Ludia čo mám robiť ?
-
SlivkaDesign
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
midnight_man
Guru
MimKoRn aspoň niekedy sa najde pripad kde nase rady nejdu len tak do vetraMimKoRn napísal:Super! Rýchlo si sa s tým začal biť! Mne to trvalo dlhšie, kým som si fakt uvedomil chyby, ktoré konám. Len tak ďalej, svet a Život je krásna vec!
-
SlivkaDesign
Light Star
A dostal som nápad ako jej to oplatiť .... Ak má miluje ... bude ju to trápiť
Keď som ju žiadal o poslednú šancu, že sa zmením a že budem ešte lepší ako som bol ... šancu mi nedala ... tak sa naschvál zmením a ku každej babe sa budem správať úctivo a priateľsky a napravím všetko to, čo som nedokázal napraviť pri nej a bude za mňa iný človek, lepší, ktorý sa poučil na chybách ... ale k nej sa tak správať nebudem .... a pochopí, že mi mala veriť a bude si trepať hlavu o stenu ... do života jej nezasiahnem, do pi*i ju nepošlem, ohovárať nebudem ... dá sa to aj inak ... a prišiel som nato ako .... len dúfam že to vyjde
Keď som ju žiadal o poslednú šancu, že sa zmením a že budem ešte lepší ako som bol ... šancu mi nedala ... tak sa naschvál zmením a ku každej babe sa budem správať úctivo a priateľsky a napravím všetko to, čo som nedokázal napraviť pri nej a bude za mňa iný človek, lepší, ktorý sa poučil na chybách ... ale k nej sa tak správať nebudem .... a pochopí, že mi mala veriť a bude si trepať hlavu o stenu ... do života jej nezasiahnem, do pi*i ju nepošlem, ohovárať nebudem ... dá sa to aj inak ... a prišiel som nato ako .... len dúfam že to vyjde
Jendoducho chce aby si jej dal pokoj ja myslim a aby si si namyslal...SlivkaDesign napísal:presne takto .... bol rozhovor .... a povedala mi do očí ... milujem ťa !!! a má 15 no ... doteraz bolo všetko okey a tak zrazu z ničoho nič ... ja nechápem tomu všetkému
a bol to perfekntý vzťah, všetko bolo v pohode, mali sme radi ... neboli chyby proste ... sem-tam nezhody kvoli mojej práci, ale inak nič ... stále sme sa rozumeli chápali ... stále to bolo ono ... a len tak z ničoho nič, bezdôvodne sa to zrútilo .... pri poslednom rozhovore mi povedala MILUJEM ŤA a vždy budem ! a začala riešiť s iným
-
SlivkaDesign
Light Star
-
forgottten
Medium Star
-
SlivkaDesign
Light Star
-
jin
VIP
Že Ťa strále miluje a stále bude? Volovina jak mraky, ktorú Ti dievčinka povedala, nakoľko Ťa nechcela zraniť, zároveň to však bola súčasť jej plánu, ako začne ďalší vzťah. Naplánovala to však veľmi neohrabane a šialene priehľadne. Že Ťa ľúbi síce povedala, no nezvážila reálnu váhu svojich slov. Je to 15ka preboha. Príliš veľké slová na tak malý vek.
-
midnight_man
Guru
-
triple
Guru wannabe
Re: Ludia čo mám robiť ?
no ty si síce nič neurobil a to jej možno vadilo..proste ťa prestala mať rada.. to je všeSlivkaDesign napísal:...že ma nechala a nič som jej neurobil,...
odpoved máš už vo svojom príspevku:SlivkaDesign napísal:Čo robiť? Vráti sa ku mne ešte? Je v tom šanca? Prosím poraďte mi ak viete niečo. dík![]()
kašli na to je ešte "hlúpa" a nevie čo chce.. zbytočne sa tým ani len nezaťažujSlivkaDesign napísal:...začala paktovať s iným (ktorý je dokonca z mojej rodiny)...
-
satelitik11
Medium Professional
-
Miley Cyrus
Light Star
tak tak s tym uz nic nenarobis proste dievca ta nechalo a bodka koniec ,no je to od nej podle ze zacala paktovat s prislusnikom tvojej rodiny.satelitik11 napísal:no jo takto ako ti uz asi kazdy povedal nic s tym nenarobis skus si uzivat zivota vies este kolko takych Lasok zazijes mozno krajsie mozno horsie ale uzivaj si
-
Nik_kuSh :)
Amateur
ako spomenul kolega "brm" nechapem to, ze ked sa s tebou rozisla tak ti povedala ze ta miluje.. tak preco sa teda rozisla? podla mna je to obycajne klamstvo..to dokaze povedat hocikto..aa uz len to, ze paktuje s inym, to ma zarazilo, lebo keby ta miluje, a rozisla sa ..tak aspon nezacne s inym.. ach niektore baby su cudne.. najdi si aj ty inu babu, len tak, ci bude ziarlit... ci sa k tebe nahodou nevrati, alebo proste skus daco..taketo.. držim palceky..