už som nechcel prispievať do tejto témy lebo je to zbytočné ale nedá mi to.. my ich tu neobhajujeme len chceme (teda aspoň ja) vysvetliť zabednencom ako si ty čo iba príspevky číta a nechápe ich..d4nt3 napísal:nechápem však prečo tu každý obahajuje drogy, závislosť, legalizáciu či dekriminalizáciu,...
sám si musíš priznať ak si normálny že našu "spoločnosť" skôr či neskôr táto otázka čaká... zober si aké to bolo pred čo ja viem 10 rokmi a aké to je dnes.. je to prste nevhnutelný dôsledok našej civilizácie a rozrastania sa.. tak ako sa šíria choroby a čo ja viem čo sa šíria drogy a prichádzajú aj ku nám.. keď budú naše deti v našom veku to už bude úplne o niečom inom a tráva bude na dennom poriadku 80 % ľudstva (to som si viac než istý) takže týmto že to ju tu "obhajujem" ma len vysvetliť tým čo trávou zbytočne opovrhujú že, (samozrejme sa už budem opakovať)
ked ju človek fajčí s rozumom a vie si ustriehnuť kde je jeho hranica a nebude to zbytočne preháňať - NIČ TO S NÍM NESPRAVÍ - ale ak tomu prepadne má problém takže je to v podstate aj varovanie čítaj príspevky prosím ťa