K teme: nemam rad spominaneho Ivana, dalej Zoru Czoborovu, Zuzanu Fialovu (po par slovach co som s nou prehodil, inak ako herecka je dobra), Studenkova, Jirko Malcharek, Miro Jaros, Tomas Bezdeda, Bruno Ciberej a este SPIEVAJUCI KADERNIK (neviem jeho meno)
Najhorsia a najnesympatickejsia slovenska celebrita
k Taslerovi: jeho prvy (myslim) album bol super, hlavne pesnicka "Ludia nie su zli". Vtedy som ho ako-tak uznaval. Ale jeho spravanim a hviezdnymi maniermi sa pre mna casom stal iba obycajnym saso a teraz ho fest nemusim.
K teme: nemam rad spominaneho Ivana, dalej Zoru Czoborovu, Zuzanu Fialovu (po par slovach co som s nou prehodil, inak ako herecka je dobra), Studenkova, Jirko Malcharek, Miro Jaros, Tomas Bezdeda, Bruno Ciberej a este SPIEVAJUCI KADERNIK (neviem jeho meno)
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hej a hlavne že počas celej súťaže posielajú ľudia SMSky..Mám najradšej keď počas Superstar o tom každý kecá (samozrejme také kktiny ja nemusím) a o dva mesiace už nadáva tým ľuďom že to bolo také a to také a pritom nanich minul zo 200sk za SMSky ..Neznášam takých ľudí..sliki napísal: Ti superstaristi mi nevadia, aj tak si za rok nespomeniete ani kto to bol.
--------------------------------------------------------------------
A teraz k téme: Sajfa aj s tým jeho prihriatym účesom..(síce ja ho za celebritu nepovažujem)
To prve boli IMT Smile, v zaciatkoch boli naozaj fajn, texty mali zmysel, ale potom po par rokoch isli na dovolenku k moru a odvtedy robia take rozne reggae ci co to je s priblblymi textami...fakt hnus.r2nger napísal:k Taslerovi: jeho prvy (myslim) album bol super, hlavne pesnicka "Ludia nie su zli". Vtedy som ho ako-tak uznaval. Ale jeho spravanim a hviezdnymi maniermi sa pre mna casom stal iba obycajnym saso a teraz ho fest nemusim.
K Superstar: prvy aj treti diel som sledoval, ale teraz si vobec neviem spomenut na to, kto vlastne vyhral jednotku
ak mozem doplnit, aj Zdenka Predna sa celkom uchytila,i ked v poslednom case uz aj ona nejako vymyzla...r2nger napísal:no predsa Katka Koscova, ta uznavana spevacka ktora robi jeden hit za druhym. Ako to, ze to nevies ?![]()
inak co sa tyka superstar, jediny clovek ktory odtial za nieco stoji je Peter Cmorik.
sry za OT
-
Masaker
Medium Professional
asi zle pochopil otazku.. pretoze vypisal hviezdy casom preverene! ..
pre mna su najnechutnejsie slovenske "cele-v-riti" tie ktore su afektovane a stavaju na niecom na co sa chytaju iba tupy a sprosty ludia...
vezmite si take maf-story.. oni tazia z tupostu slovenskeho naroda.. ked humor tak inteligentny... !!!
edit: skrucany je ten z tych neinteligentnych pseudohumoristov... takze toho neratam ani za casom prevereneho ale casom zatreteneho!
pre mna su najnechutnejsie slovenske "cele-v-riti" tie ktore su afektovane a stavaju na niecom na co sa chytaju iba tupy a sprosty ludia...
vezmite si take maf-story.. oni tazia z tupostu slovenskeho naroda.. ked humor tak inteligentny... !!!
edit: skrucany je ten z tych neinteligentnych pseudohumoristov... takze toho neratam ani za casom prevereneho ale casom zatreteneho!
Ale to nevie kazdy zahrat, ved napriklad toto: Na tom zijem uz pekne dlhoSRneC napísal:jj setky jeho vtipy su alkoholisticke a imitacia chlapa promile a pol ..99% je to muka ale stalo sa mi ze som vyprskol pri stevovi neraz
A este Stredoslovaci...ved to su dokonale dialogy
Kde je pes? Neviem, ale vcera sme robili gulas, tak z niecoho hadam musel byt...
Alebo: Do dna to vypi, sak sme vyhrali volby! Do dna som s pollitrovky uz davno nepiu...
//Snopka si pamatam akurat z "Deres" a tam vedel niekedy dobre odpovedat
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Tak sa ospravedlnujem a menim styl pisaniaGothaR napísal:Hej, je o celebritach, ale ty si to napisal stylom ako keby si ty bol najvacsi krasavec pod Slnkom. A navyse presne ako pisal Su-Do: Cinkota je v pohode, aspon pokial ide o vyzor, spravanie nekomentujem, ale neodsudzujem ho, stale je to omnoho lepsie ako trapne pretrcanie sa ostatnych "celebrit" v roznych trapnych sutaziach ci serialoch.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional