Paci sa Vam na Slovensku?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Oznamkujte...

1
85
23%
2
108
29%
3
102
27%
4
40
11%
5
42
11%

Celkom hlasov: 377

Rubiki
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rubiki »

mastermind napísal:
  • takze to ze byvas 10m od osady je tvoj problem. vlada stym nemoze nic robit. neda sa lusknut prstami a romsky problem je fuc...
  • s tym busom: byvas v prdeli... :wink:
  • to ze je primator kralik: akeho si zvolili takeho maju.
  • s tym zdravotictom a ustavou: co je na tom protiustavne? ty neplatis za starostlivost....
  • so sudnictvom mas pravdu.
  • mafia je vsade.
  • s policiu suhlasim ( aj ked teraz je jastrab tak pozor ;) )
  • sanitky: a co by si chcel zadarmo chodit? :?
  • lozko v nemocnici: a by si ho chcel mat zadarmo? tam sa plati smiesny poplatok na den.... (nic protiustavne)
  • s tymi vojakmi suhlasim. ja by som zrusil armadu uplne.
No ja nevravim ze s tym ma vlada nieco robit, pisem ze mi to vadi...
Byvam v Sasovej, co je v BB najvecsie sidlisko...
K tej ustave, neviem co si ty predstavujes pod pojmom starostlivost? >>

"Každý má právo na ochranu zdravia. Na základe zdravotného poistenia majú občania právo na bezplatnú zdravotnú starostlivosť a na zdravotnícke pomôcky za podmienok, ktoré ustanoví zákon."

Sanitky: Ked uz si za ne platim tak su to sanitky ktore su spolahlive...
Lozko: Cize ak budem 20 rokov v kome a potom sa preberiem tak na mna poslu exekutora?
Armada: No ja by som ju nerusil, len nech su nasi vojaci doma, v zahranici tak najviac cvicenie

:oops:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Rubiki napísal: A ked chces vediet co my na SR vadi tak:
Vadi my ze byvam 10m od ciganskej dediny - a za to mozu vsetcia ze ty tam byvas ze?
Vadi my ze tu postavili zberne suroviny a cigani zo zmienenej dediny ti ukradnu aj naraznik z auta aby zarobili - daj ich vystrielat. Cigani su vo vela krajinach
Vadi my ze kazdy den musim dat za MHD 15 sk a to mam zlavene, chodim autobusom co ma oznacenie Expres a pride vzdy neskor - napis na dopravny podnik. Za kolko by si chcel listok za korunu? Naftu zadarmo nie je a sofet musi tiez rodinu zivit
Vadi my ze Primatorom BB je Kralik - zvolili ste si, mate ho mat
Vadi my ze zdravotnictvo kasle na ustavu - napis mi presne ako
Vadi my ze kym niaky sud dojde k rozsudku tak vsetci dotycny su uz mrtvy na starobu - velmi prehnane napisane, v skutocnosti sumarizujes z par pripadov kedy sud natahuje rozsudok
Vadi my ze mafia si tu robi co chce - a v amerike a inych vyspelych krajinach nemaju mafiu?
Vadi my ze Policia naopak robi velke hovno - tak to hovno pozbieraj a mozes si nim kurit!
Vadi my ze ked zavolas zachranku tak skor zomres pretoze sa pokazi niekde na krizovatke - Chod robit ministra financii a urcite u nas bude ekonomika prekvitat
Vadi my ze ked uz si v sanitke tak si musis platit kazdy prejdeny KM - smiesne 2SKK
Vadi my ze moj starky nema invalidny dochodok pretoze ma nohu odrapenu "len" od kolena - podaj navrh na novelu ustavy!
Vadi my ze ked ides do nemocnice a je tam napisane ze lekar ordinuje od 8:00 pride o 10:00 a je mu to jedno - "mas pravdu" uplne vsade tak chodia, raz sa ti to stalo a uz zobecnujes
Vadi my ze su ludia ktorym vadia moje nazory a nerespektuju ich - ja tvoj nazor respektujem iba si myslim ze si az prilis zaujaty a ufrflany ako cely slovensky narod
Vadi my ze existuju aj taki ktorym vadi toho este viac - no takeho by som musel skutocne hladat ale najviac sa vyskytuju v krcmach za pivom a vsetko su to odbornici na statnu spravu a hlavne vystudovani pravnici, ekonomovia a lekari!
Vadi my ze vlada na to vsetko kasle a len sa hada, zaujimaju ju len volby - ano, cely rok si len g*le valaju a hraju sa na cinnost,ze? zakony sa same pisu aj schvaluju
Vadi my ze policajta podplatis flasou - mozes skusit!
Vadi my ze 1/2 vodicov sere na predpisy - a kto za to moze? Iba oni sami.
Vadi my ze ked niekto spacha vrazdu tak je po par rokoch volny, ak sa mu po vrazde nepodari ujst - a v inych vyspelych krajinach je hned dozivotie alebo trest smrti?
Vadi my ze Europas sa da vybavit len v BA a tiez si pekne zaplatis zan - a v inych krajinach sa to akoze da inde? Nemoze byt v kazdom meste vsetko, to potom BA nemusi byt hlavne mesto
Vadi my ze ked si chces vybavit pracovne povolenie v EU tak na to potrebujes 5000 sk - pracovne povolenie nepotrebujes v celej EU
Vadi my ze ked ta okradnu a pridu policajti za peknych par hodin tak ti povedia "Chytte si pachatela, My vam ho zatkneme" - niet co dodat, si to "zaklincoval"...
atd....
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Les napísal: Ja pisem o Slovensku a neporovnavam ake je to v USA !!! Neviem odkial si to zobral, ja pisem o Slovensku :!:

