tomPD napísal:to seth82: Prosim ta ty mas Ipod tu prvu verziu, ci uz 3G? Kvoli tomu GPS sa pytam...
Inak kamarat ma prvu verziu, myslim, ze tomu telefonu viac-menej nic nechyba. A co chyba to doinstalujes bezproblemu z netu. Ovladanie je fajn, akurat ze SMS nenapisete bez toho aby ste sa nepozerali na telefon...mozno sa to casom da naucit, ale to je asi jedina vec, ktora mi na nom vadila.
K tej cene... povedzme ze stoji $199 + dovoz + clo + DPH + marza predajcu = dost vela penazi

ja mam prvu verziu, teda 2G. 3G nechcem, nema mi co ponuknut, GPS mozem okaslat a 3G speed nikde nevyuzijem, kedze mam takcitak 3G modem s HSDPA. SMSky nepouzivam viacmenej, takze to pisanie bez pozerania na telefon mi nevadi. A co sa tyka softu - hned ako si jailbreaknes telefon (s 3G verziou to tusim robit uz nemusis), tak mas v nom Installler (alebo jeho obdobu), proste zapnes wifi a browsujes programy podla kategorii, je tam toho mrte a furt sa to aktualizuje. Takze kazdy, kto pise, ze nepodporuje programy a ze nie je dostatocne otvoreny, trepe sprostosti. Na WM a na Symbian mas problemy s licenciami, pripadne musis programy hladat po nete, v pripade iPhonu sa proste napojis a mas vsetko na jednej kope, instalacia BEZ pc, je to rychle a spolahlive...