v poslednom case sa rozmaha na cestach adrenaline sialenstvo dementných pubertackych psychopatov - motorkarov ... denne jazdim s kamionom cez trnavsky kraj a denne zazivam adrenalinove situacie ,ktore maju na svedomi motorkari

- podotýkam ze sa vecsinou jedna o 15-20 rocných frajerov , ktorí
umyselne ohrozuju zivoty nevinných ludi ,vodicov a ostatných ucastnikov cestnej premavky a nevedia cop od dobroty ....
tak napr. si predstavte situaciu : v noci idete po dialnici 120-130/hod ,mate oopustenu cestu a zrazu vas obehnu dvaja-traja motorkari / podotýkam ze neosvetlení

, zaradia sa pred vas na dosah 2 metrov a prinutia vas otestovat brzdy tak , ze az iskry lietaju spod auta , potom sa rozbehnu , prebehnu 100-200 metrov a zase prudko pribrzdia znova na dosah 2 metrov a takto to opakuju niekolko krat za sebou . zazil som aj situaciu , ze som isiel s kamionom 60-kou cez pomerne hustu premavku , zrazu sa zpoza mna vyje*** dve motorky , pribrzdili ma na 5 km/hod , chytili sa za ruky a vo dvojici spojení sa rozbehli na cca 60-ku / viem to podla svojho tachometra / , asi vo vzdialenosti 150 metrov sa otocili , rozdelili sa a obehli ma z oboch stran / samozrejme ze jeden 10cm od krajnice a druhý cez protismer ... toho co isiel po krajnici som samozrejme mierne strajchol so zadkom navesu

motorka aj s nim 200 metrov za mnou ... uz som mal týchto magorov akurat dost , vybehol som z voza ,/ samozrejme ze cesta cela zasrata od krvi - nemali ziadne vaznejsie zranenia az na nejake rozbite hlavy, odreniny a rezne rany ... revali aby som zavolal sanitku . ja som mu povedal , ze zavolam ale az ked ich dorazim

vyje*** pubertacke dementne decka / ked prisli fizli zistili ,ze jeden este nema ani 16 rokov a druhý ma 18

. samozrejme ze uz do mna vosli take nervy , ze akonahle sa pozbierali ako tak zo zeme , jeden chytil taku bombu na nos aku som este nedal nikomu v zivote a druhý kopacku do hlavy , ze im trvalo dalsich 10 min / kým neprisla zachranka a fizli / , kým sa znova pozbierali ...
jazdim po celom slovensku ale v okoli trnava, sered, hlohovec je takýchto frajerov asi najviac , hlavne teraz ked maju pubertaci prazdniny , denne zazivam taketo situacie ...
chcem týmto aj upozornit
vsetkých vodicov a kamionistov a autobusarov obzvlast 
, aby si davali dobrý pozor hlavne v týchto lokalitach , aut
obusari a kamionisti byvaju najcastejsie obete takýchto pubertackych psychopatov , ktorí si neuvedomuju ohrozenie zivota nielen iných ucastnikov cestnej premavky ale ani svojho vlastneho .
nabuduce ked zazijem este nieco podobne , vystrcim ruku z okna , obehnem ich / teda ak sa s kamionom podari a naje*em im do oci kaser som zvedavý ci mi potom podakuju a ci to este rozchodia s takýmito frajermi sa inak jednat neda , inak im to netrkne v tom kuracom mozocku ,kým im to niekto nezatrhne a hlavne nepocitia nasledky na vlastnom tele
zaujimalo by ma ,ci aj niekto z vas vodicov zazil podobne situacie a ked ano , ako ste to vyriesili .
a to som este zabudol upozornit na jednu situaciu , ked dokurvili celu premavku na hlavnej krizovatke v seredi / je tam tusim nejake kulturne stredisko a hore je velke fitko - seredania mozno vedia ktoru krizovatku mam na mysli

tri motorky vybehli z mojho smeru / samozrejme na cervenu

a pekne sa rozvevili do vsetkých troch smerov

a samozrejme ze cela situacia sa odohrala za plnej premavky a dokonca pod kamerou mestkeho kameroveho systemu

viete si predstavit aký tam nastal chaos