Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
NuSuey
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

Wrath of the Lich King™ beta test

You have been selected to participate in the beta test of World of Warcraft®: Wrath of the Lich King™. Welcome!
mam to stastie ze sa mi dostala moznost testovat Betu, zatial som sa jej ale velmi nevenoval, troska ma odradzuje ze budem musiet expit dvakrat, teraz na bete a potom po bete este raz .. kedze sa tie postavy nepresunu
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

dneska sa posielali kluce?skoda no zasa mi nic neprislo :?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

tam nic take nevidim....daj presny link...ak nieco take vobec existuje :roll:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

http://wotlk.wowhead.com/?spell=46917
vsetko je tiez na mmo ale treba otvorit oci
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Grond napísal:http://wotlk.wowhead.com/?spell=46917
vsetko je tiez na mmo ale treba otvorit oci
to ze tam neni napisane ze znizuje attack speed neznamena ze to naozaj nebude znizovat....to by si mohol verit aj tomu warlock skillu ze "instantly kill all enemies" lebo ten je na tej stranke tiez :roll:
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

Wishmaster napísal:Nic, neda sa.. Zaplatis za 3 mesiace a smola, ked nebudes hrat ten mesiac :)))

Alebo si plat jednoducho po mesiaci. Mozes si vybrat platit na 1/3/6 mesiacov.
nie nie nepochopil si ma... ako sa zmrazuje ucet? napr mam zaplatene do 12 Sept a potom uz nechcem hrat ono mi to samo nestaihne z uctu karty?
Diablo
Light Star
Light Star

SchYzo napísal:to ze tam neni napisane ze znizuje attack speed neznamena ze to naozaj nebude znizovat....to by si mohol verit aj tomu warlock skillu ze "instantly kill all enemies" lebo ten je na tej stranke tiez :roll:
ak si tym myslel mna tak si pozri offical patch notes a najdes ze zrusili to redukovanie rychlosti
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

nepitolk0 napísal:nie nie nepochopil si ma... ako sa zmrazuje ucet? napr mam zaplatene do 12 Sept a potom uz nechcem hrat ono mi to samo nestaihne z uctu karty?
jednoducho nedas kreditku ani gtk a mas..
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Diablo napísal:ak si tym myslel mna tak si pozri offical patch notes a najdes ze zrusili to redukovanie rychlosti
kazdopadne...na pvp talenty pre warra seru aj nadalej :x :(
Diablo
Light Star
Light Star

to mozno hej ale aj tak s3 warr v AV s healom za zadkom je casto vyhraty BG :D a myslim ze teraz sa fury bude celkom darit v pvp aj v pve..ten heroic leap super talent ked niekto uteka,ten fury mortal strike effect,proste ak nieco z toho daju na live tak ja hram urcite zasa za warra :D a ak nie tak DK :wink: za locka ma to moc nebavi taky shadowbolt cannon momentalne :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Diablo napísal:to mozno hej ale aj tak s3 warr v AV s healom za zadkom je casto vyhraty BG :D a myslim ze teraz sa fury bude celkom darit v pvp aj v pve..ten heroic leap super talent ked niekto uteka,ten fury mortal strike effect,proste ak nieco z toho daju na live tak ja hram urcite zasa za warra :D a ak nie tak DK :wink: za locka ma to moc nebavi taky shadowbolt cannon momentalne :lol:
srat na BG....ja chcem aby bol warr taky super aj ked ide iba jeden na jedneho....teraz to tak je proti vacsine classov ale vo wotlku vela classov bude mat pvp vylepsenia len warr nie.....a fury warr a pvp? kde to zijes? fury warr nema sancu moc
Diablo
Light Star
Light Star

pozri si te talenty fury co budu vo wotlk a uvidis ze fury> arms v pvp porazi ako nic,troska to wotlk sledujem tak viem
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

nepitolk0 napísal:nie nie nepochopil si ma... ako sa zmrazuje ucet? napr mam zaplatene do 12 Sept a potom uz nechcem hrat ono mi to samo nestaihne z uctu karty?
v Account managemente das change subscription a vyber Cancel recurring subscription plan, a 12 septembra ti jednoducho froznu acc. az kym znovu nezaplatis :D

