Paci sa Vam na Slovensku?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Oznamkujte...

1
85
23%
2
108
29%
3
102
27%
4
40
11%
5
42
11%

Celkom hlasov: 377

ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Les napísal:Radi kritizujete vsetko naokolo, hlavne USA (aj ked ste tam vacsina neboli) a svoju krajinku si chranite. Naozaj patrite na Slovensko, som rad, ze takych nestretnem v USA, lebo len koli tomu by som sa odstahoval prec. Staci sa len pozriet na anketu- Ludskost, nad ktorou by kazdy normalny clovek krutil hlavou.

Nikdy som nenapisal, ze vsetko na Slovensku je zle, ale kazdodenne veci , ktore vidim a sam mam aj skusenosti potvrdzuju, ze vacsina je uplne opacne ako by mali byt. Nehovoriac o tom, ze mi stale prichadza este po pol roku od predaja mojho bytu ucet na elektrinu, plyn a vodu... Maju v tom bordel a viac krat som tam uz bol, aby zaznamenali, ze uz to nieje na moje meno. Ja platim a novy majitel ma vsetko zadarmo. No krasa.

Vy to nepochopite, lebo to ani nechcete. Tato diskusia nema cenu, svoj nazor som napisal, nikto mi aspon ten nazor nezoberie. Aj ked na Slovensku je naozaj uz mozne hocico :(
Ty si teda "Slovak". Uz si zbal kufre a pal do Ameriky. A ked tam pojdem tak dufam ze ta nestretnem ty americky patriot.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

t0m4s3 napísal: No tak ak je to sukromny doktor tak idem k inemu nie? :?
To je specializovany doktor a je jediny v okrese. A mimo okres sa mi nechce trepat. Ale uz nemusim ani k tomuto. Chvalabohu.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

t0m4s3 napísal: Vadi my ze byvam 10m od ciganskej dediny - a za to mozu vsetcia ze ty tam byvas ze?
Vadi my ze tu postavili zberne suroviny a cigani zo zmienenej dediny ti ukradnu aj naraznik z auta aby zarobili - daj ich vystrielat. Cigani su vo vela krajinach
daj si ban rasista :P
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

masterrr napísal: daj si ban rasista :P
to som myslel obrazne. Alebo ti pride ta myslienka realna?
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

masterrr napísal: daj si ban rasista :P
No Rasista nie som, ale zlodejov vazne v laske nemam ;)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

pisal som to t0m4s3 a realne sa mi to nezda
@ntonios
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa @ntonios »

vsetko je tu v pohode, len mi trosku viac vadi to pocasie... a este mi vadi bordel v celej vlade... takze tak za 2
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

@ntonios napísal:vsetko je tu v pohode, len mi trosku viac vadi to pocasie...
Pocasie? Co ti vadi na pocasi?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Ja davam 2 celkom dobre len by mohli zmiznut cigani a trochu vyrovnal pomer ceny/platy :D .Ale inak je tu krasne :) .
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Sheep napísal:Ja davam 2 celkom dobre len by mohli zmiznut cigani a trochu vyrovnal pomer ceny/platy :D .Ale inak je tu krasne :) .
No dufajme, ze ten pomer ceny/platy vylepsia zahranicny investori. Ale realne to bude lepsie snad o takych 5 rokov.
djbliss
Expert
Expert

Príspevok od používateľa djbliss »

SVK je velmi pekne co sa tyka prostredia, prirody, atd.. zivotna uroven za moc nestoji, ale zavrhnut tuto krajnu nekcem a nikdy ju neopustim natrvalo tym myslim to, ze aj ked odidem do zahranicia vzdy budem vediet ze sa sem raz vratim!!!..
Les
King
King

Slovensko

Príspevok od používateľa Les »

Chcel by som vediet Vas nazor na vec, ze kedy pride skutocnost, ze uz bude KONECNE dobre a budete dobre zit, na urovni dnes takeho Nemecka (ohladne nepodplatitelnosti sudov, korupcia na bode mrazu etc.,)? Kedy to bude? Priklanate sa skor k tomu pesimisticky (nikdy to uz nebude, alebo ja to uz nezazijem) alebo optimisticky (do par rokov sa budeme mat dobre)?

Ja si osobne myslim, ze musia vymriet ti, ktori to tu vsetko riadia (HZDS, SNS- xenofobi a narodniarski fanatici) a aj mafia.... Moj nazor je velmi velmi pesimisticky a myslim si, ze na Slovensku sa bude zit na urovni terajsieho Nemecka vo vsetkom (ak to zase niekto neposere) o takych 30 az 50 rokov. Cize ja uz zit z velkej pravdepodobnosti nebudem (aj ked vsetko je mozne...) a ja sa z toho uz nebudem moct tesit a oslavovat to...

