CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Shamway
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

sak kludne nech je tvoja ublubena aim_nieco mapa ale preoha nemsuime to hrat ked su na servery 10... ked to chces hrat s dalsimu hracmi tak chod na fun server alebo s botmi :roll: na tomto servery nech sa to kludne hra ale nie ked ideme hrat 5 vs 5
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Shamway napísal:sak kludne nech je tvoja ublubena aim_nieco mapa ale preoha nemsuime to hrat ked su na servery 10... ked to chces hrat s dalsimu hracmi tak chod na fun server alebo s botmi :roll: na tomto servery nech sa to kludne hra ale nie ked ideme hrat 5 vs 5
hey hey.. Ja som nepovedal, ze aby sa hrali iba taketo mapky. Bolo by naj hrat vsetky typy map. Aby to bolo zive. Nie len jeden typ. To by nikoho dlho nebavilo... Tot moj nazor.
Ryso
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ryso »

1. Pridat zvukove odpocitavanie pri bombe
2. Zrusit auto-kill pri strelbe do vlastneho prvych 5 sekund (casto sa stava, ze pri strielani ti spoluhrac vbehne do cesty...)
3. Nastavit nejaky anti-spawn kill, ze ak 2 sek. po freezetime niekoho zabijes, zabije to aj teba (alebo kickne zo servera)
4. Zrusit spomalovanie pri doskokoch
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

17 napísal:To, ake mapy by som rad chral je moja vec. Ked si chces davat mapy sam objednaj si vlastny server. Slova ako kkt na moju adresu si odpusti... A neviem, ci su aim/fun "detske"... Skor by som povedal, ze na aim mapach sa najlepsie trenuje skill (aj ked ho moc nemam, ale nevadi :D ).

BTW: Ked nemozem nominovat (alebo ako to nazvat) svoju oblubenu mapku, tak naco je rtv, pripadne votemap? Tak neviem, kto je tu magorny...

:roll:
Nadávky si neodpustím. Tie tvoje skvelé reči a vtípky na serveri sú úžasné. Nominovať mapu? OMG. Dobre. Ale nie premrhať všetky nominácie na aim mapy. Prídem, nominujem dust2 a už sa nedá. Pri votovaní už vidím iba snow, pool_day, awp_india, atď.... Tak sa skľudni.

btw ja by som poprosil na bombu menej času. Je to až príliš dlho.

//proste ja neviem. Keď už signalizuje poslednú fázu pred vybuchnutím, myslím to rýchle pípanie, to mi príde dlhé. Neraz som si pomyslel a to už nestíha a predsa len áno. Ja neviem. Každopádne nie je to chyba. Tak nić teda. Beriem späť :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

lekoklatik - 35s je standartne nastavenie z clanwarov pokial pamatam, takze bombu by som nehal tak ako je...
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Maki napísal:lekoklatik - 35s je standartne nastavenie z clanwarov pokial pamatam, takze bombu by som nehal tak ako je...
Ako vidím fakt je na 35 sekúnd, cw nastavenia poznám, ale aj tak sa mi vidí, že tá bomba ťuká dlho.

lekoklatik
máš pravdu, hrajú sa vačšinou kktiny, ako aj dnes boli sme 4 on 4 (ako by to nestačilo a začnú dávať SK) a hráme aim_map, až pokým ju nezmenil pome, rockthevote môžem dávať koľko chcem, ak na servery sú ľudia čo nechápu cs a votujú iceworld,mini_dust2... Myslím si, že v pohode by tam stačila jedna menšia mapa ako napríklad snow, tá mapa nieje zase neaká malá, ani obrovská a dá sa tam hrať v pohode 4 on 4! 17 čo nacvičíš na aim_map ? Prosimťa čo tam koľko nacvičíš ten spomínaný skill (aim) ? Skôr ho nacvičíš asi na dust2, inferne, nuke alebo train. Verím tomu, že sú tu neaký začiatočníci ktorý to chcú dotiahnuť v CS ďalej, pravdaže nehovorím každý, ale ludia preboha, uvedomte si, že na aim_map alebo mini_dust2 sa nič nenaučíte, ani na snow. Ak sa pozriete v každej cs lige, či je to už ug alebo u2 sa hrajú mapy ako inferno,dust2,nuke,cpl_mill,train,cbble,cpl_fire prípadne de_forge. Keď si súper vyberie mapu ktorá sa ti nepáči nepôjdeš hrať ? Budeš musieť ! Tak začnite votovať normálne mapy ! A nie malé kraviny. :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

GIGABYTE: aj kvoli tomuto som opustil CS :)
ich nenaucis, klucom je nastavenie iba urcitych map a zrusenie nominacii, nech je iba vyber na hlasovanie na konci. A boli by tam iba oficialne mapy, nie nejake peachoviny.
17
Light Professional
Light Professional

Ok.. A teraz sa ja opytam. Preco to brat tak "vazne"? Ved je to len hra preboha. A zrejme kazdy vie, ze hra ma priniest zabavu a nie nejake nervy za to, ze mi to nejde a podobne...

