Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

d4nt3 napísal:nechápem však prečo tu každý obahajuje drogy, závislosť, legalizáciu či dekriminalizáciu,...
už som nechcel prispievať do tejto témy lebo je to zbytočné ale nedá mi to.. my ich tu neobhajujeme len chceme (teda aspoň ja) vysvetliť zabednencom ako si ty čo iba príspevky číta a nechápe ich..
sám si musíš priznať ak si normálny že našu "spoločnosť" skôr či neskôr táto otázka čaká... zober si aké to bolo pred čo ja viem 10 rokmi a aké to je dnes.. je to prste nevhnutelný dôsledok našej civilizácie a rozrastania sa.. tak ako sa šíria choroby a čo ja viem čo sa šíria drogy a prichádzajú aj ku nám.. keď budú naše deti v našom veku to už bude úplne o niečom inom a tráva bude na dennom poriadku 80 % ľudstva (to som si viac než istý) takže týmto že to ju tu "obhajujem" ma len vysvetliť tým čo trávou zbytočne opovrhujú že, (samozrejme sa už budem opakovať)
ked ju človek fajčí s rozumom a vie si ustriehnuť kde je jeho hranica a nebude to zbytočne preháňať - NIČ TO S NÍM NESPRAVÍ - ale ak tomu prepadne má problém takže je to v podstate aj varovanie čítaj príspevky prosím ťa
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

je to prste nevhnutelný dôsledok našej civilizácie a rozrastania sa..
Nemusíš už reagovať, aj ja som si už hádam 10 krát povedal,že prave sem už nenapíšem ani čiarku , ale toto mi nedá....Naozaj to považuješ za dôsledok ? Niečo k čomu ludstvo smeruje ?Tá tvoja citovaná veta mi proste naznačuje, že je to niečo k čomu ľudtsvo oddávna smeruje ...rozrastanie predsa smeruje k pokroku, napísal si že je to dôsledok rozrastania, čiže aj dôsledok pokroku, logicky predsa ! To hádam nemyslíš vážne ...... celé mi to pripadá jak zlý vtip a nie realita.

škoda že na tomto sa proste zasmiať nedá ...
Ako si povedal, je to otázka, ku ktorej sa bude treba časom postaviť , ale každý , ale kur*a takmer každý tu píše ako by tou odpovedou malo byť jednoznačné Áno !!!

//edit : opravene , aby boli použite tvoje slová... a prestan s urážaním, to je čistá odmedzenosť, prečo začínaš s niečím, čo všetky diskusie ukončuje, nadávaním si do obmedzencov, ja som to o tebe nikde nanapísal predsa ...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

d4nt3 napísal:...
tak ale dpc nevkladaj mi do úst slová ktoré niesu v ani jednom mojom príspevku.. kde vidíš napísané slovo POKROK? nesie sa môj posledný príspevok v duchu pokroku?
Vidíš niekde napísané drogy (tráva) je super vec? vidíš niekde že legalizácia makkých dork ÁNO?
teraz si mi ukázal aký si obmedzený nehnevaj sa na mna

upravené:
ukáž jeden môj príspevok... jasné sú tu také kde sa ludia vyjadrili že sú za.. tie ani ja nepvažujem za najsprávnejšie nie za nesprávne.. ale reagoval si na môj príspevok tak som sa kus vytočil.. Rozrastanie nie je v žiadnom prípade pokrok je to civilizačný problém ktorému ľudstvo musí čeliť - si zober v číne či v japonsku či kde bolo zákonom zakázané mať viac ako jedno dieťa...
d4nt3 napísal:čiže aj dôsledok pokroku, logicky predsa ! To hádam nemyslíš vážne ...... celé mi to pripadá jak zlý vtip a nie realita.
to je presne to isté ako ked ja som mal takých 10 rokov a kukal som film o mafii a drogách tak som si vravel.. ale déé u nás na slovensku také nieje a kdeže ešte v lučenci...
ty proste asi nechceš vidieť čo sa deje a čo je realita alebo žiješ v MATRIXE a na očiach máš ružové okuliare
d4nt3
Light Star
Light Star

Vidíš niekde napísané drogy (tráva) je super vec? vidíš niekde že legalizácia makkých dork ÁNO?
ano vidím, na 55 stranach dozadu , takmer každý druhý príspevok...

