adrenalinoví sialenci na cestach ...

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
starápáka
Amateur
Amateur

adrenalinoví sialenci na cestach ...

Príspevok od používateľa starápáka »

v poslednom case sa rozmaha na cestach adrenaline sialenstvo dementných pubertackych psychopatov - motorkarov ... denne jazdim s kamionom cez trnavsky kraj a denne zazivam adrenalinove situacie ,ktore maju na svedomi motorkari :roll: - podotýkam ze sa vecsinou jedna o 15-20 rocných frajerov , ktorí umyselne ohrozuju zivoty nevinných ludi ,vodicov a ostatných ucastnikov cestnej premavky a nevedia cop od dobroty ....

tak napr. si predstavte situaciu : v noci idete po dialnici 120-130/hod ,mate oopustenu cestu a zrazu vas obehnu dvaja-traja motorkari / podotýkam ze neosvetlení :x , zaradia sa pred vas na dosah 2 metrov a prinutia vas otestovat brzdy tak , ze az iskry lietaju spod auta , potom sa rozbehnu , prebehnu 100-200 metrov a zase prudko pribrzdia znova na dosah 2 metrov a takto to opakuju niekolko krat za sebou . zazil som aj situaciu , ze som isiel s kamionom 60-kou cez pomerne hustu premavku , zrazu sa zpoza mna vyje*** dve motorky , pribrzdili ma na 5 km/hod , chytili sa za ruky a vo dvojici spojení sa rozbehli na cca 60-ku / viem to podla svojho tachometra / , asi vo vzdialenosti 150 metrov sa otocili , rozdelili sa a obehli ma z oboch stran / samozrejme ze jeden 10cm od krajnice a druhý cez protismer ... toho co isiel po krajnici som samozrejme mierne strajchol so zadkom navesu :shock: motorka aj s nim 200 metrov za mnou ... uz som mal týchto magorov akurat dost , vybehol som z voza ,/ samozrejme ze cesta cela zasrata od krvi - nemali ziadne vaznejsie zranenia az na nejake rozbite hlavy, odreniny a rezne rany ... revali aby som zavolal sanitku . ja som mu povedal , ze zavolam ale az ked ich dorazim :lol: vyje*** pubertacke dementne decka / ked prisli fizli zistili ,ze jeden este nema ani 16 rokov a druhý ma 18 :o . samozrejme ze uz do mna vosli take nervy , ze akonahle sa pozbierali ako tak zo zeme , jeden chytil taku bombu na nos aku som este nedal nikomu v zivote a druhý kopacku do hlavy , ze im trvalo dalsich 10 min / kým neprisla zachranka a fizli / , kým sa znova pozbierali ...

jazdim po celom slovensku ale v okoli trnava, sered, hlohovec je takýchto frajerov asi najviac , hlavne teraz ked maju pubertaci prazdniny , denne zazivam taketo situacie ...
chcem týmto aj upozornit vsetkých vodicov a kamionistov a autobusarov obzvlast :!: , aby si davali dobrý pozor hlavne v týchto lokalitach , autobusari a kamionisti byvaju najcastejsie obete takýchto pubertackych psychopatov , ktorí si neuvedomuju ohrozenie zivota nielen iných ucastnikov cestnej premavky ale ani svojho vlastneho .

nabuduce ked zazijem este nieco podobne , vystrcim ruku z okna , obehnem ich / teda ak sa s kamionom podari a naje*em im do oci kaser som zvedavý ci mi potom podakuju a ci to este rozchodia s takýmito frajermi sa inak jednat neda , inak im to netrkne v tom kuracom mozocku ,kým im to niekto nezatrhne a hlavne nepocitia nasledky na vlastnom tele :roll:

zaujimalo by ma ,ci aj niekto z vas vodicov zazil podobne situacie a ked ano , ako ste to vyriesili .

a to som este zabudol upozornit na jednu situaciu , ked dokurvili celu premavku na hlavnej krizovatke v seredi / je tam tusim nejake kulturne stredisko a hore je velke fitko - seredania mozno vedia ktoru krizovatku mam na mysli :oops: tri motorky vybehli z mojho smeru / samozrejme na cervenu :o a pekne sa rozvevili do vsetkých troch smerov :x a samozrejme ze cela situacia sa odohrala za plnej premavky a dokonca pod kamerou mestkeho kameroveho systemu :!: viete si predstavit aký tam nastal chaos :o
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja ti poviem len toľko.. :wink: http://www.hojko.com/post943767.html#943767 že nie každý, čo jazdí na motorke je total vytretý ko*ot a aj to, že nie každý s autom je normálny.. :) a áno stretávam aj takýchto prije*** ľudí.. :)
starápáka
Amateur
Amateur

ZitePunkom napísal:Ja ti poviem len toľko.. :wink: http://www.hojko.com/post943767.html#943767 že nie každý, čo jazdí na motorke je total vytretý ko*ot a aj to, že nie každý s autom je normálny.. :) a áno stretávam aj takýchto prije***ých ľudí.. :)
samozrejme ze to nebolo myslene vseobecne na vsetkých motorkarov , ale iba na idiotov,ktorí to maju ako adrenalinovu zabavku...