To je uz tvoja problem, ci tam chces alebo nechces. Mna s tym nenastves, kludne si zi v Cesku, ak nechces v tom nadhernom Slovensku :idea:
a ja kde pisem ze porovnavas? Necitaj prilis medzi riadkami ktore ani neexistuju
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

t0m4s3 napísal: a ja kde pisem ze porovnavas? Necitaj prilis medzi riadkami ktore ani neexistuju
Ty zase nevymyslaj sprostosti, o ktorych vies velke hovno.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

t0m4s3 RULEZZZZZ!
ako keby si mi slova z ust bral...
to les: t0m4s3 nenapisal nic take na co by potreboval vysoku skolu. zato ty sa tvaris ako keby si bol Dr universalis...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

nejake konkretne "dokazy" mas? Inak pozeram ze sa mi celkom dari "ta nenasrat" :D
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

LES: Inac fakt je to uz dost divne ze tu stale rozpravas ódy na Ameriku a Slovensko kritizujes ako keby si bol 100%ny American a nie Slovak. Ak sa ti tu nepaci a tam je tak dobre tak preco si nekupis hned zajtra letenku a nepopalis do tej idealizovanej Ameriky.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

to ma ako pocas MS. Na Slovensku je hned 5,5 mil. trenerov, hokejovych odbornikov a taktickych majstrov... :wink:
Les
King
King

Ty si presne taky clovek ako som si myslel. Budes pisat stale len to iste, az kym nepride na urazky a vulgarnosti. Stale si neodpovedal, preco zijes v Cesku a nie na Slovensku, ktore si tak velmi chranis. Ty si clovek, ktoreho Slovensko potrebuje, ktorych je tu velmi vela a preto maju ludia ako ja stale mensinu. Bohuzial. Rad provokujes a dari sa ti v tom, prajem ti stastny zivot.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

No to ze byvam pri tej dedine, ja neviem kto za to moze, ale pisem len ze mi to vadi

No vystrielat ich by bolo dost extremne, stacilo by ak by sa toho chytila policia

Dopravny podnik sa na teba vysere ako je to v tomto state zvykom

Ja som Kralika nevolil, len nechapem preco na neho vzdy vsetci nadavaju a potom ho znova zvolia!?

Sudy su u nas vazne velmi zle, to neni par pripadiv, to je 150000 pripadov

S tou mafiou nespravim nic, ale vadit my snad moze?

S tym hovnom od policie sa kurit neda, pretoze to hovno je take velke ze sa ani zapalit neda!

Mozno su to 2SK ale mne to stale vadi

Neviem preco by som mal podavat navrh na novelu ustavy ked v ustave sa o tom kto dostava invalidny dochodok nenachadza nic!

To ze doktori chodia neskor je u mna rutinna, nepametam si kedy prisiel nacas?! :(

Ufrflany nie som, ti co ma poznaju vedia a ty to niesi ;)

K tej vlade, ak by si si precital niektore zakony ktore boli vydane tak by si sa zasmial aj ty...

To ze sa da podplatit flasou je u niektorych policajtov bezne...

Samozrejme ze za to ze sa nedodrzuju cestne predpisy mozu vodici, ale neveril by si vadi mi to!

V inych krajinach sa Europas da vybavit aj inde ako v hlavnom meste!

