XP v Vista
-
RainbowSix
Light Professional
XP v Vista
Chalani idem preinstalovavat pc a neviem ci mam nahodit radsej xp alebo eadsej vistu zostavu ma AMD 6000 dvojjadro 2GB ram 8800GT 512 tak neviem ci mi to neovplivni vikon pri hrach mate stym dake skusenosti dakujem.
-
RainbowSix
Light Professional
-
RainbowSix
Light Professional
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
No tak, išiel by som do Visty, už len preto, že lepšie vyzerá. A strašne mám rád ľudí ktorý vravia, že vista je zlá.. Samozrejme niečo si prečítajú, aj to nedočítajú a potom to tak vyzerá ! Na Vistu treba mať zostavu. Tak isto ako aj na XP, to je dnes už normálne ak má niekto XP, ale keď prišlo na svet nebolo to tak, bolo málo pc kde bežalo ale postupne sa dostalo do obehu. Za 2 roky možno aj skôr bude XP ako je dnes Win 98, všade bude Vista. A podotýkam, ako tu už vravel niekto iný. Vista 32bit berie Ramky do 3.26GB a Vista 64bit berie ramky 0 a viac GB, je tam taký rozdiel. A ešte býva problém, že na x64 potrebuješ programy ktoré sú 64bit-ové.
Filipito prečo Home Premium ? Prečo nie rovno Ultimate ?
-
RainbowSix
Light Professional
-
GIGABYTE
King
Práve sa rozprávam s človekom čo má vistu x64 tak editnem o chvílu príspevok.
//Tak pozeral to, vo vlastnostiach mu to zostalo stáť na 14,8GB. Má tam aj NERO, ale o tom mi nevedel povedať nič bližšie.
//Filipito, ten známy má x64 Ultimate a nemal problém. Neviem, iba s deamonom niečo ale to vyriešil...
//Tak pozeral to, vo vlastnostiach mu to zostalo stáť na 14,8GB. Má tam aj NERO, ale o tom mi nevedel povedať nič bližšie.
//Filipito, ten známy má x64 Ultimate a nemal problém. Neviem, iba s deamonom niečo ale to vyriešil...
cisto len s jednej skusenosti:GIGABYTE napísal:
chcel som si nahodit na ultimate moj oblubeny internetovy browser safari.
dal som instalaciu a ani za boha vzdy pred koncom zaseklo neaka redukcna chyba, keby to vypisalo pri cd ze je poskriabane tak v pohode ale ked pri subore ktory instalujem z hdd to je chore (jasne ze som to stiahol viackrat)
a este mi to robilo aj pri hre RACE 07 no a vtedy som na jednom fore (asi pcspace) precital ze to je problem ultimate proste ze niekedy to robi a ze najlepsie je v takom pripade home premium
-
RainbowSix
Light Professional
NIE. 64 bitove musia byt iba ovladace, normalne 32 bitove aplikacie su kompatibilne. Problem je iba pri starych programoch, ale tie z nejakeho dovodu nie su kompatibilne s Win Vista, nie so 64 bitovym systemom(teda nesli by ani na Vista 32b).GIGABYTE napísal:Nenaištaluješ hoVypíše, že musí byť 64bitová verzia SW, alebo niečo podobné.
-
GIGABYTE
King
No niečo podobné mi vravel aj hojko. Dobre, prosimťa môžeš mi vysvetliť ako je možné, že na viste x64 mi nešiel nod32, 32bitový ale 64bitový išiel bez problémov. A prečo sa robia 2 druhy nodu ? 32bit a 64bit ?GothaR napísal:NIE. 64 bitove musia byt iba ovladace, normalne 32 bitove aplikacie su kompatibilne. Problem je iba pri starych programoch, ale tie z nejakeho dovodu nie su kompatibilne s Win Vista, nie so 64 bitovym systemom(teda nesli by ani na Vista 32b).
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... z]=3.0.667
Lebo nod ako antivirus pravdepodobne potrebuje "exkluzivny" pristup k suborom operacneho systemu, co napriklad Trilian nema preco potrebovat.
Ostatne obycajne aplikacie idu v pohode, ja pouzivam tie iste ako na xp. Problemy robil akurat BS player, ale ten som nahradil KM playerom a trochu blbli aj ikony v Mirande, ale to sa mi tiez podarilo lahko vyriesit.
Ostatne obycajne aplikacie idu v pohode, ja pouzivam tie iste ako na xp. Problemy robil akurat BS player, ale ten som nahradil KM playerom a trochu blbli aj ikony v Mirande, ale to sa mi tiez podarilo lahko vyriesit.
-
RainbowSix
Light Professional