zvyraznil som to pre niektorích , ktorí nevedia čítat ...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Hmm je skvele ze hadzes vsetkych motorkarov do jedneho vreca. Sam na motorke jazdim mam vela kamaratov motorkarov a viem ze ani jeden z nich nerobi blbosti co si opisal. To co si pisal sa mi zda troska prifarbene ale ved hovor si co chces. Ja osobne nevidim nic zle jazdit rychlo tam kde sa da ale ohrozovat niekoho napriklad jazdou po meste 200 (aj taky sa najdu) tak to je chore.
starápáka
Amateur
Amateur

BabySHAQ napísal:Hmm je skvele ze hadzes vsetkych motorkarov do jedneho vreca. Sam na motorke jazdim mam vela kamaratov motorkarov a viem ze ani jeden z nich nerobi blbosti co si opisal. To co si pisal sa mi zda troska prifarbene ale ved hovor si co chces. Ja osobne nevidim nic zle jazdit rychlo tam kde sa da ale ohrozovat niekoho napriklad jazdou po meste 200 (aj taky sa najdu) tak to je chore.
vies voobec citat ? keby si vedel a precitas si moj predchadzajuci prispevok , tak ti musi byt jasne ,o ktorej kategorii motorkarov pisem ... a ze ich delim na normalnych a tých ktorých su chorí na hlavu a umyselne ohrozuju ostatných !!! co pisem po spanielsky ? v tom pipade by som to pochopil ...
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

to BabySHAQ:
starápáka napísal:samozrejme ze to nebolo myslene vseobecne na vsetkých motorkarov , ale iba na idiotov,ktorí to maju ako adrenalinovu zabavku...
kto tu hadze vsetkych do jedneho vreca? mal by si zajst k ocnemu. zjavne dobre nevidis.

edit: starápáka sa z stihol obhajit sam
starápáka
Amateur
Amateur

Skolacik napísal:to BabySHAQ:
kto tu hadze vsetkych do jedneho vreca? mal by si zajst k ocnemu. zjavne dobre nevidis.

edit: starápáka sa z stihol obhajit sam
diky , skor by som asi povedal ,ze na tak jasne napisanu moju odpoved moze tak zareagovat iba niekto kto nevie citat alebo to automaticky zobral na seba ze robi take chu**** a nevedel sa obhajit :lol: :lol: :lol:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

starápáka napísal:diky , skor by som asi povedal ,ze na taku jasnu moju odpoved moze tak zareagovat iba niekto kto nevie citat alebo to automaticky zobral na seba ze robi take chu**** a nevedel sa obhajit :lol: :lol: :lol:
:oops: V pohode - "blazni" sa najdu aj na autach aj na motorkach. Toto co robili tebe uznavam bolo idiotske väcsina motorkarov ma ine adrenalinove zabavky ako toto a autickari by toto tiez nerobili aj ked viem o saleninach na autach svoje preto som dal slovo blazni do uvodzoviek :D
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

Chlapci so superšportami sú jasný darcovia orgánov. Normálny sa predsa len nájdu i keď by som ich veľa nenapočítal, stačí sa kuknúť na mojich kamošov :roll: . Starápáka s tou aroganciou máš pravdu, ja by som tiež na nich nebral ohľad na cestách, šak tí zmrdi už spôsobili toľko dopravných nehôd. Motorku by mali povoliť až nikedy po 30, lebo zo skúsenosti vidím, že starí psi majú rozum narozdiel od usmrkancov. :?
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Ale tu nejde len o motorky. Ja jazdím na bicykli po celých Košiciach a keď idem s ním po hlavnej tak viem čo a ako. Niektorí idú ako bohovia ciest lebo majú Audi, BMW a pod. Potom tzv. "gádžovia" ktorý majú maximálne feldu a idú zo seba robiť najväčšieho gangstra a majstra sveta. Ale hlavná vec, že žijem. A keď idem po dialnici z Košíc smerom do Prešova tak to je zábava. :D
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Online vodicak asi nemas co? Lebo by si vedel ze na biku nemas na dialnici co robit. S tym ze taky co maju audi a bmw sa robia bohmi tiez suhlasim, ale len ciastocne. nejde o auto ale o sofera. jeden moj znami ma X5 a jazdi ako baranok. tu ide o to ze sa neporbuje predvadzat ako niektori. a predvadzat sa mozu aj taky ako si napisal co maju feldy. skratka ide o mentalitu sofera nie o silu auta/motorky
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Kým som začal jazdiť, tak sa na mna zovšadiaľ valilo ako sa u nás jazdí ako v blázinci a podobne.
Keď už som začal jazdiť sám, tak skôr pocitujem pravý opak, na druhej strane je tiež kopa vodičov, ktorý dokážu predvídať, pustiť z bočnej cesty keď je plno, alebo podobne, dokonca minule na mňa týpek na Octavii oproti mával že idú kombajny cez celú cestu, pritom to bol pomerne prehľadný úsek (síce zatáčky ale nízka tráva v poli tak bolo vidieť)... :aasmile1:

