Bol jediny z vedia fora, koho som videl online. Tak ci nema nejaky kontakt nahodov na nejakeho Admina na serveri. Uz to prosim vas nechajme tak...dodo.gold napísal:Co s tym ma audiotrack ? Napis bud hojkovi, blazerovi alebo pomE'
CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ano, chyba servera uz som to spravil.lekoklatik napísal:loool a teraz sme hrali a kolo sa končilo len uplynutím Časového limitu. Proste všetci boli dead ale stále sa hralo až kým neskončil čas
//som si spomenul na jeden dobry plugin, co som kedysi davno videl na nejakom serveri a vyhladal ho.
Ide o toto:
http://forums.alliedmods.net/showthread ... screenshot
Malo by to fungovat tak, ze admin napise amx_banshot <nick> a hracovi to spravi screenshot, ulozi na disk a dostane ban. Moze ten screen hodit potom na forum a hned by bolo jasne ci cheatoval alebo nie. Len taky napad, nech nam nenadavaju za bany bez dovodu. Podla mna celkom dobra vec ak to funguje
-
lekoklatik
VIP
-
nejakymarko
Addict
-
Hellboy248
Guru wannabe
tak aj ja prihodim polienko. neviem presne kedy to bolo, dakedy ked este tento thread koncil na 6tej strane, som si len tak siel zahrat (Climatex Elite) a typek s nickom "som len mala macicka" mal najprv lamacke skore... potom sa odpojil, a zacal davat jakosi vela tych HS. skoda ze som neporobil screeny. aj som adminovi vravel a nic, ani ho nehlo.Taketo veci ries cez SS, nikto hned neobvinujte ze ten a ten je cheater radsej povedzte nejakemu adminovi ze sa ti nezda ten a ten hrac nech si ho spectne a sam uvazi ci je cheater alebo nie.
Dakujem.
vzhladom na to ze na tom serveri boli admini a nic nevideli, no comment. hlavna vec ze je tam 50 adminov a nikto sa o nic nestara. tot moj nazor
-
blazer
Professional
Ked som tam ja tak macicka necheatuje. Nahraj demo ako cheatuje a ma ban. Nedavam bany len za to ze da 10x HS, to by malo ban trosku viac ludi a myslim si ze nepravom, dokonca aj mne sa obcas podariinflater napísal:tak aj ja prihodim polienko. neviem presne kedy to bolo, dakedy ked este tento thread koncil na 6tej strane, som si len tak siel zahrat (Climatex Elite) a typek s nickom "som len mala macicka" mal najprv lamacke skore... potom sa odpojil, a zacal davat jakosi vela tych HS. skoda ze som neporobil screeny. aj som adminovi vravel a nic, ani ho nehlo.
vzhladom na to ze na tom serveri boli admini a nic nevideli, no comment. hlavna vec ze je tam 50 adminov a nikto sa o nic nestara. tot moj nazor
50 adminov? Nie, len styria. Nestarame sa? Ved som dal za ani nie tyzden 3 bany, to je viac nez dost podla mna
-
GIGABYTE
King
Ale či má niekto cheaty sa nedá posúdiť len tým, že Vám dá 25 hs, keby mi ich dal aj 120, tak sa neodvážim povedať, že je to cheater, toto sa rieši tak, že mu nahráš demko, pravdaže, ak na každý 1-2 náboj dá hs tak to je Aim Bot.
a macicka čo sa týka teba, keď ťa tam uvidím okamžite spectate a točím demo, keď ťa tu obviňujú už dvaja ľudia
a macicka čo sa týka teba, keď ťa tam uvidím okamžite spectate a točím demo, keď ťa tu obviňujú už dvaja ľudia
-
okonenipica
Zablokovaný