Mne je uz vsetko jedno. Hrajte co chcete a ako chcete. Necham vas tak. Ale aj tak, mne sa lepsie hraju mensie mapky, ako velke. A z velkych ked tak iba dust(2), inderno, nuke. Train nemam rad kvoli tomu ze tam je vela "skrytych" miest a je moc zlozita a aztec tiez moc nemusim... Ine aj moze byt :)
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

no fakt je obrovska zabava zrobit 2 kroky vystrelit 2 naboje hned byt mrtvy
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Shamway napísal:no fakt je obrovska zabava zrobit 2 kroky vystrelit 2 naboje hned byt mrtvy
Presne tak, navyse na aim_map sa neda naucit nic, pretoze tam sa da nabrat akurat tak zvyk na zabijanie na tej mape, kedze treba mierit vzdy na to iste miesto. Snaha zlepsit sa na oficialnych mapach aspon u mna viedla k vacsej zabavnosti, hlavne ked sa mi podarilo prelstit protivnika nejakym sikovnym obehnutim, alebo priestrelom cez stenu, atd.
PS: v pestrosti je krasa
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Shamway napísal:no fakt je obrovska zabava zrobit 2 kroky vystrelit 2 naboje hned byt mrtvy
A hlavne keď ti v kuse niekto dáva SK !

17 Ja keď som začínal poviem ti to takto. Vieš čo som hrával ? snow, snow, snow, iceworld,awp_india. Potom ma kamoš začal volať na jeden server, to som bol ešte NS. anachronyx Only Inferno. Tam som sa už učil základ. Hral som a postupne som sa zdokonaľoval, v tedy som neznášal dust2 postupom času som ju prijal, pretože sa často hráva aj na cw. V tedy sme už špekulovali z klanom, tak sme niečo založili. V tedy som začal už hrať de_nuke, čo som predtým moc nemusel. Ale skamarátili sme sa. V tej dobe ma to už prestávalo baviť na NS, bol som v kuse cheater. Potom som prešiel na Steam. Tam ma šúpkali dole ani neviem ako. No ale, neprestal som vedel som, že raz možno budem taký, aký sú teraz oni. V tej dobe sme dostali preje** používať na cw mapy ako de_train,cbble, de_cpl_mill. Train, poviem ti to takto zo začiatku som na tú mapu adával a vravel niečo podobné ako ty, je to kravina pretože sa tam môžeš hoci kde schovať. Ano, bral som to tak. Až po vtedy, dokedy som nezačal tú mapu vnímať a všímať si každý kútik postupne som sa do toho dostal a baví ma. cpl_mill to fakt nebol môj nápad to začať hrať no, ale začal som, tiež som pochopil, mali sme obrovskú výhodu, skoro žiadny klan nemal nato nacvičené taktiky. Preto sme zápas vybavovali čo najrýchlejšie. Stačilo dobré rozostavenie a išlo to ako po masle. aztec si tiež čas od času zahrám, ale neako ma neláka taktiež ani cbble, ale mapy sa dajú ;-) Tak v tomto neakom bode som sa dostal na úroveň neakého skill hráča. No postupom času ma to prestalo baviť tak som to nechal, pochopil som, že sú aj dôležitejšie veci ako jedna tupá hra. No teraz som to znovu začal hrať, nei tak intevzívne ako predtým, ale začal. Pokúšam sa dostať tam kde som pred časom skončil.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Shamway: Vies o nejakom mode pre AMXmodX, ktory rozlisuje mapy podla hracov??? Napr. ze pri 8 a viac hracov ponukne de_ mapy, pri malo hracoch zase aim_ a fy_ mapy...???

lekoklatik: Vec s votovanim a zmenou mapy nie je mozne ovplyvnit, jednoducho treba takeho hraca ignorovat. A ked uz pises o nadavkach, tak doporucujem ti z nich upustit. Cas 35 sekund je standardne pouzivany. Co sa tyka nominacii map cez rockthevote (rtv), tak sa "losuje z kosa":
1. kos: fy_snow, fy_iceworld, mini_dust a aim_awp
2. kos: fy_pool_day, ak47_m4a1_map, aim_map a mini_dust2
3. kos: de_dust2, de_inferno, de_nuke a de_train
4. kos: de_aztec, de_cbble, de_train, de_cpl_fire a de_cpl_mill