Samozrejme sa nájdu aj zmrdi, ale myslím, že sú v menšine, keď takého stretnem, tak to dokážem riešiť s chladnou hlavou. Pokiaľ niekto predomnou odbočuje bez blinkra, alebo tak ako minule vyhadzuje plechovku z okna, ktorá sa mi potom krásne pred autom začne kotúlať zo stredu cesty do pravého jarku tak, že ak ju nechcem trafiť pneumatikou ale prejsť stredom tak sa k tomu jarku blížim autom aj ja a potom ako ju miniem musím prudšie zatočiť späť aby som neskončil na streche... :aasmile11: ... tak si za toho vodiča prídem zatrúbim alebo mu dám najavo že sa správa ako KKT, predbehnem ho a idem ďalej... Každý deň je takýchto situácii na riešenie denne hneď niekoľko tak mi netreba nejako rozoberať...

U motorkárov je to stále to večné motorkári nadávajú na autá, "auťáci" na motorkárov. Tiež sú normálny vodiči, ale aj zmrdi. Napríklad na Donovaloch išla skupinka motorkárov, slušných, ale natlačení za sebou :roll: Oni samozrejme na 2 kolesách do zákrut opatrný, takže keď som chcel ísť pred nich, musel som ich dávať postupne a tak aby chlapec pochopil, že aj keď má motorku má jazdiť tak aby sa dalo dostať medzi nich, keď potrebujem. V aute má každý zafixovanú bezpečnú vzdialenosť, motorkári na to niekedy zabúdajú, pretože zaberajú 1/4 šírky toho čo auto, tak ich to zvádza na kopu...

Inak by sa mi stalo to, čo opísal starápáka tak by som to asi tiež neriešil, ak niekto jazdí tak ako si opísal, a dopadne tak ako opísal, teda že sa zraní tak by som si povedal akurát s kľudom: "Jeho chyba...." Inak ešte sa mi nestalo, že by mi motorkár niečo také naschvál robil. A dosť sa tomu čudujem, obvzvĺášť ak si bol na kamióne. Každý by si asi mal rozmysleť, či bude robiť naschvál niečomu, čoho kolesá na jednej náprave vážia toľko čo celá jeho motorka :D

To ˇSkolacik": ja som to pochopil tak, že jazdí na biku po KE, a potom ide po dialnici do Prešova, ale dúfam že to písal ako druhú myšlienku a že to myslel už na aute.. Dúfam...
///ehm, tak nič... Na biku na dialnici je fest kravina...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Skolacik napísal:Online vodicak asi nemas co? Lebo by si vedel ze na biku nemas na dialnici co robit. S tym ze taky co maju audi a bmw sa robia bohmi tiez suhlasim, ale len ciastocne. nejde o auto ale o sofera. jeden moj znami ma X5 a jazdi ako baranok. tu ide o to ze sa neporbuje predvadzat ako niektori. a predvadzat sa mozu aj taky ako si napisal co maju feldy. skratka ide o mentalitu sofera nie o silu auta/motorky
Vodičák? Veď ja skoro každý deň jazdím za kamošom do Vajkoviec a idem po tej veľkej krajnici. Neviem ako to je ale ale policajti ma už asi x krát videli ísť na bajku. Tak neviem. :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Online napísal:Vodičák? Veď ja skoro každý deň jazdím za kamošom do Vajkoviec a idem po tej veľkej krajnici. Neviem ako to je ale ale policajti ma už asi x krát videli ísť na bajku. Tak neviem. :?
Tak ty si teda husty. Na dialnicu mozu iba motorove vozidla, ktore dokazu vyvinut minimalne 80km/h (je to 80 po novom?)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Online.. ale to potom nejdeš po diaľnici, diaľnica začína akurát až od Budimíra ako Ty už odbočuješ dolu do Vajkoviec.. ;)

Ale aj tak po tej ceste by som si netrúfol ísť na biku.. odkedy som tam videl v strede cesty odtrhnutú nohu.. bo aj keď to nie je diaľnica, je to cesta pre motorové vozidlá, čiže môže sa tam ísť 130km/h..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

A na cestu pre motorove vozidla je odkedy vstup na biku povoleny?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Podľa mňa nie, ale čo sledujem, v KE je to asi tolerované, lebo strašne veľa cyklistov-samovrahov chodí napr. po ceste pre motorové vozidlá medzi Jazerom a Optimou.. a tam hlavne na moste pri VSS nie sú takmer žiadne krajnice.. :shock:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

vedla mas hned staru cestu...nie lepsie?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tam je [lepšie] IMO. Ale su miesta v KE kde sa inak ako po CPMV neda, napr. do Sace. Teda da sa, ale je to asi 3-4x dalej...

Bicykel nema na dialnici co robit.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No momentalne som v Blave (byvam v Brezne) a tu co sa deje je niekedy chore..Bezne su tu fakt fanatici co bez prilby v kratkom tricku si ficia 130 na motorke alebo stvorkolke...Len cakam kym im nieco vleti do cesty...
Napísať odpoveď