Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
tomPD
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

to seth82: Prosim ta ty mas Ipod tu prvu verziu, ci uz 3G? Kvoli tomu GPS sa pytam...
Inak kamarat ma prvu verziu, myslim, ze tomu telefonu viac-menej nic nechyba. A co chyba to doinstalujes bezproblemu z netu. Ovladanie je fajn, akurat ze SMS nenapisete bez toho aby ste sa nepozerali na telefon...mozno sa to casom da naucit, ale to je asi jedina vec, ktora mi na nom vadila.

K tej cene... povedzme ze stoji $199 + dovoz + clo + DPH + marza predajcu = dost vela penazi :shock:
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

ano ma to GPS a sowt sa vyvija...Da sa zohant zatila iPhone 3G 8 gb za 14 500...a slovencina ma vyjst kazdu chvilu
(jedna uz vysla)
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Co ma GPS? To ze nova 3G verzia ho ma viem ale on tam spominal volaco ohladom softwaru ze sa da potiahnut...tak ze ci je to na IFONE 1, alebo IFONE 3G...
Momo46
Professional
Professional

iPhone 3g ma zabudovane GPS-ko :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

nemate info kedy bude na slovensku? :oops:
Momo46
Professional
Professional

V cesku to vyzera na 22.srpna :D SK to nevie nikto(skoro nikto)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Momo46 napísal:V cesku to vyzera na 22.srpna :D SK to nevie nikto(skoro nikto)
som cital aj ja :) mozno aj u nas
Momo46
Professional
Professional

No podla mna to bude tiez akosi naraz...Uvidime
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

už 22.8. iPhone 3G u nás!
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Mas to podlozene niecim? Nejaky link napriklad.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

No to som zvedavy na tie nedotovane ceny. Planujem kupit 8GB model, ak bude stat tych 13k idem do toho :) ale osobne si myslim, ze cena bude presahovat 15k
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Drago napísal:No to som zvedavy na tie nedotovane ceny. Planujem kupit 8GB model, ak bude stat tych 13k idem do toho :) ale osobne si myslim, ze cena bude presahovat 15k
Na to som zvedavy aj ja pausal jeden mam a konci az buduci rok a iphone urcite chcem ale kolko bude stat pri neviazanosti tak to ani nechcem vediet bude to slusna palka preto by bolo za uvazenie pausal ktory ku tomu budu ponukat ale ani ten nebude najlacnejsi 22.8 sa blizi a necakam ze si ho kupim uz teraz a urcite operatorovia na zaciatok nadsadia tie ceny jak prasa mozno by bolo veľmi vyhodne počkať na vianočne akcie. Ale hlavne bude ze ten phone budu ponukat aj orange aj tmobile tak bude tam nejaky konkurencny boj medzi sebou a mozno bude nakoniec aj zakaznik spokojnejsi :D pochybujem
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Pred par tyzdnami iPhone 3G vybehol v USA a je tu po nom tak strasny dopyt ze kolega este aj teraz vzdy vzda statie vo fronte ktore su stale dlhe. 8 GB verzia stoji neuveritelnych 199$ a 16 GB o 100 viac. Akurat tu maju taky zadrhel ze spolocnost AT&T odkupila prava na prednostny predaj takze prvych mesiac alebo dva sa predavaju len s viazanostou u nich s tym ze cena ma ostat rovnaka aj ked budu volne v predaji. Ale uz s nimi niektori ludia kseftuju takze hadam ak sa podari. Inak hned ako som s nim prvykrat manipuloval v predajni som ostal v nemom uzase, proste skvela masina. Z dobrych mobilov mozem porovnavat len s Nokiou N96 a ta sa nanho z daleka nechyta
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

tomPD napísal:to seth82: Prosim ta ty mas Ipod tu prvu verziu, ci uz 3G? Kvoli tomu GPS sa pytam...
Inak kamarat ma prvu verziu, myslim, ze tomu telefonu viac-menej nic nechyba. A co chyba to doinstalujes bezproblemu z netu. Ovladanie je fajn, akurat ze SMS nenapisete bez toho aby ste sa nepozerali na telefon...mozno sa to casom da naucit, ale to je asi jedina vec, ktora mi na nom vadila.

K tej cene... povedzme ze stoji $199 + dovoz + clo + DPH + marza predajcu = dost vela penazi :shock:
ja mam prvu verziu, teda 2G. 3G nechcem, nema mi co ponuknut, GPS mozem okaslat a 3G speed nikde nevyuzijem, kedze mam takcitak 3G modem s HSDPA. SMSky nepouzivam viacmenej, takze to pisanie bez pozerania na telefon mi nevadi. A co sa tyka softu - hned ako si jailbreaknes telefon (s 3G verziou to tusim robit uz nemusis), tak mas v nom Installler (alebo jeho obdobu), proste zapnes wifi a browsujes programy podla kategorii, je tam toho mrte a furt sa to aktualizuje. Takze kazdy, kto pise, ze nepodporuje programy a ze nie je dostatocne otvoreny, trepe sprostosti. Na WM a na Symbian mas problemy s licenciami, pripadne musis programy hladat po nete, v pripade iPhonu sa proste napojis a mas vsetko na jednej kope, instalacia BEZ pc, je to rychle a spolahlive...
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

seth82 napísal:ja mam prvu verziu, teda 2G. 3G nechcem, nema mi co ponuknut, GPS mozem okaslat a 3G speed nikde nevyuzijem, kedze mam takcitak 3G modem s HSDPA. SMSky nepouzivam viacmenej, takze to pisanie bez pozerania na telefon mi nevadi. A co sa tyka softu - hned ako si jailbreaknes telefon (s 3G verziou to tusim robit uz nemusis), tak mas v nom Installler (alebo jeho obdobu), proste zapnes wifi a browsujes programy podla kategorii, je tam toho mrte a furt sa to aktualizuje. Takze kazdy, kto pise, ze nepodporuje programy a ze nie je dostatocne otvoreny, trepe sprostosti. Na WM a na Symbian mas problemy s licenciami, pripadne musis programy hladat po nete, v pripade iPhonu sa proste napojis a mas vsetko na jednej kope, instalacia BEZ pc, je to rychle a spolahlive...
len skoda ze tak jednoduche to nie je ak clovek nema wifi, sice sa to da poriesit ale riesenie si vyzaduje aspon jedno pripojenie na wifi (dakujem macdonaldu za free wifi :lol: )
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Stopa napísal:len skoda ze tak jednoduche to nie je ak clovek nema wifi, sice sa to da poriesit ale riesenie si vyzaduje aspon jedno pripojenie na wifi (dakujem macdonaldu za free wifi :lol: )
Ku iphonu mas vo vela statoch datovy balicek cize si nonstop na internete a a staci mat siet a na internet sa napojis :)
Stopa
King
King

jumper napísal:Ku iphonu mas vo vela statoch datovy balicek cize si nonstop na internete a a staci mat siet a na internet sa napojis :)
no vidis, ale to nebol moj pripad :lol: inak je zaujimave vidiet kolko ludi ma iphone tu v rusku aj napriek tomu ze oficialne sa este nepredava, a vsetci zborovo hraju Nu pagadi :lol:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Mal som mozno sa s nim hrat asi mesiac, kedze som mal spoluziacku nejakeho jordanskeho Sheikha, tak co ja viem, nebol som tym vobec nadseny, podla mna hracka, ostanem pri HTC Touch Diamond.
Stopa
King
King

som sa pozeral na recenzie diamondu a namojdusu nevidim nic take co ta na nom tak extra uchvatilo, jedine ak si fanusikom stylusu :lol:
Napísať odpoveď