Do konzoly napíš record xxx (namiesto xxx môžeš napísať aj niečo iné, napr. record cheater). Nahrávanie zastavíš tak, že zasa do konzoly napíšeš stop. Demo nájdeš v zložke cstrike. Bude mať príponu .dem (čiže napr. cheater.dem).Filipito napísal:ok a jak by som nahral demo?![]()
CS 1.6 Server hojko.com
-
Miley Cyrus
Light Star
CS 1.6 Server hojko.com
to je dobra vec a ma to demo nejake casove obmedzenie alebo mozem nahravat kolko chcem.radek21 napísal:Do konzoly napíš record xxx (namiesto xxx môžeš napísať aj niečo iné, napr. record cheater). Nahrávanie zastavíš tak, že zasa do konzoly napíšeš stop. Demo nájdeš v zložke cstrike. Bude mať príponu .dem (čiže napr. cheater.dem).
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
len zi zabudol pripomenut, ze to nahrava len teba, alebo toho koho spectatujesradek21 napísal:Do konzoly napíš record xxx (namiesto xxx môžeš napísať aj niečo iné, napr. record cheater). Nahrávanie zastavíš tak, že zasa do konzoly napíšeš stop. Demo nájdeš v zložke cstrike. Bude mať príponu .dem (čiže napr. cheater.dem).
gigabyt: mozes nahravat kolko ti HDD vydrzi
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
AKo keby roznych PUB serverov kde sa hrava len dust a take nudne mapy nebolo na celu rit.ViRuS napísal:awp mapy urcite nie... awp servrov je dost tak ak chcete chodte si hrat tam. nie kazdy ma rad awp.
fy_... by som tam takisto moc nedaval lebo fun serververov je tiez vela, ale zas na druhej strane zopar sa zide, ked je menej ludi...
a to rtv tam dost chyba imho
-
blazer
Professional
fy_ = fightyard, fun_ je daco ine, inac ja som napriklad aj za awp_india, obcas nezaskodi zmena a trosku si zasnajprovatViRuS napísal:awp mapy urcite nie... awp servrov je dost tak ak chcete chodte si hrat tam. nie kazdy ma rad awp.
fy_... by som tam takisto moc nedaval lebo fun serververov je tiez vela, ale zas na druhej strane zopar sa zide, ked je menej ludi...
a to rtv tam dost chyba imho
-
17
Light Professional
Viem co robi normalny hrac, viem co robi lucker, viem co robi skiller. Najnovsie viem, co robi Lindsay Lohan. Posudte sami 
//Myslim, ze "nahod" a "skillu" bolo az moc...
//Myslim, ze "nahod" a "skillu" bolo az moc...
- Prílohy
-
- lohan.zip
- Lindsay Lohan @ hojko.com public server [17.08.2008]
- (1.81 MiB) 114 stiahnutí
-
bizzy
Medium Star
here we go again.
Pravda niektore kola mi celkom isli(lucky), dal som spat CRT monitor.
Stale je to iba aim_mapa, stale je to iba o aime a predvidavosti.
Isiel som opat na server kvoli mape, troska sa rozostrielat (kedze mam nizku sensitivitu na DM).
Hral so mnou aj hojko, blazer ... a neviem nech sa vyjadria oni uz definitivne, lebo ma to nebavi.. ak ma tam nechcete vidiet, dajte mi zakaz alebo nieco take(nie ban za cheating), lebo uz vazne to je aj pre mna divne ostat na servery potom.
Pravda niektore kola mi celkom isli(lucky), dal som spat CRT monitor.
Stale je to iba aim_mapa, stale je to iba o aime a predvidavosti.
Isiel som opat na server kvoli mape, troska sa rozostrielat (kedze mam nizku sensitivitu na DM).
Hral so mnou aj hojko, blazer ... a neviem nech sa vyjadria oni uz definitivne, lebo ma to nebavi.. ak ma tam nechcete vidiet, dajte mi zakaz alebo nieco take(nie ban za cheating), lebo uz vazne to je aj pre mna divne ostat na servery potom.
-
webmasterr
Medium Professional