Crysis

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

Takth!K napísal:tssss :D skusim to youtube
to neni jaskyna ale mimozemska lod,a tam sa vznasas,ak si v miestnosti kde su take polia modre tak pockaj kym sa vypne prve a prejdi dalej,potom druhe,tretie,nakoniec prejdi aj za stvrte (myslim ze su 4,nie som si isty) a hore je taky tunel,chod tam,no a ak si v tej miestnosti kde sa zapinaju postupne take zariadenia,tak vydrz kym sa zapne posledne a potom budes moct ist prec,mimochodom,ziadneho cernocha v tej hre nezabijes :wink: ,mozno si myslel generala kjonga (nejak tak sa vola),ale to je jeden z korejcov,neni vobec cernoch :lol:
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

v dialke cca od 100 m (napr sud, niektore konare)pomaly zobrazuju textury. Napr. som cca 100 m od suda vlastnymi ocami ho nevidim ale ked prepnem na dalekohlad a priblizim tak ho uz vidiet. Do dialky 100 m by som mal vidiet normalne no ni????
Mam najnovsie graficke ovladace. PC zostava: AMD ATHLON 64 X2 4800+, 2x1GB DDR2 800MHz, MSI 8800GT OC
512MB. Hravam v rozliseni 1024x768 na maximalne detaily vsetko. V com je problem??? Ako sa ho da vyriesit???
slota
Novice
Novice

Príspevok od používateľa slota »

Pulpman napísal:mam dx 10 ale ako mozem prepnut z dx 10 na dx9 v crysis?
Zaujimalo by ma ci si tento problem vyriesil. Mam vistu a slabsiu grafiku
pod dx 9 by mi to isto islo lepsie
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

slota napísal:Zaujimalo by ma ci si tento problem vyriesil. Mam vistu a slabsiu grafiku
pod dx 9 by mi to isto islo lepsie
vsak pravy klik na executor... a tam bude taka moznost spustit v DX10 alebo 9... v tom rolovaciom okne...
popripade niekedy to byva tak, ze je samostatny spustac pre DX9 a DX10.. ale toto neplati pre Crysis...
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

chalani vy ste tu riesily davnejsie niaky chalan mal slaby komp ram 512 procak 1800ghz a atd

mne to tiez islo na tejto zostave

procak amd 3200+
grafika ati radeon x700
ram512mb

a podobny o trosku lepsi aj horsi a tiez som to hral dokonca medium ale pri najnisom rozlisny cize sa ho zastavam ze je to realne

dufam ze to pojde na mojom novom kompe co robim za 10000SK :roll: :roll:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Cital som tu temu, a myslim, ze ti to pojde, ale necakaj ziadne zazraky. Maximalne na medium nastaveniach
slota
Novice
Novice

Príspevok od používateľa slota »

Šu-Do napísal:vsak pravy klik na executor... a tam bude taka moznost spustit v DX10 alebo 9... v tom rolovaciom okne...
popripade niekedy to byva tak, ze je samostatny spustac pre DX9 a DX10.. ale toto neplati pre Crysis...
prisam vacku tam taka moznost neni.
Daval som vlastnosti a nic o dx ani zmienka. Skusal som to spustit aj
s podmienkou crysis.exe -dx9 lenze sa to rozbehlo od uvodnych reklam
straaasne pomali a v prikazovom okne nepisalo ani pod akym dx sa to vlastne spustilo. Pred tym to vzdy pisalo dx10
poncho
Novice
Novice

Help

Príspevok od používateľa poncho »

cawte gemblery, mam jednu prosbu... v misii kde ma technik požiada aby som zatlačil nejaké rádioaktívne tyče sa neviem od tial vymotať na palubu \misiu zatlačiť tiče sa mi podarilo, len v ďalšej misii dostať sa na palubu sa mi nedarí\ poradte kam a kade... thanx
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Neviem či tam niekde keď sa máš vrátiť späť niesú rozbité spálené dvere do ktorých musíš plnou silou udrieť. Mám na mysli silou z tvojho obleku. Chápeš?
poncho
Novice
Novice

Príspevok od používateľa poncho »

NO... skusal som, hladal som.. ziadne take dvere su tam neni... stale beham dookola v tych dvoch skladoch s torpedami... :?
new idea? :idea:
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Crysis

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

fuha dost drahe na hru ale urcite z toho mali poriadny zisk lebo sa robi aj dvojka alebo nejaky datadisk pokracovanie k jednotke. hru som nehral ale videl u kamosa je to fajn hra :lol: no moj pc by ju neutiahol :?
gattuso1327
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gattuso1327 »

Mám problem, v misii mam zničit tanky, zničil som ich aa dalej nevim co mam sprawiť , pls poradte , vopred dakujem
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no bude to datadisk a iba kuoli crysis mam oroginal a rozhodujem sa medzi grafikami hd4870 a hd4870x2 tak ma zaujala ta hra :D :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Duffiii napísal:no bude to datadisk a iba kuoli crysis mam oroginal a rozhodujem sa medzi grafikami hd4870 a hd4870x2 tak ma zaujala ta hra :D :D
hd4870x2 ved nestoji vela... :smt062
kesaj
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kesaj »

zdravim vas..potrebujem poradit - vcera som nainstaloval crysis, hral som to asi pol hodinku vsetko islo a dnes prebehne nacitanie levela a hra mi prestane reagovat..skusal som aj niekolkokrat reinstal, aj ine cracky..

moja zostava : amd phenom 9550 quad-core 2.20ghz,4 gb ram,ati radeon hd 4850 512mb cddr3

v com moze byt problem?
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no aj ja som mal tuto chibu a pockal som asi dalsiu polhodinu potom to islo ale vyriesil to ja patch a to mam original
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Tek zacal som hravat tento Crysis, ked som presiel Warhead, nejak ma to chytilo az teraz. Som ale v misii "Awakening" a mam tam ako objective vycistit pristavaciu zonu od nepriatelov, nech tam mozu pristat lietadla. Je to blizko takeho kamenolomu alebo coho, velka jama, bagre a tak. Zabil som fakt kazdeho v okoli, vo velkom okruhu, ale stale ziadne litadla neprichadzaju. Co mam robit? Dik

//a sakra, pristavat maju tam kde je ta cervena dymovnica? Ved tam ani miesto neni, uz som aj skusal C4kami odstrelovat vsetky veci naokolo nech odletia odtial, ale stale nic nepristava :? Dik teda, skusim retart urovne aj ked sa mi vobec nechce to cele znovu robit.
ciliar
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ciliar »

mne to tiez spravilo lebo my ostal v mieste pristania vysadku vrak tanku .pomohol restart urovne :?
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

ako je to s tou fyzikou??lebo som počul že v crysise je treba na vypočítavanie fyziky dobrý procesor a inokedy mi hovorili že grafika , čo je pravda? A pomáhajú pri tej fyzike aj karty s vbudovanou technológiou physix??
Napísať odpoveď