Baba chlapom a opačne
-
punker
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Baba chlapom a opačne
Otázka pre chlapov: chcete byť niekedy ženou?
Otázka pre ženy: chcete byť niekedy chlapom?
- napíšte aj prečo
Otázka pre ženy: chcete byť niekedy chlapom?
- napíšte aj prečo
-
tomasito13
Star
-
Soviet
Darca
Tak tak..na jedeň deň by som to bral, len tak For Fun..
Vyskúšal by som také veci že strach..Dáke lezbické hry by mohli byť sranda
Ale na dlhodobejšie nehrozí..Tam je moc veľa zlých vecí ktoré ja nemusím..Ale viem že keby som sa narodil ženou tak isto sa ku*vím kade tade..Sa čudujem babám ktoré to vydržia a pritom môžu mať hocijakého chalana 
Vyskúšal by som také veci že strach..Dáke lezbické hry by mohli byť sranda
ades - zenska zbran je napriklad aj vyprsenie hrude na prijimacom pohovore
.. hlboky vystrih je vyhodou 
a k zenskej logike mal kolega trefnu hlasku "aby si pochopil zmyslanie zeny, zacni nosit tampony" (zeny, slecny a dievcata - berte s nadhladom
)
//Tomasko - osobne som mal namysli skorej pracovny pohovor, asi som sa nevyjadril dost jednoznacne
a k zenskej logike mal kolega trefnu hlasku "aby si pochopil zmyslanie zeny, zacni nosit tampony" (zeny, slecny a dievcata - berte s nadhladom
//Tomasko - osobne som mal namysli skorej pracovny pohovor, asi som sa nevyjadril dost jednoznacne
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Asi toto by bol jeden z dôvodov, ak nie jediný.KoCi napísal:ked uz vyskusat byt zenou, tak naozaj nevidim iny dovod, ako zazit niekolkonasobny orgazmus, ak teda skutocne existuje a nepredstiaraju ho
Určite by ma štvalo, ak by muži javili o mňa záujem viac pre mojú fyzickú stránku/schránku, než o stránku povahovú. Tzn. keď niekto má o vás záujem s tým, že by vás najradšej o niečo oprel, než to že je mu s vami dobre - to dokáže riadne nas*at
Totižto mal som možnosť včera v autobude hromadnej dopravy vidieť pohľady jedného mladého chalana na mladé dámy prechádzajúce okolo/idúce po chodníku za oknom - síce neviem čítať myšlienky, ale smery tých pohľadov hovorili za všetko.
Aj z tohoto hľadiska som rád, že som na tej strane, na ktorej som
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
len si nemysli, ze sa neradi opieraju. zvacsa sa len tvaria ze robia drahoty len aby sa nepovedalo...fikus-kukis napísal:Asi toto by bol jeden z dôvodov, ak nie jediný.
Určite by ma štvalo, ak by muži javili o mňa záujem viac pre mojú fyzickú stránku/schránku, než o stránku povahovú. Tzn. keď niekto má o vás záujem s tým, že by vás najradšej o niečo oprel, než to že je mu s vami dobre - to dokáže riadne nas*at. Obzvlášť keď sa s tým stretávate na každom kroku; ak hovoríte o niečom so smrteľnou vážnosťou a pritom máte pocit, že všetky mužské oči na Vás civejú a Vaše slová nie sú objektom ich pozornosti ...
Totižto mal som možnosť včera v autobude hromadnej dopravy vidieť pohľady jedného mladého chalana na mladé dámy prechádzajúce okolo/idúce po chodníku za oknom - síce neviem čítať myšlienky, ale smery tých pohľadov hovorili za všetko.
-
Eritrea
Star
byt chalanom aspon na par dni ? ..jasna vec.
urcite by som sla na nejaky vylet,poriadny zaberak ..cisto muzsku akciu .
...chodila by som vsade bez tricka...nic by som neriesila, nepocitovala by som ziadnu zodpovednost:D ziadne upratovanie...len spat, jest , ist na pivo.
...
sice na min. ture v N.Tatrach som bola blizko, lebo som bola len s kamosmi 2 dni ..
urcite by som sla na nejaky vylet,poriadny zaberak ..cisto muzsku akciu .
sice na min. ture v N.Tatrach som bola blizko, lebo som bola len s kamosmi 2 dni ..