GothaR napísal:Pusti si winamp
Euro Truck Simulator (2008)
No keď som v hre tak mi tlačítka na klávesnici nereagujú. Takže ak chcem zastaviť pesničku alebo nejakú inú, musím sa prepnúť do windowsu. Pri ostatných hrách a činnostiach mi to funguje, neviem prečo aj tu nieGothaR napísal:Ale vazne...v nom si mozes pustit rozne radia, ktore vysielaju na internete (aj slovenske), pripadne nahodit vlastne mp3 a je to. Ak to chces ovladat, tak staci multimedialna klavesnica alebo nastavenie klavesovych skratiek vo winampe a je to.
Mne to funguje v poriadkuradek21 napísal:No keď som v hre tak mi tlačítka na klávesnici nereagujú. Takže ak chcem zastaviť pesničku alebo nejakú inú, musím sa prepnúť do windowsu. Pri ostatných hrách a činnostiach mi to funguje, neviem prečo aj tu nie
Logitech Wave + Logitech setpoint + Winamp 5.531
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_d ... g=bogq.jpg
cize SVK asi nebude
// no oznacenie ma novy a v novinke na tiscali sa pisalo ze uz je hotovo
cize SVK asi nebude
Ale ten clanok vysiel 8.8.2008 a datum vydania hry tam je August 2008, takze v priebehu tohto mesiaca by to malo vyjst normalne. Predpokladam, ze uz aj s anglictinou.Shamway napísal:http://games.tiscali.cz/clanek/screen_d ... g=bogq.jpg
cize SVK asi nebude
Na 3D Artpole som cital, ze toto je final verzia pre nemecky trh, jedina zmena na ktoru si pockame mesiac je anglictina a cestina 
Mna tato hra nejak nenadchla ani som ju velmi neocakaval proste stale tie iste chyby, keby aspon trochu viac zapracovali na fyzike vozidla, jedina zmena, ze sa truck viac naklana a smyka ale ta divna prevodovka ostava stale rovnaka...
Chcem Rig n Roll, bodaj by to uz fakt vyslo v oktobri
Casom este pribudnu 3 nove mesta vo velkej britanii, ale Slovensko tam nebudeThe reason why the game is released in Germany faster can be of contracts: various distribution partners in
different countries start selling their own versions, it's a limitation of the contracts.
Mna tato hra nejak nenadchla ani som ju velmi neocakaval proste stale tie iste chyby, keby aspon trochu viac zapracovali na fyzike vozidla, jedina zmena, ze sa truck viac naklana a smyka ale ta divna prevodovka ostava stale rovnaka...
Chcem Rig n Roll, bodaj by to uz fakt vyslo v oktobri