CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
A ked si pozres v tom deme cas 10:32 (10. minuta 32. sekunda) tak v tomto by ti sluchatka nepomohli... 10 minut som to pozeral a hovoril som si, ze ma skill a luck, ale tu som uz dost zapochyboval
. Kazdopadne, je velmi tazke odhadnut ci je niekto cheater, alebo nie, maloktory cheater je tak sprosty, aby mieril na hlavu uplne vzdy a kazdemu a nechal sa takto chytit.
AnS_! H@mster se@nko : daj cheat na wh
pomE' : www.hackujeme.sk
pomE' : tam mas vsetky hacky na Cstrike
AnS_! H@mster se@nko : hackujeme .sk?
AnS_! H@mster se@nko dropped
AnS_! H@mster se@nko has left the game
-
lekoklatik
VIP
-
Shamway
Professional
zacina sa hnevat jedna vec ato: Na servery je 10 ludi a namiesto poradnej mapy ako inferno ci nuke sa ide hrat mapa mini_dust iceworld a podobne male dzady (musite uznat ze je to chore).... male mapy by tam mali byt pre hru 2 vs 2 a nie 5 vs 5. Zacina sa mi dat ze sa cez noc tento server pretranfomoval na nejaky fun... neda sa stym nieco robit 
-
lekoklatik
VIP
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
-
17
Light Professional
To, ake mapy by som rad chral je moja vec. Ked si chces davat mapy sam objednaj si vlastny server. Slova ako kkt na moju adresu si odpusti... A neviem, ci su aim/fun "detske"... Skor by som povedal, ze na aim mapach sa najlepsie trenuje skill (aj ked ho moc nemam, ale nevadilekoklatik napísal:OMG. Zo serveru je fakt fun server. Je tam jeden menovaný kkt [17] :: (o_o), ktorý by furt rád detské mapy aim_awp a tak. je nás tam 12 a on v kuse vykrijuje a vypisuje kktiny a rtv. Och bože. Prečo sú niektorý ľudia magorný?
BTW: Ked nemozem nominovat (alebo ako to nazvat) svoju oblubenu mapku, tak naco je rtv, pripadne votemap? Tak neviem, kto je tu magorny...