Euro Truck Simulator (2008)

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Euro Truck Simulator (2008)

Príspevok od používateľa rados915 »

INFO:

Kód: Vybrať všetko

SCS Software announces Euro Truck Simulator

Euro Truck Simulator is a truck simulation game set in continental Europe. The player can drive across a realistic depiction of Europe, visiting its beautiful cities, picking up a variety of cargos, and delivering them on time!

The road network in Euro Truck Simulator is based on genuine European roads, and cities in the game bring the essence of their real-world counterparts to the game.

As the game is set in Europe, European truck-designs feature exclusively - all trucks use highly realistic, meticulously detailed models based on real trucks. The truck interiors of Euro Truck Simulator are as equally impressive as the exteriors. With actual working instruments such as flashing indicators, temperature and low fuel warning lights, wipers, and naturally - a full set of gauges including speedometer - all built into the interior 3D model, Euro Truck Simulator offers a truly immersive simulation environment. The player can pan around the cabin, just as if they were actually sitting at the wheel.
WEB: http://eurotrucksimulator.com

Na lamkách je nemecká betaverzia. Je to všetko podobné ako séria 18 WoS, grafika je však lepšia. Hra sa neodohráva v Amerike ale v Európe (Slovensko zatiaľ na mape nie je). V hre sú európske autá (Škoda, Audi, VW, Ford) .
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tak toto je pre mňa najočakávanejšia hra roka.. :D

Ešte som zvedavý, či sa jazdiť bude iba v rámci EÚ, alebo to poženú aj za ich hranice.. a tým pádom či budú do hry zakomponované aj také prvky ako hraničné kontroly a rôzne iné byrokratické prvky..

:D
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

som zvedavy a rozhodne si stiahnem a zahram

//autoeditácia príspevku ( 05 Aug 2008, 10:25 )[/size
//autoeditácia príspevku ( 05 Aug 2008, 10:25 )
tego2000 napísal:som zvedavy a rozhodne si stiahnem a zahram
a dufam ze doplnia aj slovensko 8) a nase fajne cesty
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

ja uz to hram:))) no je to lepsie ako tie predtym a citim sa domackejsie, aj hra je zaujmavejsie riesena musis si kupovat rozne licencie ci uz na vstup do krajiny alebo na prevoz niektorych druhov tovarou, viac som zatial nezistil :(
(musim sa ist na chvilu pozret do matiky potom pokracujem) :aasmile5:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Juhuuuu, dik za info, idem tahat :) Dufam, ze budu aj horske priechody, nie iba dialnice :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Gothar.. ešte keby chceli byť aj zasnežené, že by si potreboval vytiahnuť reťaze.. júúúú.. ale to by sme asi veľa už chceli.. ;)

Ale si normálne viem predstaviť simulátor Čertovice.. ;)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

Bobr napísal:ja uz to hram:))) no je to lepsie ako tie predtym a citim sa domackejsie, aj hra je zaujmavejsie riesena musis si kupovat rozne licencie ci uz na vstup do krajiny alebo na prevoz niektorych druhov tovarou, viac som zatial nezistil :(
(musim sa ist na chvilu pozret do matiky potom pokracujem) :aasmile5:
ma to velke poziadavky?mam 1800mhz cpu,768mb ram,128mb radeon 9600 rozchodim to aspon na medium detailoch?
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

kiež by sa našla EN :) akosi nemôžem s touto GE verziou pracovať :) ....inač musím uznať že fajn skok k lepšiemu...normálne som nemal v pláne to ani vyskúšať ale oplatilo sa :shock:
Gothar
Moderátor
Moderátor

brm napísal:Gothar.. ešte keby chceli byť aj zasnežené, že by si potreboval vytiahnuť reťaze.. júúúú.. ale to by sme asi veľa už chceli.. ;)