Pri napisani rtv sa zobrazi hlasovanie, ponukne 4 moznosti sposobom, ze vyberie z tychto 4 kosov po jednej mape. Vyberu sa teda dve fy_/aim_ mapy a dve de_ mapy. Je na hracoch, ci chcu zahrat male alebo velke mapy.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

hojko:
Nadávky ako spomínal pán 17 boli dnes po prvý raz a nebolo ich viac než 3. V znení OMG ty si fakt kkt...
Počkať takže keď rtv prejde (myslím tým že napíše rtv toľko hráčov koľkok je potrebné pre zmenu mapy) tak sa nehlasuje za mapy ktoré sa nominovali ale tie z koša? Chápem to správne?
K tej bombo k neriešte. jednoducho si musím zvyknúť.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Neviem ci som to napisal nezrozumitelne alebo co. Po napisani rtv sa zobrazia 4 moznosti hlasovania + predlzenie mapy. Tie 4 moznosti hlasovania su take, ze prve je mapa z prveho kosa, druha moznost je mapa z druheho kosa, tretia z tretieho a stvrta zo stvrteho. Mapy z kazdeho kosa sa vyberaju nahodne, neviem o tom, ze sa to da ovplyvnit.
Kama
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kama »

Hovori sa kolko ludi, tolko chuti. Prosim, uvedomte si, ze toto je publick server, ma sluzit na zabavu pre vsetkych, a teda kazdy musi troska ustupit od svojich poziadaviek. Urcite niektori viete, ze nie vsetky poziadavky, ktore tu niekto vznesie su sice realizovatelne, ale vacsina z nich potrebuje specialne pluginy. A taktiez viete, ze cim viac pluginov, tym viac zatazeny server - vacsia latency. Rovnako niektore typy map, aby sa dali hrat na spickovej urovni potrebuju specialne nastavenie servera. Takze prosim respektujte, ze toto je dobry publick a zabavajte sa na nom. Hojko sa snazi vsetkym vyhoviet, ale moze to byt na skodu celej hry. GLaHF. Hlavne na to FUN nezabudajte.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Ja odmietam hrat pi*ov*** s velkym P a I ako su dust2, inferno,nuke,train a stale dookola ako nejake opice....toto hraju fakt retardovane opice stale dookola a dookola potom si o sebe myslia ake su obrovske skilly....
Je to uplne retardovane napisane ale dufam ze ste to pochopili....dajte pokoj s tymi mapami.........takych serverov kde sa hra toto stale je najviac
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

CS 1.6 Server hojko.com

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

chlapci chcem sa spytat ak ja hram na serveri hojko.com a ocovi sa ten server iez paci moze tam hrat aj on z toho isteho pc a z tej istej ip co ja,
neprepise mi moje meno alebo neco take, on bude mat vlastne meno na cs ale ci sa to moje meno GGaByT nepremenuje na to jeho a ja ostanem v prdeli :?: :cry:
Kama
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kama »

:) staci taky jednoduchy prikaz do konzoly napisat: name OCOGigabyt, a bude hrat pod svojim nickom, a ked pojdes hrat ty, tak napises do konzoly: name Gigabyt a budes mat svoj nick. Nick v hre si mozes hocikedy tymto prikazom zmenit na lubovolny nick. Nezlakni sa hned, zmena sa prejavi az v dalsom kole ked si death, resp. hned, ked nie si death
17
Light Professional
Light Professional

hmm.. zrejme ste ma zle pochopili. Ja mam rad aj de_mapy a aj cs_mapy su dobre (mohli by sa nejake dat, ak niesu, napr assault a podobne).

Ibaze hovorim, aby sa v kuse nehrali len velke mapy. Lebo kazdeho raz prejde chut... Asi najlepsie by bolo dat nejaky plugin, ktory by to striedal.. Raz aim/fy mapa raz de/cs mapa a tak by to bolo podla mna dobre...

Tie fy_/aim mapy sa mi pacia asi preto, lebo vsetko to v nich ide rychlo... A ked je na serveri napr. 10 hracov a ostanu nazive len dvaja aa hladaju sa po celej mapke do konca kola.. Tak taketo cakanie moc nemusim :?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Podte niekto zahrat :)
Zamknuté