Euro Truck Simulator (2008)

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
nemesis93
Novice
Novice

Príspevok od používateľa nemesis93 »

Som sa fajne pobavil :D
Podla mna to je lepsie ako Wos
Shark_360
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Mylsite, ze sa anglickou verziou rozsiri este viac hra? Napriklad viacej miest, vacsie mesta, viac firiem, a mohli by pridat aj Slovensko XD
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No ja len dúfam, že savy z tejto nemeckej budú fungovať na finálnu anglickú verziu.. :D
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

brm napísal:No ja len dúfam, že savy z tejto nemeckej budú fungovať na finálnu anglickú verziu.. :D
a jak si uz daleko?:)
brm
Darca
Darca

Veľmi ďaleko nie, ale keby som to mal ešte raz všetko jazdiť od začiatku, tak by ma to prestalo baviť.. ;)
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

KEDY BUDE FINALNA VERZIA??
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

mihalswk napísal:KEDY BUDE FINALNA VERZIA??
29. augusta 2008
miro2004
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miro2004 »

1. When will Euro Truck Simulator be released?

Version 1.0 of the game is already completed. Currently, the game is being localized into several European languages. Euro Truck Simulator has already been shipped to stores in Germany on August 6th. Release date in Poland is August 20. The street date in the UK is August 29. Other territories should follow shortly.

cize hra je uz finálna len ostatne jazykove verzie budu do 29 teho augusta co sa dalo aj čakat teda nedejú sa žiadne zázraky ako sme si mysleli
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

paani a ete ze co mam spravit : Expandieren Sie in 1 neuesland .,.,,.,.toto my poslednee chyba
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

mihalswk napísal:paani a ete ze co mam spravit : Expandieren Sie in 1 neuesland .,.,,.,.toto my poslednee chyba
no podla toho co sa tam pise tak musis expandovat do 1 novej zeme..cize ak si dobre myslim musis odviezt naklad do novej zeme... :wink: si musis kupit asi licenciu aby sa ti otvoril novy stat :D
Matros
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matros »

nemusis kupit licenciu....staci nasetrit urcity pocet eur a kupit novu krajinu a potom do nej mozes vyvazat... ja som minule kupil francuzko a stalo 52.000... :)
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Stiahnite si tento mod, ktory prida cestu medzi mestami Bordó a Lyon, co je na tom najlepsie nejedna sa o dialnicu jazdi tadial vela aut a kamionov a da sa tam super predbiehat :D

Obsah archivu rozbalit a nakopirovat do Moje Dokumenty\Euro Truck Simulator\Mod

http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... ff6ed2a99a
Prílohy
ets_00021.png
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

Syfon napísal:Stiahnite si tento mod, ktory prida cestu medzi mestami Bordó a Lyon, co je na tom najlepsie nejedna sa o dialnicu jazdi tadial vela aut a kamionov a da sa tam super predbiehat :D

Obsah archivu rozbalit a nakopirovat do Moje Dokumenty\Euro Truck Simulator\Mod

http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... ff6ed2a99a
hm a to si skade zobral nikde som tak nic este nenasiell...
ale inak musim povedat ze fakt super hra len jedna velka skoda ze to slovensko tam nebude..:(
a chcem sa opytat ked vinde full tak poziadavky budu take iste?? nebudu este vecsie??
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mam mensi problem... hram to na volante.. a problem je v tom, ze ked zatocim jemne tak to toci ako keby som zatocil na plne kkty... to ked zatocim, ci uz doprava alebo dolava.. asi tak o 5°.. uplne ked potrebujem len jemne zatocit.. potom ked uz zatocim viac.. tak to ide uz normalne... potocim volantom napriklad do polky a potom ked sa vraciam na normalnu polohu pomalicky tak zas pri tych 5° to trhne.. proste v tej polohe ked mam volant tak to toci silno :? asi sa to nebude dat fixnut.. mozno v normalnej verzii ( i ked aj toto je full) to robit nebude... len, ci to robi aj niekomu inemu :?:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Suffel napísal:hm a to si skade zobral nikde som tak nic este nenasiell...
http://home.deds.nl/~equality/ets_maps.html
mimochodom tato nemecka verzia je final, neskor pribudnu uz len dalsie jazyky
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Syfon napísal:http://home.deds.nl/~equality/ets_maps.html
mimochodom tato nemecka verzia je final, neskor pribudnu uz len dalsie jazyky
Hmm bez teba by sme na to asi neprišli :roll: Prečítaj si príspevky o stranu-dve dozadu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Šu-Do napísal:mam mensi problem... hram to na volante.. a problem je v tom, ze ked zatocim jemne tak to toci ako keby som zatocil na plne kkty... to ked zatocim, ci uz doprava alebo dolava.. asi tak o 5°.. uplne ked potrebujem len jemne zatocit.. potom ked uz zatocim viac.. tak to ide uz normalne... potocim volantom napriklad do polky a potom ked sa vraciam na normalnu polohu pomalicky tak zas pri tych 5° to trhne.. proste v tej polohe ked mam volant tak to toci silno :? asi sa to nebude dat fixnut.. mozno v normalnej verzii ( i ked aj toto je full) to robit nebude... len, ci to robi aj niekomu inemu :?:
Skus sa pohrat s nastavenim mrtvej zony v okoli stredu, pravdepodobne ju bude treba zmensit na minimum.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

GothaR napísal:Skus sa pohrat s nastavenim mrtvej zony v okoli stredu, pravdepodobne ju bude treba zmensit na minimum.
skusal som.. :) asi kazdu poziciu :D teda ak dam dead zone tak cez stvrtku, tak uz to nerobi.. ale potom to nema zmysel.. kedze mam len 180° kormidlo :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Šu-Do napísal:skusal som.. :) asi kazdu poziciu :D teda ak dam dead zone tak cez stvrtku, tak uz to nerobi.. ale potom to nema zmysel.. kedze mam len 180° kormidlo :D
No to je jasne :D Mne len napadlo ze ci to nerobi v hraniciach tej mrtvej zony, ale ocividne nie... pri kalibracii alebo v inych hrach ti to nerobi?
brm
Darca
Darca

Syfon napísal:Stiahnite si tento mod, ktory prida cestu medzi mestami Bordó a Lyon, co je na tom najlepsie nejedna sa o dialnicu jazdi tadial vela aut a kamionov a da sa tam super predbiehat :D
Ešte pár takýchto módov a bude to naozaj super!!! :D

Dnes by som už mal mať dostatok financií aj na kúpu Francúzska a prvá moja cesta vo Francúzsku povedie práve po tejto ceste.. ;)
Napísať odpoveď