edit: teda nie 12 septembra, ale mesiac odvtedy ako si zaplatil.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Diablo napísal:pozri si te talenty fury co budu vo wotlk a uvidis ze fury> arms v pvp porazi ako nic,troska to wotlk sledujem tak viem
aj ja to sledujem a viem...ale mortal strike je furt dolezity do areny....ty asi arenu nerobis co? v bg mozes ist pre mna za mna aj protection ale v arene je taktika dolezita a fury warrior tam nema sancu
Diablo
Light Star
Light Star

:lol: ja hovorim o wotlk nie co sa deje teraz,fury bude mat mortal strike na auto attack,to ze fury je teraz na pvp zly to viem sam :roll: ale mozes byt zasa jediny kto sa vo wotlk chysta na arms,lebo co sledujem teraz wow fora tak vsetci pisu ze arms je tam na nic.....a ked stale neveris,tak si pozri co ma teraz v bete nie live,fury za vymozenosti,heroic leap a nakoniec te 2handy,mozno to nakoniec vsetko nahadzu do arms je to uplne ine....nejdem sa tu ale hadat kazdy si stoji za svojim :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Diablo napísal::lol: ja hovorim o wotlk nie co sa deje teraz,fury bude mat mortal strike na auto attack,to ze fury je teraz na pvp zly to viem sam :roll: ale mozes byt zasa jediny kto sa vo wotlk chysta na arms,lebo co sledujem teraz wow fora tak vsetci pisu ze arms je tam na nic.....a ked stale neveris,tak si pozri co ma teraz v bete nie live,fury za vymozenosti,heroic leap a nakoniec te 2handy,mozno to nakoniec vsetko nahadzu do arms je to uplne ine....nejdem sa tu ale hadat kazdy si stoji za svojim :D
skoda ak to bude tak...lebo mne sa viac paci klasicky jeden obojrucak...dva obojrucaky v dvoch rukach to bude vyzerat divne...si predstav tak drzat dva stormheraldy...to bude prije*** vyzerat :roll: ...uz to sa mi nepaci ze vacsina 1h zbrani je tak divne za opaskom akoby a pri dlhsich to vyzera komicky ked siahaju az po zem...a teraz chcu este dokurvit 2h tym ze bude nosit 2 :roll:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

OT koho mam ist maga za ally? plz :D
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

UD mage jednoznacne kedze ally nepodporujeme....ale ked tak tak potom gnome
Diablo
Light Star
Light Star

SchYzo napísal:skoda ak to bude tak...lebo mne sa viac paci klasicky jeden obojrucak...dva obojrucaky v dvoch rukach to bude vyzerat divne...si predstav tak drzat dva stormheraldy...to bude prije*** vyzerat :roll: ...uz to sa mi nepaci ze vacsina 1h zbrani je tak divne za opaskom akoby a pri dlhsich to vyzera komicky ked siahaju az po zem...a teraz chcu este dokurvit 2h tym ze bude nosit 2 :roll:
tak v tomto mas pravdu :) tiez sa mi lepsie zda normal obojrucak ale myslim si ze ked chceli dat fury sancu do pvp tak zasa nemuseli uplne zabit arms.....akoze uplny nerf pre nich....a to hlavne boost raidu 4% dmg uz je len 2 % :( enrage len 15% ale to sa mi zda ze vratili ale zasa uz flurry neni spojene s enrage takze :smt023 fury pve warrom....dalej ten heroic leap sa mi hrozne paci na frost magov :) proste blink a hop nanho :) uvidime co z toho bude mozno DK uplne zamiesa karty
VolD
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa VolD »

Aky je rozdiel medzi normalnym bagom a napr. soul bagom?
Do normalneho mozem dat cokolvek, a do soul bagu iba soul shardy, tak sa neoplati mat radsej normalne bagy?
Napísať odpoveď