rockonhustla napísal:Ice Cube nesklamal, album sa mi paci, zaujala ma hlavne spolupraca s Jeezym, ale viac sa mi paci album L.A.X. od The Game, dalsia west coast klasika.
lol, mne tam prave ten jeezy nepasuje sto ludi sto chuti... L.A.X. som este nepocul.
ked zajtra vychadza novy ILL BILL, a v jeseni nove AOTP a nove OS,to budu veci..akurat idem stiahnut najnovsieho necra, na ice kjuba asi neostane cas
btw stare casy vcelku vydareny song a klip
a ked este vysiel aj nový lil dap , king size od Jedi mind tricks , od snowgoonsu Black snow , noo bude tažke určit najlepší album. Tento rok bol/je dosť prospešný zatial
Čo na to hovoríte? Chlapci pitchujú na rock a metal... vypočujem si hip hop aj rock ale toto ma nasralo nevedia rešpektovať iné hudobné štýly. Príde mi to trapne ked si myslia že jedine hip hop je ten pravy...
MajsterN napísal:Supercroo feat. Otecko, Grimaso - Rock
Čo na to hovoríte? Chlapci pitchujú na rock a metal... vypočujem si hip hop aj rock ale toto ma nasralo nevedia rešpektovať iné hudobné štýly. Príde mi to trapne ked si myslia že jedine hip hop je ten pravy...
Lebo z rocku / metalu si nikto z hip hopu srandu nerobi ... Naprikald Horkyze slize ...
MajsterN napísal:Supercroo feat. Otecko, Grimaso - Rock
jeden z dovodov preco som prestal pocuvat SK/CZ rap uz iba Us-rap hoci aj Snoop narapoval taku pesnicku ale tak az tak nanich nenadaval
ne ved preto im nechapem ale snoop neni hip hoper on je rapper a to je rozdiel ale to len mimochodom ale to je jedina pesnicka od snoopa ktora sa mi nepaci