velmi sa mi to pacilo...vela som o tom necital a osm nemal ani sajnu o pribehu takze som bol dost prekvapeny ked prislo odhalenie jeho povodu...superhrdinov mam rad plus vykon Will Smitha sa mi pacil v tomto filme a tie jeho vtipy tiez nemali chybu...
Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hoci viem, ze toto je tema z 90% o Ackovych filmoch, neda mi sem spomenut asi najlepsie Straight to Video becko v poslednej dobe - Kral Skorpion 2. Dost som bol prekvapeny novym spracovanim, jednotka bola dost velka hlupost, tento vsak prekonal moje ocakavania. Pribeh nie je samozrejme nic moc, ale je tam dobre herecke obsadenie (tym nemyslim , ze herci su znami, ale prebieha medzi nimi dobra chemia a hraju vcelku dobre), a niekedy aj prekvapive a hlavne zaujimavym sposobom spracovane efekty. Reziserom je uz zasluzily Russel Mulcahy, ktory nam kedysi davno priniesol Highlandera...Fakt si tento maly filmik zasluzi trocha pozornosti, je to celkom mile pobavenie na vecer...Dej sa odohrava PRED jednotkou, takze nepotrebujete o tom absolutne nic vediet...Mozem odporucit.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Ouu nevedel som,ze uz je aj 2 .seth82 napísal:Hoci viem, ze toto je tema z 90% o Ackovych filmoch, neda mi sem spomenut asi najlepsie Straight to Video becko v poslednej dobe - Kral Skorpion 2. Dost som bol prekvapeny novym spracovanim, jednotka bola dost velka hlupost, tento vsak prekonal moje ocakavania. Pribeh nie je samozrejme nic moc, ale je tam dobre herecke obsadenie (tym nemyslim , ze herci su znami, ale prebieha medzi nimi dobra chemia a hraju vcelku dobre), a niekedy aj prekvapive a hlavne zaujimavym sposobom spracovane efekty. Reziserom je uz zasluzily Russel Mulcahy, ktory nam kedysi davno priniesol Highlandera...Fakt si tento maly filmik zasluzi trocha pozornosti, je to celkom mile pobavenie na vecer...Dej sa odohrava PRED jednotkou, takze nepotrebujete o tom absolutne nic vediet...Mozem odporucit.
Diky moc
-
Mrs.FencingGirl
Novice
-
Šu-Do
Redeemer
Forgetting Sarah Marshall
paradicka... taka zmiesanina komedialneho a romantickeho filmu...
hlavny herec Jason Segel bude znamy hlavne fanusikom HIMYM... podla mna jeden z najlepsich hercov..
tento film som si pozrel hlavne kvoli nemu...celkova pointa aj ako taky dej bol fajn... niektore postavy vo filme boli fakt ppci
urcite odporucam fandom mixu komedialnych a romantickych filmov si to pozriet...
u mna 8/10
hlavny herec Jason Segel bude znamy hlavne fanusikom HIMYM... podla mna jeden z najlepsich hercov..
tento film som si pozrel hlavne kvoli nemu...celkova pointa aj ako taky dej bol fajn... niektore postavy vo filme boli fakt ppci
urcite odporucam fandom mixu komedialnych a romantickych filmov si to pozriet...
u mna 8/10
-
den333
Professional
uplne suhlasim....v tomto filme som sa velmi dobre nasmial a bolo to fakt uzasne...Šu-Do napísal:Forgetting Sarah Marshall
u mna 8/10
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
no ze prave ty toto napises o takom srackoidnom filme. eeeh. pozrel som to len kvoli tvojmu hodnoteniu a mozem povedat ze sa to blizilo urovni produkcie spolocnosti Hallmark. jedine co stalo za rec boli tie 2 dievcata. ten film je jednoducho zly. dal by som mu 4 body, 2 za tie 2 dievcata, 1 za tych par vtipov a 4 za to ze to skoncilo, ale jeden stahujem za to, ze to neskoncilo skor takze 3/10.seth82 napísal:Hoci viem, ze toto je tema z 90% o Ackovych filmoch, neda mi sem spomenut asi najlepsie Straight to Video becko v poslednej dobe - Kral Skorpion 2. Dost som bol prekvapeny novym spracovanim, jednotka bola dost velka hlupost, tento vsak prekonal moje ocakavania. Pribeh nie je samozrejme nic moc, ale je tam dobre herecke obsadenie (tym nemyslim , ze herci su znami, ale prebieha medzi nimi dobra chemia a hraju vcelku dobre), a niekedy aj prekvapive a hlavne zaujimavym sposobom spracovane efekty. Reziserom je uz zasluzily Russel Mulcahy, ktory nam kedysi davno priniesol Highlandera...Fakt si tento maly filmik zasluzi trocha pozornosti, je to celkom mile pobavenie na vecer...Dej sa odohrava PRED jednotkou, takze nepotrebujete o tom absolutne nic vediet...Mozem odporucit.
