Ja ziletkou, a uplne sa mi nechce, tak raz za tyzden, tyzden aj nieco...
stve ma, ze to tak dlho trva, lebo som hrozne netrpezlivy a vzdy sa snazim ponahlat a tym padom sa porezem...
je to so strojcekom rychlejsie? Ze netreba penu atd.
trva mi to max minutu so strojcekom..ale je dolezite podotknut, ze sa neholim tou planzetou lebo mam citlivu plet a vyhadzem sa.. len si tie chlpy skracujem na take normalne strnisko a nemam problem..bohu vdaka za holiaci strojcek ale na druhej strane sa po "holeni" treba osprchovat ..lebo na mne ostavaju tie male chlpky
Ja som používal kedysi gilette sensor excel,ale nedávno som si kúpil elektrický holiaci strojček od Philips,ale bola to katastrofa.Na krku som sa s tým nemohol oholiť,viackrát som prechádzal po tom istom mieste,ale akurát som bol dorezaný.Na tvári to ako tak išlo,ale na krku mi to nešlo.Teraz som si kúpil gilette fusion a paráda.Už nikdy elektrický holiaci strojček.Žiadny elektrický holiaci strojček neoholí tak dobre ako dobrá žiletka napr:gilette fusion.
predtým som dlhú dobu používal žiletku, ale teraz už len holiaci strojček. Nemám rád ak som oholený úplne do hladka. Mám rád jemné strnisko a to sa dá jedine so strojčekom.
Po par rokoch pouzivania jednorazovych ziletiek som skusil parkrat strojcek,enviem ci to bolo modelom alebo cim ale bolo to uplne na prd. Presiel som znova na jednorazove ziletky ale dozraly ma tak ze dneska som si kupil na rady viacerych kamaratov gilette fusion power Uvidime co to spravi ...