Baba chlapom a opačne

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
punker
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Baba chlapom a opačne

Príspevok od používateľa punker »

Otázka pre chlapov: chcete byť niekedy ženou?
Otázka pre ženy: chcete byť niekedy chlapom?

- napíšte aj prečo
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

ja by som chcel byt zenou ale iba na par dni, tak max. tak tyzden myslim ze je jedno ci sa stane muz zenou alebo zena muzom rozdiel by bol obrovsky aspon pre mna, trosku by som vyuzil zenske zbrane a tak ale z dlhodobeho hladiska som tam nasiel viac negativ ako kladov
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak tak..na jedeň deň by som to bral, len tak For Fun..
Vyskúšal by som také veci že strach..Dáke lezbické hry by mohli byť sranda :D Ale na dlhodobejšie nehrozí..Tam je moc veľa zlých vecí ktoré ja nemusím..Ale viem že keby som sa narodil ženou tak isto sa ku*vím kade tade..Sa čudujem babám ktoré to vydržia a pritom môžu mať hocijakého chalana :)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

no na par dni urcite ale natrvalo nikdy.....musim uznat ze to maju tazsie....kramy, tehotenstvo....
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

den333 napísal:no na par dni urcite ale natrvalo nikdy.....musim uznat ze to maju tazsie....kramy, tehotenstvo....
Ale zas sa lahsie dostanu k sexu :D ako ktore heh
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ked uz vyskusat byt zenou, tak naozaj nevidim iny dovod, ako zazit niekolkonasobny orgazmus, ak teda skutocne existuje a nepredstiaraju ho :D
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

KoCi napísal:ked uz vyskusat byt zenou, tak naozaj nevidim iny dovod, ako zazit niekolkonasobny orgazmus, ak teda skutocne existuje a nepredstiaraju ho :D
to si teda dobre napisal :lol: len to by si potom mozno nechcel byt naspat chlapcom :D
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

tomasito13 napísal:trosku by som vyuzil zenske zbrane a tak
by si balil chlapov alebo co? ja osobne by som sa na chvilu zenou stat chcel, uz len kvoli tomu, aby som pochopil zenske myslenie (styly ideme 2 na zachod velmi nechapem)
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

ades napísal:(styly ideme 2 na zachod velmi nechapem)
to keby ich cestou nahodou niekto prepadol :lol:
ja by som si tiez chcel vyskusat byt zenou, ale taktiez nie na stalo. Som rad, ze som muz :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ades - zenska zbran je napriklad aj vyprsenie hrude na prijimacom pohovore :D .. hlboky vystrih je vyhodou :D

a k zenskej logike mal kolega trefnu hlasku "aby si pochopil zmyslanie zeny, zacni nosit tampony" (zeny, slecny a dievcata - berte s nadhladom :D )

//Tomasko - osobne som mal namysli skorej pracovny pohovor, asi som sa nevyjadril dost jednoznacne :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

KoCi napísal:ades - zenska zbran je napriklad aj vyprsenie hrude na prijimacom pohovore :D .. hlboky vystrih je vyhodou :D
no tak, ked to je profesor tak hej, ale profesorku to skorej odradi, ked ma vacsie, pevnejsie ako ona :D

k teme: samozrejme asi ako kazdy clovek by som si chcel vyskusat byt zenskou :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Pamatam si, ako par rokov dozadu som mal pustene FUNko a Adela tusim so sajfom sa o tejto teme bavili a Sajfa to zhrnul tak, ze ak by bol den zenou, asi by sa cely ten cas hral so svojim poprsim... :) .
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Vigor napísal:Pamatam si, ako par rokov dozadu som mal pustene FUNko a Adela tusim so sajfom sa o tejto teme bavili a Sajfa to zhrnul tak, ze ak by bol den zenou, asi by sa cely ten cas hral so svojim poprsim... :) .
keby bol adelou, tak by sa moc s cim hrat teda nemal
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Vigor napísal:Pamatam si, ako par rokov dozadu som mal pustene FUNko a Adela tusim so sajfom sa o tejto teme bavili a Sajfa to zhrnul tak, ze ak by bol den zenou, asi by sa cely ten cas hral so svojim poprsim... :) .
A Adela s cim by sa hrala? :D
K teme: ani nie
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No asi radsej nie... :)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

KoCi napísal:ked uz vyskusat byt zenou, tak naozaj nevidim iny dovod, ako zazit niekolkonasobny orgazmus, ak teda skutocne existuje a nepredstiaraju ho :D
Asi toto by bol jeden z dôvodov, ak nie jediný.

Určite by ma štvalo, ak by muži javili o mňa záujem viac pre mojú fyzickú stránku/schránku, než o stránku povahovú. Tzn. keď niekto má o vás záujem s tým, že by vás najradšej o niečo oprel, než to že je mu s vami dobre - to dokáže riadne nas*at :roll: . Obzvlášť keď sa s tým stretávate na každom kroku; ak hovoríte o niečom so smrteľnou vážnosťou a pritom máte pocit, že všetky mužské oči na Vás civejú a Vaše slová nie sú objektom ich pozornosti ...
Totižto mal som možnosť včera v autobude hromadnej dopravy vidieť pohľady jedného mladého chalana na mladé dámy prechádzajúce okolo/idúce po chodníku za oknom - síce neviem čítať myšlienky, ale smery tých pohľadov hovorili za všetko.

Aj z tohoto hľadiska som rád, že som na tej strane, na ktorej som :) . Lebo spomínaná menštruácia, tehotenstvo, pôrod, pocitovo-orientované myslenie, podceňovanie sú ťažkými dôvodmi.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

fikus-kukis napísal:Asi toto by bol jeden z dôvodov, ak nie jediný.

Určite by ma štvalo, ak by muži javili o mňa záujem viac pre mojú fyzickú stránku/schránku, než o stránku povahovú. Tzn. keď niekto má o vás záujem s tým, že by vás najradšej o niečo oprel, než to že je mu s vami dobre - to dokáže riadne nas*at :roll: . Obzvlášť keď sa s tým stretávate na každom kroku; ak hovoríte o niečom so smrteľnou vážnosťou a pritom máte pocit, že všetky mužské oči na Vás civejú a Vaše slová nie sú objektom ich pozornosti ...
Totižto mal som možnosť včera v autobude hromadnej dopravy vidieť pohľady jedného mladého chalana na mladé dámy prechádzajúce okolo/idúce po chodníku za oknom - síce neviem čítať myšlienky, ale smery tých pohľadov hovorili za všetko.
len si nemysli, ze sa neradi opieraju. zvacsa sa len tvaria ze robia drahoty len aby sa nepovedalo... :roll:
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

byt chalanom aspon na par dni ? ..jasna vec.:D
urcite by som sla na nejaky vylet,poriadny zaberak ..cisto muzsku akciu .:D...chodila by som vsade bez tricka...nic by som neriesila, nepocitovala by som ziadnu zodpovednost:D ziadne upratovanie...len spat, jest , ist na pivo.:P...
sice na min. ture v N.Tatrach som bola blizko, lebo som bola len s kamosmi 2 dni .. :wink:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Podla mna musi byt super mat kozy :D Ak babou, tak len s dobrymi kozami :)
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Indigo napísal:Podla mna musi byt super mat kozy :D Ak babou, tak len s dobrymi kozami :)
skor by som povedal ze to je na prekazku, zeny s velkymi kozami vravia ze ich to boli, kvoli tej vahe hlavne, takisto ze vraj behat s velkymi kozami je tiez utrpenie :)
Napísať odpoveď