:arrow: svoj predchádzajuci príspevok som opravil,s použitím tvojich slov
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

d4nt3 napísal:ano vidím, na 55 stranach dozadu , takmer každý druhý príspevok...
aspon vidno ako dokladne to citas... omg toto je tu stale dookola. clovek vam (odporcom) dava normalne argumenty ale ni-jeeeee naco by si ich mal brat do uvahy. kazdy z vas si stale hudie to svoje. za celu diskusiu tu snad nie je jediny vas argument ktory zostal nevyvrateny resp. bez relevantneho protiargumentu (a to mi pri niektorych az rozum zastava)...
d4nt3
Light Star
Light Star

odporúčam tému uzamknúť, k ničomu to nevedie, každý si bude tlc svoje podla vlastneho presvedčenia, maximalne to služi ako dobrá cesta k rozbrojom,... narkoman ostane narkomanom, odporca odporcom... no way.
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

d4nt3 napísal:odporúčam tému uzamknúť, k ničomu to nevedie, každý si bude tlc svoje podla vlastneho presvedčenia, maximalne to služi ako dobrá cesta k rozbrojom,... narkoman ostane narkomanom, odporca odporcom... no way.
no neviem... jedna strana je aspon otvorena veciam a vyvija sa... to ten, kto si nazory vytvara z predsudkov a nechce pocut pravdu je na tom horsie... kto je tu teda zavisly? :)

a tiez navrhujem to nejak vyriesit.. zhrnte vsetko co proti tomu mate do niekolkych bodov, a garantujem, ze na kazdy dostanete (a nielen odomna) len rozumne argumenty... nadalej uz nebudes musiet prispievat, lebo protiargumenty mat nebudes a ked si odpustis vase klasicke opakovanie toho, co sme uz vyvratili, alebo... a co, pisanie uplnych pi*ov*** tak s tym obaja mozeme prestat... a bude na tebe, ci budes nadalej fetovat drogu najhorsiu-lzi, alebo sa nad tym zamyslis... cakam
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

d4nt3 napísal:odporúčam tému uzamknúť, k ničomu to nevedie, každý si bude tlc svoje podla vlastneho presvedčenia, maximalne to služi ako dobrá cesta k rozbrojom,... narkoman ostane narkomanom, odporca odporcom... no way.
jj chlapci nado mnou majú pravdu.. došli ti argumenty? tak radšej chceš dať zamknúť topic?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

triple napísal:jj chlapci nado mnou majú pravdu.. došli ti argumenty? tak radšej chceš dať zamknúť topic?
To nie je o argumentoch, to je o tom, co napisal - nedokazete sa dohodnut. Niekedy sa to stava a vtedy vznikaju cele strany spamu, uz sme to tu parkrat zazili v roznych temach :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

neviem už upraviť príspevok vyššie..
šak ja som mu jeho názor uznal.. nikdy som netvrdil že drogy sú spravna vec ale nejako sa mi nezdá že aj napriek rozumným argumentom odmieta prijať pravdu a stále si do okola melie svoje tuposti.
jediné čoho som chcel dosiahnúť aby uznal jo triple nemáš síce 100 % pravdu ale niečo na tom bude..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

triple napísal:.,.
To niekedy nedosiahnes a treba sa s tym zmierit. Je to diskusne forum a nie je povinnostou oponenta, aby tvoj nazor uznal, aj ked mas pravdu. Kasli na to, svoje si si povedal, viac pre to uz urobit nemozes a treba sa radsej venovat veciam v realnom svete ako presviedcaniu nejakeho neznameho cloveka na fore.
d4nt3
Light Star
Light Star

Jo triple, absolutne s tebou nesúhlasím, ale kedže som sa včera spil ,tak prečo odopierať iným svoju osobnú samovraždu, tak napríklad cez drogy, take či onake...

Vieš, keby som priznal, že to " až tak " neškodi , musel by som tiež priznať,že ak mám silnú povahu,tak mi to neubliži, ked si to zoberiem...raz...dva ...tri... atd. krát... načo, kto to nechce, brať to nebude.

Je proti mojmu a nielen mojmu presvedčeniu poškodzovať si zdravie , neviem ako ty , teraz nehovorím, že to ktovieako škodí...je možne že aj výfukové plyny škodia viac, to ma teraz nezaujíma... je to o dobrovolnosti a rozhodnutí toho čo robíš , nemám pravdu ? A áno, došli mi argumenty, lebo ani zarytého náboženského fanatika nepresvedčiš, že diabol nestojí v každom tieni.... proste je to tak ako to je a argumentácia je už dávno zbytočná... už len rozhodnutie a ja svoje mám. Nie .
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

d4nt3 napísal:Jo triple, absolutne s tebou nesúhlasím, ale kedže som sa včera spil ,tak prečo odopierať iným svoju osobnú samovraždu, tak napríklad cez drogy, take či onake...

