuje dlznu sumu, netreba odratavat). Da sa tam platit kartami alebo cez IB takze je to easy.
Kedze som presiel do Orange (vybral som si Sovu 5) len tento mesiac (tiez z O2) tak ak ma este nieco napadne, dopisem.
Napísať odpoveď