Ale si normálne viem predstaviť simulátor Čertovice.. ;)
Sneh by nemusel byt problem, v 18 WOS bol :) O 7 minut to budem mat, tak poskusam, dufam ze nebudem mat problem s nemcinou :)
Bobr
Guru
Guru

tego2000 napísal:ma to velke poziadavky?mam 1800mhz cpu,768mb ram,128mb radeon 9600 rozchodim to aspon na medium detailoch?
neviem z detaulamy som sa nehral takze neviem ti povedat ake to ma poziadavky skus na ich stranke pozret, mne to ide a neseka to :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

SCS software robila aj BUS DRIVER..co je dobra hra tak asi 15 minut..som velmi zvedavy co sa z toho vykluje
rados915
Guru
Guru

No keď túto hru dorobia a pridajú angličtinu :) (určite ale vyjde čeština/slovenčina) tak to bude omnoho lepšie ako WoS. A dúfam, že sa bude dať vo final verzii jazdiť po celej EU, pretože som si teraz vybral ČR a odomklo sa mi Rakúsko a Poľsko. Keď som chcel ísť do Nemecka, bolo zatvorené.
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

a to akoze bude cele ČR, polsko atd...ci to iba nejaka oblast??
ale je to zatial beta a full ma byt vydana koncom augusta 2008 ....
tak uvidime co to prinesie...
rados915
Guru
Guru

Fero270 napísal:a to akoze bude cele ČR, polsko atd...ci to iba nejaka oblast??
ale je to zatial beta a full ma byt vydana koncom augusta 2008 ....
tak uvidime co to prinesie...
Ono je to celá republika. Ale mesto je v tejto verzii iba Praha. Ale je to spracované ako WoS. Mesto má pár cestičiek, nejaké tie spoločnosti odkiaľ zoberieš ťahač a ideš. Nejaké podobnosti s realitou asi nebudú.
miro2004
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miro2004 »

toto je skôr ako WoS v novom kabáte /a európske trucky/ grafika pekná ale nič nové to neprinesie hlavné je to že za chvíľu som prešiel skoro 460 KM :P
a je tam napísané 1.0 to sa mi ako beta nezdá :roll:
Bobr
Guru
Guru

ja chcem uz aby vyslo konecne Rig n Roll ale stale nic tieto wos su dobre ale len na chvilu:)
Gothar
Moderátor
Moderátor

mirak2 napísal:SCS software robila aj BUS DRIVER..co je dobra hra tak asi 15 minut..som velmi zvedavy co sa z toho vykluje
No toto je lepsie, teda zabavi dlhsie ako Bus driver.
Len sa mi nevidi fyzika, lebo obcas pri toceni to tak zvlastne zareaguje, ale inak dobre. Grafiku som mal na strednych detailoch (8600 GT) a sem tam sa to akoby zasekavalo, dokonca aj volant ide bez problemov, no feedback akosi nereaguje, resp. iba tak, aby bolo, ale napriklad obrubniky a travu necitit.
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Najazdené 1818KM :) a musím uznať že je to celkom slušné....konečne aj niečo dostanem postupom kariery. Nečakane ma to chytilo. Tiež mám 8600GT ale beží v pohode len interiér ide 30fps a nie je to pravé orechové ako keď si dám pohľad od zadu F2 ....

EDIT: Myslel som že sa dáko popasujem s tou nemčinou ale niektoré veci fakt neviem :) niekedy potvrdzujem ani neviem čo :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Nemcina je aj moj problem, trvalo mi asi pol hodiny, kym som prisiel na to, ako rozbehat volant :)
Inak co je ta prva polozka v kariere, kde treba spravit nejake 2 veci? To som nepochopil...
tom.tom11: dik, ja som prave v zaciatkoch skusal ovladanie a nejak som s tym bural :D
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

To by som aj ja chcel vedieť....Mám iba časť tej úlohy ale neviem ako ďalej....do daľších krajín som zistil že sa dá ísť po zakúpení lecincie....tak sa teším ....Už aby som si to skúsil aj s volantom

Prvá položka je doviesť 2 náklady nepoškodené :) ešteže má seznam slovník :)
Napísať odpoveď