Z hodiny ELM
Co treba na prijatie na murgasku??
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
toto ste videli?
http://spsjm.sk/data/uvod/prijatiBez.php
dajte hladat na stranke pomocov CTRL+F slovo "ová"
a zistite ze ide tento rok dost vela bab na nasu skolu!!! A donocka bez prijimaciek.
ja mam dost skratka
dajte hladat na stranke pomocov CTRL+F slovo "ová"
-
Sphinx
Addict
heh stvrtaci budu mat aspom konece nieco "lovit" ach jaj este ze som stvrtakxXPAINKILLERXx napísal:toto ste videli?![]()
![]()
http://spsjm.sk/data/uvod/prijatiBez.php
dajte hladat na stranke pomocov CTRL+F slovo "ová"a zistite ze ide tento rok dost vela bab na nasu skolu!!! A donocka bez prijimaciek.
![]()
ja mam dost skratka
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
xXPAINKILLERXx
Star
ja som si s nou nechcel uzitm1s0 napísal:..ale mozno by si si uzil..len to nemo co by si si spravil na skole..kazdy by na teba prstom ukazoval..![]()
//Edit to ClicK Ale tam su "namakane" super compy ktorym (tym lepsim) trva kym sa zapnu aj 7 minut. Lebo naco preinstalovavat operacny system ze?
-
Sphinx
Addict
ako ja som jeden zo spravcov tych pc a poviem ti ze je to taka blbost to preinstalovat pretoze na 2hy den je to znova dosrate ,koli poj*bancom ktory si tam stahuju kktiny a machruju ze vedia par win prikazov na blokovanie alebo ine "prieniky" do systemu... keby sa spravali ako kulturny ludia boli by aj zodpovedajuce pc na skole je dostatok vykonnych pc ale to by sa na chodbu ani do ucebi dat nemohlo pretoze by sa to 1.rozkradlo a po 2. znicilo... takze k pc asi tolko..//Edit to ClicK Ale tam su "namakane" super compy ktorym (tym lepsim) trva kym sa zapnu aj 7 minut. Lebo naco preinstalovavat operacny system ze?
// k tomu bicyklu vsetci pozname Matku K:D
Ked to dokaze uzivatel rozhasit nie je chyba nahodou v spravcovi, resp. v systeme...Sphinx napísal:ako ja som jeden zo spravcov tych pc a poviem ti ze je to taka blbost to preinstalovat pretoze na 2hy den je to znova dosrate ,koli poj*bancom ktory si tam stahuju kktiny a machruju ze vedia par win prikazov na blokovanie alebo ine "prieniky" do systemu... keby sa spravali ako kulturny ludia boli by aj zodpovedajuce pc na skole je dostatok vykonnych pc ale to by sa na chodbu ani do ucebi dat nemohlo pretoze by sa to 1.rozkradlo a po 2. znicilo... takze k pc asi tolko..
// k tomu bicyklu vsetci pozname Matku K:D
Daj im tam Linuxy a mas pokoj s bezpecnostou
-
xXPAINKILLERXx
Star
najdi si:
Kód: Vybrať všetko
http://spsjm.edupage.org/forms/?file=trieda.html&trieda=34000To je pravda, ale zase take kompy su len pre prvakov na strojnictvoSphinx napísal:ako ja som jeden zo spravcov tych pc a poviem ti ze je to taka blbost to preinstalovat pretoze na 2hy den je to znova dosrate ,koli poj*bancom ktory si tam stahuju kktiny a machruju ze vedia par win prikazov na blokovanie alebo ine "prieniky" do systemu... keby sa spravali ako kulturny ludia boli by aj zodpovedajuce pc na skole je dostatok vykonnych pc ale to by sa na chodbu ani do ucebi dat nemohlo pretoze by sa to 1.rozkradlo a po 2. znicilo... takze k pc asi tolko..
Inak neviem preco ludom vadia na murgaske kompy ved aj tak sme na nich 2 hodiny tyzdenne
BTW prezyvku bicykel som nepoznal, pocul som ich uz vela ale tuto este nie
-
Sphinx
Addict
linux by sme tam radi dali ale koli ucitelom sa to neda! pretoze oni potrebuju "ucit"... linux je na pc ktore su volne dostupne na chodbe ale ako poznam ziakov tak bude aj po tyx raz zmizne mys raz klavesy....tomPD napísal:Ked to dokaze uzivatel rozhasit nie je chyba nahodou v spravcovi, resp. v systeme...
Daj im tam Linuxy a mas pokoj s bezpecnostou