Ty si teda "Slovak". Uz si zbal kufre a pal do Ameriky. A ked tam pojdem tak dufam ze ta nestretnem ty americky patriot.Les napísal:Radi kritizujete vsetko naokolo, hlavne USA (aj ked ste tam vacsina neboli) a svoju krajinku si chranite. Naozaj patrite na Slovensko, som rad, ze takych nestretnem v USA, lebo len koli tomu by som sa odstahoval prec. Staci sa len pozriet na anketu- Ludskost, nad ktorou by kazdy normalny clovek krutil hlavou.
Nikdy som nenapisal, ze vsetko na Slovensku je zle, ale kazdodenne veci , ktore vidim a sam mam aj skusenosti potvrdzuju, ze vacsina je uplne opacne ako by mali byt. Nehovoriac o tom, ze mi stale prichadza este po pol roku od predaja mojho bytu ucet na elektrinu, plyn a vodu... Maju v tom bordel a viac krat som tam uz bol, aby zaznamenali, ze uz to nieje na moje meno. Ja platim a novy majitel ma vsetko zadarmo. No krasa.
Vy to nepochopite, lebo to ani nechcete. Tato diskusia nema cenu, svoj nazor som napisal, nikto mi aspon ten nazor nezoberie. Aj ked na Slovensku je naozaj uz mozne hocico
Paci sa Vam na Slovensku?
-
ROKI49
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Slovensko
Chcel by som vediet Vas nazor na vec, ze kedy pride skutocnost, ze uz bude KONECNE dobre a budete dobre zit, na urovni dnes takeho Nemecka (ohladne nepodplatitelnosti sudov, korupcia na bode mrazu etc.,)? Kedy to bude? Priklanate sa skor k tomu pesimisticky (nikdy to uz nebude, alebo ja to uz nezazijem) alebo optimisticky (do par rokov sa budeme mat dobre)?
Ja si osobne myslim, ze musia vymriet ti, ktori to tu vsetko riadia (HZDS, SNS- xenofobi a narodniarski fanatici) a aj mafia.... Moj nazor je velmi velmi pesimisticky a myslim si, ze na Slovensku sa bude zit na urovni terajsieho Nemecka vo vsetkom (ak to zase niekto neposere) o takych 30 az 50 rokov. Cize ja uz zit z velkej pravdepodobnosti nebudem (aj ked vsetko je mozne...) a ja sa z toho uz nebudem moct tesit a oslavovat to...
//t0m4s3 - spojene temy , naozaj nebolo treba zakladat novu temu
Ja si osobne myslim, ze musia vymriet ti, ktori to tu vsetko riadia (HZDS, SNS- xenofobi a narodniarski fanatici) a aj mafia.... Moj nazor je velmi velmi pesimisticky a myslim si, ze na Slovensku sa bude zit na urovni terajsieho Nemecka vo vsetkom (ak to zase niekto neposere) o takych 30 az 50 rokov. Cize ja uz zit z velkej pravdepodobnosti nebudem (aj ked vsetko je mozne...) a ja sa z toho uz nebudem moct tesit a oslavovat to...
//t0m4s3 - spojene temy , naozaj nebolo treba zakladat novu temu
nemam slov!..toto rozoberat tu<<<???.... jedna z dalsich tem, koli ktorim som prestal aktivne navstevovat HOJKO!!...Les napísal:Myslim, ze raz som sem uz daval takuto diskusiu. Tak este raz. Chcel by som vediet Vas nazor na vec, ze kedy pride skutocnost, ze uz bude KONECNE dobre a budete dobre zit, na urovni dnes takeho Nemecka (ohladne nepodplatitelnosti sudov, korupcia na bode mrazu etc.,)? Kedy to bude? Priklanate sa skor k tomu pesimisticky (nikdy to uz nebude, alebo ja to uz nezazijem) alebo optimisticky (do par rokov sa budeme mat dobre)?
ano chranime si svoju krajinu lebo sme sa tu narodili a zijeme tu na rozdiel od teba.Zijes v Amerike a obranujes si tu Ameriku jak cisty kar a v kuse kritizujes Slovensko....Les napísal:Radi kritizujete vsetko naokolo, hlavne USA (aj ked ste tam vacsina neboli) a svoju krajinku si chranite. Naozaj patrite na Slovensko, som rad, ze takych nestretnem v USA, lebo len koli tomu by som sa odstahoval prec. Staci sa len pozriet na anketu- Ludskost, nad ktorou by kazdy normalny clovek krutil hlavou.
Nikdy som nenapisal, ze vsetko na Slovensku je zle, ale kazdodenne veci , ktore vidim a sam mam aj skusenosti potvrdzuju, ze vacsina je uplne opacne ako by mali byt. Nehovoriac o tom, ze mi stale prichadza este po pol roku od predaja mojho bytu ucet na elektrinu, plyn a vodu... Maju v tom bordel a viac krat som tam uz bol, aby zaznamenali, ze uz to nieje na moje meno. Ja platim a novy majitel ma vsetko zadarmo. No krasa.
Vy to nepochopite, lebo to ani nechcete. Tato diskusia nema cenu, svoj nazor som napisal, nikto mi aspon ten nazor nezoberie. Aj ked na Slovensku je naozaj uz mozne hocico
inac este furt si na Slovensku? ta vidim na diskusii asi mesiac ze ci ta to este netaha naspat do tej tvojej "super skvelej vsetci sa z nej poje**** Ameriky"...
-
mastermind
VIP
Vojenske dochodky
Paci sa mi, ked vidim 35 rocnych dochodcov s rukami zodretymi po lakte od roboty ako si platia leasingy novych aut zo svojho pausalu, ktory im kazdomesacne pribudne na ucet v nezdanenej forme od statu.