mna milo prekvapil film Big Stan
http://www.csfd.cz/film/226876-big-stan/
Prijemny film z väzenskeho prostredia ktory si urcite este raz pozriem
http://www.csfd.cz/film/226876-big-stan/
Prijemny film z väzenskeho prostredia ktory si urcite este raz pozriem
Forgetting Sarah Marshall paradicka
Toho herca milujem, oblubil som si ho v HIMYM a tu je uplne super... len sa mi zdalo ze nejak hojne tak ukazoval svoju cicinu
asi je na nu hrdy...
Boze a bol tu džouk roku ... ked ten anglican mal v nohe tu blbost z mora, tak povedal tomu typkovy "im really losing lot of blood" (anglickym prizvukom xD) a on mu zaje*al s tym ksichtom (fakt treba vidiet
) "this sound like you are from london"
fakt tato scenka bola 100 bodova akurat som jedol parky mi zabehlo xD
// heh nasiel som na youtube xDD nemozem z toho
Toho herca milujem, oblubil som si ho v HIMYM a tu je uplne super... len sa mi zdalo ze nejak hojne tak ukazoval svoju cicinu
Boze a bol tu džouk roku ... ked ten anglican mal v nohe tu blbost z mora, tak povedal tomu typkovy "im really losing lot of blood" (anglickym prizvukom xD) a on mu zaje*al s tym ksichtom (fakt treba vidiet
// heh nasiel som na youtube xDD nemozem z toho
-
Šu-Do
Redeemer
hahahaha... kua hned jak som to videl som to isiel kuknut ani som nedocital.. a si tam potom editol ten usek
henten ucitel surfu bol uzasny.. este ked to hovoril ako sa pozrel a bol z toho taky stastny.. a ten spevak uplne zufalo povedal "Yes Im from London"
velmi dobre zahrane.. ten spevak cely film taky total flegmos 
-
seth82
Darca
-
ProfionQQ
Medium Star
Never Back Down
- neuveritelne jednoduchy film od americkeho režisera
- americka akčná klasika, ktorá zobrazuje aj tinedžerský život na novej škole a v novom meste....ale ako by to bolo keby v americkom filme nebol aj lubostny pribeh...vždy sa niečo zamieša
http://www.csfd.cz/film/237936-nikdy-to ... n/gallery/
tomuto filmu by som dal minimálne 80% aj ked je to vlastne uplne jednoduchy film... ale ten príbeh, spracovanie, hudba, herci ...... super vec
- neuveritelne jednoduchy film od americkeho režisera
- americka akčná klasika, ktorá zobrazuje aj tinedžerský život na novej škole a v novom meste....ale ako by to bolo keby v americkom filme nebol aj lubostny pribeh...vždy sa niečo zamieša
http://www.csfd.cz/film/237936-nikdy-to ... n/gallery/
tomuto filmu by som dal minimálne 80% aj ked je to vlastne uplne jednoduchy film... ale ten príbeh, spracovanie, hudba, herci ...... super vec
mozno som to tu uz pisal, ale v poslednej dobe su same "sracky" filmy.
ale prekvapil ma Peaceful Warrior
http://www.csfd.cz/film/222209-tajemstv ... r/gallery/
uplne genialny film. som ho pozeral viac krat.
ale prekvapil ma Peaceful Warrior
http://www.csfd.cz/film/222209-tajemstv ... r/gallery/
uplne genialny film. som ho pozeral viac krat.