Ludia čo mám robiť ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SlivkaDesign
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SlivkaDesign »

Ďakujem ľudia fakt 8)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

MimKoRn napísal:Super! Rýchlo si sa s tým začal biť! Mne to trvalo dlhšie, kým som si fakt uvedomil chyby, ktoré konám. Len tak ďalej, svet a Život je krásna vec!
MimKoRn aspoň niekedy sa najde pripad kde nase rady nejdu len tak do vetra :) A Niekdo sa "poucil" z nasich chyb. zivot je krasna vec ano, neoplati sa pre vsetko tak dlho trapit .
SlivkaDesign
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

A dostal som nápad ako jej to oplatiť .... Ak má miluje ... bude ju to trápiť

Keď som ju žiadal o poslednú šancu, že sa zmením a že budem ešte lepší ako som bol ... šancu mi nedala ... tak sa naschvál zmením a ku každej babe sa budem správať úctivo a priateľsky a napravím všetko to, čo som nedokázal napraviť pri nej a bude za mňa iný človek, lepší, ktorý sa poučil na chybách ... ale k nej sa tak správať nebudem .... a pochopí, že mi mala veriť a bude si trepať hlavu o stenu ... do života jej nezasiahnem, do pi*i ju nepošlem, ohovárať nebudem ... dá sa to aj inak ... a prišiel som nato ako .... len dúfam že to vyjde
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

SlivkaDesign napísal:presne takto .... bol rozhovor .... a povedala mi do očí ... milujem ťa !!! a má 15 no ... doteraz bolo všetko okey a tak zrazu z ničoho nič ... ja nechápem tomu všetkému :roll:

a bol to perfekntý vzťah, všetko bolo v pohode, mali sme radi ... neboli chyby proste ... sem-tam nezhody kvoli mojej práci, ale inak nič ... stále sme sa rozumeli chápali ... stále to bolo ono ... a len tak z ničoho nič, bezdôvodne sa to zrútilo .... pri poslednom rozhovore mi povedala MILUJEM ŤA a vždy budem ! a začala riešiť s iným :(
Jendoducho chce aby si jej dal pokoj ja myslim a aby si si namyslal...
SlivkaDesign
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Keby to chcela tak mi nepovie do očí že ma miluje :D
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

SlivkaDesign napísal:Keby to chcela tak mi nepovie do očí že ma miluje :D
Presne tak. Niekto to tu už povedal. Drží si otvorené zadné dvierka... Ak tamten nie, späť ku svojmu
SlivkaDesign
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Hovorím, že len preto sme sa sem-tam hádali že som nemohol von kvôli práci ... nič viacej
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Že Ťa strále miluje a stále bude? Volovina jak mraky, ktorú Ti dievčinka povedala, nakoľko Ťa nechcela zraniť, zároveň to však bola súčasť jej plánu, ako začne ďalší vzťah. Naplánovala to však veľmi neohrabane a šialene priehľadne. Že Ťa ľúbi síce povedala, no nezvážila reálnu váhu svojich slov. Je to 15ka preboha. Príliš veľké slová na tak malý vek.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

jin ma pravdu...
prestan robit take zmeny kvoli dajakej 15ke :D sa nesal :) si hladaj starsie, na taku sa uz teraz neviem moc pozriet [velmi zle skusenosti - mam 17]...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Je to od nej svinstvo. Na tom sa zhodneme. (aspon podla toho co si nam povedal ty) Ja ti mam taku sprostu skusenost ze v tejdo dobe ti uz nikdo pravdu nepovie Samozrejme ze 15 je malo :D o tom je tu velmi vela tém kde sa to rozoberalo.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Ludia čo mám robiť ?

Príspevok od používateľa triple »

SlivkaDesign napísal:...že ma nechala a nič som jej neurobil,...
no ty si síce nič neurobil a to jej možno vadilo..proste ťa prestala mať rada.. to je vše
SlivkaDesign napísal:Čo robiť? Vráti sa ku mne ešte? Je v tom šanca? Prosím poraďte mi ak viete niečo. dík :roll: :(
odpoved máš už vo svojom príspevku:
SlivkaDesign napísal:...začala paktovať s iným (ktorý je dokonca z mojej rodiny)...
kašli na to je ešte "hlúpa" a nevie čo chce.. zbytočne sa tým ani len nezaťažuj
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

no jo takto ako ti uz asi kazdy povedal nic s tym nenarobis skus si uzivat zivota vies este kolko takych Lasok zazijes mozno krajsie mozno horsie ale uzivaj si :twisted:
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

satelitik11 napísal:no jo takto ako ti uz asi kazdy povedal nic s tym nenarobis skus si uzivat zivota vies este kolko takych Lasok zazijes mozno krajsie mozno horsie ale uzivaj si :twisted:
tak tak s tym uz nic nenarobis proste dievca ta nechalo a bodka koniec ,no je to od nej podle ze zacala paktovat s prislusnikom tvojej rodiny.
Nik_kuSh :)
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nik_kuSh :) »

ako spomenul kolega "brm" nechapem to, ze ked sa s tebou rozisla tak ti povedala ze ta miluje.. tak preco sa teda rozisla? podla mna je to obycajne klamstvo..to dokaze povedat hocikto..aa uz len to, ze paktuje s inym, to ma zarazilo, lebo keby ta miluje, a rozisla sa ..tak aspon nezacne s inym.. ach niektore baby su cudne.. najdi si aj ty inu babu, len tak, ci bude ziarlit... ci sa k tebe nahodou nevrati, alebo proste skus daco..taketo.. držim palceky.. :wink:
Napísať odpoveď