//t0m4s3 - spojene temy , naozaj nebolo treba zakladat novu temu
djbliss
Expert
Expert

Príspevok od používateľa djbliss »

Les napísal:Myslim, ze raz som sem uz daval takuto diskusiu. Tak este raz. Chcel by som vediet Vas nazor na vec, ze kedy pride skutocnost, ze uz bude KONECNE dobre a budete dobre zit, na urovni dnes takeho Nemecka (ohladne nepodplatitelnosti sudov, korupcia na bode mrazu etc.,)? Kedy to bude? Priklanate sa skor k tomu pesimisticky (nikdy to uz nebude, alebo ja to uz nezazijem) alebo optimisticky (do par rokov sa budeme mat dobre)?

Ja si osobne myslim, ze musia vymriet ti, ktori to tu vsetko riadia (HZDS, SNS- xenofobi a narodniarski fanatici) a aj mafia.... Moj nazor je velmi velmi pesimisticky a myslim si, ze na Slovensku sa bude zit na urovni terajsieho Nemecka vo vsetkom (ak to zase niekto neposere) o takych 30 az 50 rokov. Cize ja uz zit z velkej pravdepodobnosti nebudem (aj ked vsetko je mozne...) a ja sa z toho uz nebudem moct tesit a oslavovat to...
nemam slov!..toto rozoberat tu<<<???.... jedna z dalsich tem, koli ktorim som prestal aktivne navstevovat HOJKO!!... :? :? :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

tych 30rokov pri tom optimistickejsom pohlade je realnych...
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

Les napísal:Radi kritizujete vsetko naokolo, hlavne USA (aj ked ste tam vacsina neboli) a svoju krajinku si chranite. Naozaj patrite na Slovensko, som rad, ze takych nestretnem v USA, lebo len koli tomu by som sa odstahoval prec. Staci sa len pozriet na anketu- Ludskost, nad ktorou by kazdy normalny clovek krutil hlavou.

Nikdy som nenapisal, ze vsetko na Slovensku je zle, ale kazdodenne veci , ktore vidim a sam mam aj skusenosti potvrdzuju, ze vacsina je uplne opacne ako by mali byt. Nehovoriac o tom, ze mi stale prichadza este po pol roku od predaja mojho bytu ucet na elektrinu, plyn a vodu... Maju v tom bordel a viac krat som tam uz bol, aby zaznamenali, ze uz to nieje na moje meno. Ja platim a novy majitel ma vsetko zadarmo. No krasa.

Vy to nepochopite, lebo to ani nechcete. Tato diskusia nema cenu, svoj nazor som napisal, nikto mi aspon ten nazor nezoberie. Aj ked na Slovensku je naozaj uz mozne hocico :(
ano chranime si svoju krajinu lebo sme sa tu narodili a zijeme tu na rozdiel od teba.Zijes v Amerike a obranujes si tu Ameriku jak cisty kar a v kuse kritizujes Slovensko....
inac este furt si na Slovensku? ta vidim na diskusii asi mesiac ze ci ta to este netaha naspat do tej tvojej "super skvelej vsetci sa z nej poje**** Ameriky"...
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

Dal som dvojku ale nie preto ze by k tomu prispel stat alebo niekto iny ... je to len vdaka mojmu valstnemu sanzeniu uceniu a vdaka rodicom ... stat aspon nam nikdy nepomohl k tomu aby sme sa mali lepsie..
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

bude to trvat este dlho: mozno 30 mozno 50 tokov a mozno este viac. a napisal si pravdu ze musia vymriet ti ktori si s radostou spominaju na byvaly rezim.... IMHO
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

Tych 30 rokov by to mohlo byt ale treba brat do uvahy ze sa to bude zlepsovat postupne. To znamena ze vyrazny rozdiel pocitime uz za par rokov . A ked si vezmem ze Nemecko je teraz na upadku tak za tych 30 rokov by sme ich mohli aj predbehnut
josefs
Medium Star
Medium Star

Vojenske dochodky

Príspevok od používateľa josefs »

Paci sa mi, ked vidim 35 rocnych dochodcov s rukami zodretymi po lakte od roboty ako si platia leasingy novych aut zo svojho pausalu, ktory im kazdomesacne pribudne na ucet v nezdanenej forme od statu.
smrt
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa smrt »

jasne ze paci az nato ze je tu povina skolska doxadzka :cry: ,ale aj tak 1 :D
Napísať odpoveď