Rubiki napísal:
A ked chces vediet co my na SR vadi tak:
Vadi my ze byvam 10m od ciganskej dediny - a za to mozu vsetcia ze ty tam byvas ze?
Vadi my ze tu postavili zberne suroviny a cigani zo zmienenej dediny ti ukradnu aj naraznik z auta aby zarobili - daj ich vystrielat. Cigani su vo vela krajinach
Vadi my ze kazdy den musim dat za MHD 15 sk a to mam zlavene, chodim autobusom co ma oznacenie Expres a pride vzdy neskor - napis na dopravny podnik. Za kolko by si chcel listok za korunu? Naftu zadarmo nie je a sofet musi tiez rodinu zivit
Vadi my ze Primatorom BB je Kralik - zvolili ste si, mate ho mat
Vadi my ze zdravotnictvo kasle na ustavu - napis mi presne ako
Vadi my ze kym niaky sud dojde k rozsudku tak vsetci dotycny su uz mrtvy na starobu - velmi prehnane napisane, v skutocnosti sumarizujes z par pripadov kedy sud natahuje rozsudok
Vadi my ze mafia si tu robi co chce - a v amerike a inych vyspelych krajinach nemaju mafiu?
Vadi my ze Policia naopak robi velke hovno - tak to hovno pozbieraj a mozes si nim kurit!
Vadi my ze ked zavolas zachranku tak skor zomres pretoze sa pokazi niekde na krizovatke - Chod robit ministra financii a urcite u nas bude ekonomika prekvitat
Vadi my ze ked uz si v sanitke tak si musis platit kazdy prejdeny KM - smiesne 2SKK
Vadi my ze moj starky nema invalidny dochodok pretoze ma nohu odrapenu "len" od kolena - podaj navrh na novelu ustavy!
Vadi my ze ked ides do nemocnice a je tam napisane ze lekar ordinuje od 8:00 pride o 10:00 a je mu to jedno - "mas pravdu" uplne vsade tak chodia, raz sa ti to stalo a uz zobecnujes
Vadi my ze su ludia ktorym vadia moje nazory a nerespektuju ich - ja tvoj nazor respektujem iba si myslim ze si az prilis zaujaty a ufrflany ako cely slovensky narod
Vadi my ze existuju aj taki ktorym vadi toho este viac - no takeho by som musel skutocne hladat ale najviac sa vyskytuju v krcmach za pivom a vsetko su to odbornici na statnu spravu a hlavne vystudovani pravnici, ekonomovia a lekari!
Vadi my ze vlada na to vsetko kasle a len sa hada, zaujimaju ju len volby - ano, cely rok si len g*le valaju a hraju sa na cinnost,ze? zakony sa same pisu aj schvaluju
Vadi my ze policajta podplatis flasou - mozes skusit!
Vadi my ze 1/2 vodicov sere na predpisy - a kto za to moze? Iba oni sami.
Vadi my ze ked niekto spacha vrazdu tak je po par rokoch volny, ak sa mu po vrazde nepodari ujst - a v inych vyspelych krajinach je hned dozivotie alebo trest smrti?
Vadi my ze Europas sa da vybavit len v BA a tiez si pekne zaplatis zan - a v inych krajinach sa to akoze da inde? Nemoze byt v kazdom meste vsetko, to potom BA nemusi byt hlavne mesto
Vadi my ze ked si chces vybavit pracovne povolenie v EU tak na to potrebujes 5000 sk - pracovne povolenie nepotrebujes v celej EU
Vadi my ze ked ta okradnu a pridu policajti za peknych par hodin tak ti povedia
"Chytte si pachatela, My vam ho zatkneme" - niet co dodat, si to "zaklincoval"...
atd....