Vieš, keby som priznal, že to " až tak " neškodi , musel by som tiež priznať,že ak mám silnú povahu,tak mi to neubliži, ked si to zoberiem...raz...dva ...tri... atd. krát... načo, kto to nechce, brať to nebude.

Je proti mojmu a nielen mojmu presvedčeniu poškodzovať si zdravie , neviem ako ty , teraz nehovorím, že to ktovieako škodí...je možne že aj výfukové plyny škodia viac, to ma teraz nezaujíma... je to o dobrovolnosti a rozhodnutí toho čo robíš , nemám pravdu ? A áno, došli mi argumenty, lebo ani zarytého náboženského fanatika nepresvedčiš, že diabol nestojí v každom tieni.... proste je to tak ako to je a argumentácia je už dávno zbytočná... už len rozhodnutie a ja svoje mám. Nie .
myslím, že sme sa dohodli :)
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

d4nt3 napísal:je to o dobrovolnosti a rozhodnutí toho čo robíš , nemám pravdu ?
presne tak... a preco potom robi stat toto rozhodnutie za nas? preco si nemozem legalne vziat nieco cim neublizim nikomu mozno okrem seba? ty toto rozhodnutie obhajujes teda si o nejakej dobrovolnosti z tvojej strany nemoze byt rec...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ja poviem asi takto: Vzdy som bol zastanca drog a vsetkych podobnych kravin..A vzdy budem...Nikto mi tento nazor nezmeni aj keby mi onake kaleraby tlacil do hlav..
Ale chcel som toto vlastne povedat: Mali sme rozluckovu chatu so strednou a mali tam samozrejme travu..Nikdy som to nefajcil ale ze skusim ze co to vlastne je..Dal som si ako to nazyvaju "dva prasky" a dokopy som rozdiel nevidel medzi prifajcit sa alebo pripit sa a v skutku mi to ani "nechutilo" extra..Ja ten pocit mam radsej ked si dam pivo..
Povedal som si nevravim nikomu ze nerob to a to..Je mi jedno ze niekto fajci travu..Tak ci tak si ja budem pit pivo a iny si bude fajcit travu..Cize asi tak :)
d4nt3
Light Star
Light Star

... a preco potom robi stat toto rozhodnutie za nas?
Na toto je velmi lahka odpoved, robí to, lebo može. A tiež musí , možno si si nevšimol, ale to ako sa chováš vplýva na tvoje okolie. Ideš príkladom, štát ako taký chráni tvoje okolie pred zlým príkladom....morálka verejnosti.

a za druhé : 2) nedokáže kontrolovať obchod s týmito látkami,hoc by aj chcel , lebo by z toho prudili velke zisky, takže to radšej postaví na vedlajšiu kolaj a zakaáže.... čistá ekonomika.
myslím, že sme sa dohodli
:roll: :wink: ok
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

d4nt3 napísal:...čistá ekonomika...
no neviem koľko toho vieš o ekonomike ale toto nieje z ekonomického hladiska.. pre štát by bolo výhodné čísto z ekonomikckého hladiska obchod z drogami dostať pod svoju kontrolu.. tou možnosťou by bola legalizácia a odpadol by tzv čierny obchod kde by štátu prestali unikať nehorázne peniaze na daniach priamych aj nepriamych..
verím tomu že by sa týmto štátny deficit vyrovnal behom pár rokov a dostali by sme sa do plusu :lol: .. v čiernom obchode je strašne veľa cashu
môj názor
samozrejme tento krok je veľmi rozporuplný a samozrejme má čo to do činenia aj so zdravotníctvom, morálkou a kopou iných vecí
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

d4nt3 napísal:Na toto je velmi lahka odpoved, robí to, lebo može. A tiež musí , možno si si nevšimol, ale to ako sa chováš vplýva na tvoje okolie. Ideš príkladom, štát ako taký chráni tvoje okolie pred zlým príkladom....morálka verejnosti.
aha... no prid mi toto povedat ked mi nabuduce budu hulakat pod oknom ozrani...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No ako vidiet tak vase super argumenty vacsinou koncia odvolavanim sa na alkohol :roll:
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

kali520 napísal:No ako vidiet tak vase super argumenty vacsinou koncia odvolavanim sa na alkohol :roll:
a s cim inym mame porovnavat, ked nie so spolocensky rozsirenou a tolerovanou drogou?
Napísať odpoveď