Pracovne povolenie sice nepotrebujes vsade, ale niekde ano :(

Frazu "Chytte si pachatela, My vam ho zatkneme" si vypocul moj stary otec ked mu cigani ukradli stare medene zlaby z domu, zaujimave je ze nema pol nohy, cize to mohol brat aj ako urazku!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:Ty si presne taky clovek ako som si myslel. Budes pisat stale len to iste, az kym nepride na urazky a vulgarnosti. Stale si neodpovedal, preco zijes v Cesku a nie na Slovensku, ktore si tak velmi chranis. Ty si clovek, ktoreho Slovensko potrebuje, ktorych je tu velmi vela a preto maju ludia ako ja stale mensinu. Bohuzial. Rad provokujes a dari sa ti v tom, prajem ti stastny zivot.
Zijem tu lebo dochadzat do Brna do skoly by bolo povedzme casovo aj finance narocne. A naviac tu mam pracu. Dakujem - dufam ze moj zivot bude skutocne stastny.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:Ty si presne taky clovek ako som si myslel. Budes pisat stale len to iste, az kym nepride na urazky a vulgarnosti. Stale si neodpovedal, preco zijes v Cesku a nie na Slovensku, ktore si tak velmi chranis. Ty si clovek, ktoreho Slovensko potrebuje, ktorych je tu velmi vela a preto maju ludia ako ja stale mensinu. Bohuzial. Rad provokujes a dari sa ti v tom, prajem ti stastny zivot.
Tomase ze by si ho vytocil?
Aku mas v CZ pracu?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

aj by som sem napisal ale to by som sa zase "chvalil" ale povedzme, ze celkom slusne zaplatenu a robim to co ma bavi - zatial.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Rubiki > no vies ale ked ti vsetko vadi tak potom by som problem hladal niekde inde...

//edit samozrejme ze tu nie je vsetko idealne ale zase vsetko kritizovat? Nemoze byt vsade skvele, niekde je lepsie niekde horsie.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Inac niektori doktorkovia fakt chodia pravidelne neskoro. A hlavne sukromny.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:aj by som sem napisal ale to by som sa zase "chvalil" ale povedzme, ze celkom slusne zaplatenu a robim to co ma bavi - zatial.
A to je co? Nasieras ludi?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

ROKI49 napísal:Inac niektori doktorkovia fakt chodia pravidelne neskoro. A hlavne sukromny.
No tak ak je to sukromny doktor tak idem k inemu nie? :?
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

t0m4s3 napísal:Rubiki > no vies ale ked ti vsetko vadi tak potom by som problem hladal niekde inde...

//edit samozrejme ze tu nie je vsetko idealne ale zase vsetko kritizovat? Nemoze byt vsade skvele, niekde je lepsie niekde horsie.
No niektore s tych veci co som napisal su vazne malickosti, ktore som si mohol odpustit a vadia my len tak v kutiku duse, ale policajti to je nieco nehorazne, uradnici tak isto a sudnictvo maju lepsie aj v spominanom Mongolsku, vodici su u nas nenormalni a v celej EU sme na tom v tomto hadam najhorsie a preto som dal znamku 4! ;)
Les
King
King

Radi kritizujete vsetko naokolo, hlavne USA (aj ked ste tam vacsina neboli) a svoju krajinku si chranite. Naozaj patrite na Slovensko, som rad, ze takych nestretnem v USA, lebo len koli tomu by som sa odstahoval prec. Staci sa len pozriet na anketu- Ludskost, nad ktorou by kazdy normalny clovek krutil hlavou.

Nikdy som nenapisal, ze vsetko na Slovensku je zle, ale kazdodenne veci , ktore vidim a sam mam aj skusenosti potvrdzuju, ze vacsina je uplne opacne ako by mali byt. Nehovoriac o tom, ze mi stale prichadza este po pol roku od predaja mojho bytu ucet na elektrinu, plyn a vodu... Maju v tom bordel a viac krat som tam uz bol, aby zaznamenali, ze uz to nieje na moje meno. Ja platim a novy majitel ma vsetko zadarmo. No krasa.

Vy to nepochopite, lebo to ani nechcete. Tato diskusia nema cenu, svoj nazor som napisal, nikto mi aspon ten nazor nezoberie. Aj ked na Slovensku je naozaj uz mozne hocico :(
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

A preco by som si nemal chranit svoju krajinu? Som Slovak a som na svoju narodnost aj krajinu hrdy a testim sa s kazdeho aj ked len maleho uspechu a dufam v stale lepsiu a lepsiu buducnost? Alebo to mam zakazane?
Napísať odpoveď