to neni jaskyna ale mimozemska lod,a tam sa vznasas,ak si v miestnosti kde su take polia modre tak pockaj kym sa vypne prve a prejdi dalej,potom druhe,tretie,nakoniec prejdi aj za stvrte (myslim ze su 4,nie som si isty) a hore je taky tunel,chod tam,no a ak si v tej miestnosti kde sa zapinaju postupne take zariadenia,tak vydrz kym sa zapne posledne a potom budes moct ist prec,mimochodom,ziadneho cernocha v tej hre nezabijesTakth!K napísal:tssssskusim to youtube
Crysis
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
James13579
Star
v dialke cca od 100 m (napr sud, niektore konare)pomaly zobrazuju textury. Napr. som cca 100 m od suda vlastnymi ocami ho nevidim ale ked prepnem na dalekohlad a priblizim tak ho uz vidiet. Do dialky 100 m by som mal vidiet normalne no ni????
Mam najnovsie graficke ovladace. PC zostava: AMD ATHLON 64 X2 4800+, 2x1GB DDR2 800MHz, MSI 8800GT OC
512MB. Hravam v rozliseni 1024x768 na maximalne detaily vsetko. V com je problem??? Ako sa ho da vyriesit???
Mam najnovsie graficke ovladace. PC zostava: AMD ATHLON 64 X2 4800+, 2x1GB DDR2 800MHz, MSI 8800GT OC
512MB. Hravam v rozliseni 1024x768 na maximalne detaily vsetko. V com je problem??? Ako sa ho da vyriesit???
-
Šu-Do
Redeemer
vsak pravy klik na executor... a tam bude taka moznost spustit v DX10 alebo 9... v tom rolovaciom okne...slota napísal:Zaujimalo by ma ci si tento problem vyriesil. Mam vistu a slabsiu grafiku
pod dx 9 by mi to isto islo lepsie
popripade niekedy to byva tak, ze je samostatny spustac pre DX9 a DX10.. ale toto neplati pre Crysis...
-
Duffiii
Star
chalani vy ste tu riesily davnejsie niaky chalan mal slaby komp ram 512 procak 1800ghz a atd
mne to tiez islo na tejto zostave
procak amd 3200+
grafika ati radeon x700
ram512mb
a podobny o trosku lepsi aj horsi a tiez som to hral dokonca medium ale pri najnisom rozlisny cize sa ho zastavam ze je to realne
dufam ze to pojde na mojom novom kompe co robim za 10000SK

mne to tiez islo na tejto zostave
procak amd 3200+
grafika ati radeon x700
ram512mb
a podobny o trosku lepsi aj horsi a tiez som to hral dokonca medium ale pri najnisom rozlisny cize sa ho zastavam ze je to realne
dufam ze to pojde na mojom novom kompe co robim za 10000SK
prisam vacku tam taka moznost neni.Šu-Do napísal:vsak pravy klik na executor... a tam bude taka moznost spustit v DX10 alebo 9... v tom rolovaciom okne...
popripade niekedy to byva tak, ze je samostatny spustac pre DX9 a DX10.. ale toto neplati pre Crysis...
Daval som vlastnosti a nic o dx ani zmienka. Skusal som to spustit aj
s podmienkou crysis.exe -dx9 lenze sa to rozbehlo od uvodnych reklam
straaasne pomali a v prikazovom okne nepisalo ani pod akym dx sa to vlastne spustilo. Pred tym to vzdy pisalo dx10
Help
cawte gemblery, mam jednu prosbu... v misii kde ma technik požiada aby som zatlačil nejaké rádioaktívne tyče sa neviem od tial vymotať na palubu \misiu zatlačiť tiče sa mi podarilo, len v ďalšej misii dostať sa na palubu sa mi nedarí\ poradte kam a kade... thanx
-
lekoklatik
VIP
-
Miley Cyrus
Light Star
Crysis
fuha dost drahe na hru ale urcite z toho mali poriadny zisk lebo sa robi aj dvojka alebo nejaky datadisk pokracovanie k jednotke. hru som nehral ale videl u kamosa je to fajn hraradek21 napísal:Crysis stálo skoro půl miliardy korun
-
gattuso1327
Medium Expert
zdravim vas..potrebujem poradit - vcera som nainstaloval crysis, hral som to asi pol hodinku vsetko islo a dnes prebehne nacitanie levela a hra mi prestane reagovat..skusal som aj niekolkokrat reinstal, aj ine cracky..
moja zostava : amd phenom 9550 quad-core 2.20ghz,4 gb ram,ati radeon hd 4850 512mb cddr3
v com moze byt problem?
moja zostava : amd phenom 9550 quad-core 2.20ghz,4 gb ram,ati radeon hd 4850 512mb cddr3
v com moze byt problem?
-
blazer
Professional
Tek zacal som hravat tento Crysis, ked som presiel Warhead, nejak ma to chytilo az teraz. Som ale v misii "Awakening" a mam tam ako objective vycistit pristavaciu zonu od nepriatelov, nech tam mozu pristat lietadla. Je to blizko takeho kamenolomu alebo coho, velka jama, bagre a tak. Zabil som fakt kazdeho v okoli, vo velkom okruhu, ale stale ziadne litadla neprichadzaju. Co mam robit? Dik
//a sakra, pristavat maju tam kde je ta cervena dymovnica? Ved tam ani miesto neni, uz som aj skusal C4kami odstrelovat vsetky veci naokolo nech odletia odtial, ale stale nic nepristava
Dik teda, skusim retart urovne aj ked sa mi vobec nechce to cele znovu robit.
//a sakra, pristavat maju tam kde je ta cervena dymovnica? Ved tam ani miesto neni, uz som aj skusal C4kami odstrelovat vsetky veci naokolo nech odletia odtial, ale stale nic nepristava