Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!

Diskusie na politické témy...

Ktorú politickú stranu by ste volili v nasledujúcich parlamentných voľbách?

ANO
17
3%
HZDS
26
5%
KDH
16
3%
KSS
17
3%
SDKU
140
27%
SF
11
2%
SMER
84
16%
SMK
13
2%
SNS
97
19%
inú - ziadnu
102
20%

Celkom hlasov: 523

Les
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Les »

ikovan napísal: Sorry ale toto mi vadi a nechcem ta urazat ani ti nadavat. Vysvetli mi ako Slovak ci Slovako-američan moze volit madarsku stranu? ... ako je to mozne to uz ani troska patriotizmu nieje v tebe? to uz ti na jazyk nepridu ani slova statnej hymny...Ved je absurdne aby Slovak volil madarov! To je ako krizit vevericu s bakteriou -- nic proti veverickam
Jedine SMK ma este triezve nazory vseobecne. Ale uz nebudem volit nikoho, to ti slubujem.
2Pac
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 2Pac »

SNS(z recesie,paci sa mi,ze mame narodnu stranu) a SDKU
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

Ale vysvetli mi co je triezve na vytvarani priestoru pre mensinu v takom rozsahu ako ma majorita? co je na tom triezve ze protestuju proti trianonu, proti benesovim dekretom alebo na tom ze pomaly pod kazdou tabulou je napis po madarsky, co je na tom triezve zi pri rozlucke ako stvrtak som musel pocuvat madarsky spev... do p... preco? A keby riaditel OA neotvori madarsku triedu tak mu zoberu peniaze a zatvoria suriansku OA.. do p... preco? Vyvrat mi to a budem suhlasit s volbou SMK
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Les napísal: Mnoho ludi si mysli, ze su frajermi, ked piju alkohol a kazde druhe slovo je nadavka. Ked su slusni, tak ich kamarati sa na nich hned ohradia, ze nieje chlap a pod nezmysly. Takto to nemoze ist dalej, clovek by sa mal uvedomit a aspon na urovni pisat a hlavne rozmyslat. Inak nevidim dovod zostat na tomto fore.
prepac ale takto sa spravaju 15 rocne deti v tazkej puberte a nie dospeli ludia.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

odmietam volit ktorukolvek stranu pretoze v kazdej je banda buze**** a hochstaplerov ktory ak sa niekam dostanu hrabu kym im na to nepridu...
hubertus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hubertus »

jednoznacne SDKU...dosiahli to,ze SR niekam smeruje..mali samozrejme kauzy,ale je to najlepsie na nasej polit.scene..
smer s ficom akurat o*ebava ''nasich vsevediacich'' spoluobcanov,HZDS nic pre mna(mozno pre dochodcov ktori oblubuju free gulas),KSS nie,ANO nie,KDH su moc konzeravtivni a prehnane katolicki ludia..SMK su madari..
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

romero napísal:och Slota. To je cislo. To by tu vyzeralo s madarmi :lol:
Moj clovek sem tam to kusok prehana ale aj tak ma pravdu,,,nemaju tu co robit!!!
8)
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

HZDS:
urcite nie

SMER:
populistu Fica uz vobec nie, to uz lepsie je HZDS

KSS:
nechapem ako je mozne ze 15 rokov po pade komunizmu este existuju

SNS:
Janko je srandista ale neviem si predstavit ze by mal reprezentovat Slovensko. A uz vobec sa mi nepaci ze chce spolupracovat so Stranou Maleho Energickeho Robertka

SMK:
nic proti Madarom ale nevidim dovod preco by som ako Slovak volil Madarov. A uz vobec nie ked tam je Duray. Inak Bugar je celkom normalny

KDH:
priliz konzervativni ale paci sa mi ze chcu sprisnit niektore zakony

ANO:
To je mi zatial najsympatickejsia strana

SDKU:
hned na 2. mieste po ANO. Treba uznat ze Miki taha Slovensko zo
sraciek podobne ako Rybnicek STV. Len skoda ze niektori Slovaci to
nechcu pochopit
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

hodko napísal:....KSS nie, ANO nie, KDH su moc konzeravtivni a prehnane katolicki ludia.. SMK su madari..
Uvedomujete si že keď volíte "logo" (stranu) volíte zároveň i nejaký zlepenec strán - tzv. koalíciu? Ak "volíš" SDKU zároveň akoby si volil i strany pri ktorých píšeš "nie". Však si to uvedom! SDKU si zvolilo koaličných partnerov po posledných voľbách - i tých "maďarov" - však je to na grc!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

a co maju kaslat na koaliciu a nechat to Vladovi s Robom? Oni urobili koaliciu o par hlasov tak sa im aj madari hodia
Kaliovic
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Kaliovic »

djbliss napísal:ta moznost urcite nie je spravna!,.pretoze nevolit je horsie ako volit kohokolvek!!
To je pravda, ale ked tu chceme mat demokraciu a taku mieru transparentnosti, akou sa nasi pani politici ohanaju, je dobre mat tu aj taku moznost...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

ja asi SNS, ako posledne volby...jednoduxo zijem pri najvacsej ci ganskej dedine na SR a este okolo seba mam minimalne 3 takze kvoli tomu suhlasim so slotom....aj ked casto tresne nejaku hlupost
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

ja som zahlasoval za HZDS...teraz asi do mna zacnete hromadne pi*ov***,ale ked si uvedomite realitu tj ze vlado sa dava dokopy s SDKU tak je jedno ci budem volit mikiho alebo vlada ne?ale som za to aby ostala pri moci podstata tejto vlady,aby tam urcite nesiel Fico,proste aby pokracovali v tom co robia,aby vo vlade neboli madari :arrow: to kvoli tomu ze nehaja slovenske ale madarske zaujmy a to my nepotrebujeme...tiez by som bol rad keby ministrom ziv. prostredia nebol komunista a hned pod nim madar...a este par detailov co mi vadia...asi len tolko
igor
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa igor »

ved je to jedno ale ja by som hlasoval za SMER alebo SNS.Reformy sa dajú robit aj inac a paciasa mi nazory smeru a sns preto lebo je tam SLota a aspon je sranda a ked sa pozrete na zilinu ako tu dokazal vyzdvihnut a to keby sa mu podarilo so SLovenskom bolo by super.
adr3nal1n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr3nal1n »

sdku - s panom premierom som sa osobne bavil na jednej otvorenej debate a mozem povedat ze ma presvedcil + za posledne 2 funkcne obdobie vlada dokazala toho pomerne dost (z velkej casti prinos pre integraciu do eu, zahranicny investory, posilnenie meny...)
NoaHix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa NoaHix »

hosi, podla poslednzch prieskumov to vzyera podla mna na koaliciu Smer a SNS... :? a to im bude stacit,alebo sa knim prida este ANO...
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

SNS a ANO by som zniesol a co tam preboha ma robit Smer? To co tu Vlado a Miki dorvali za 2 volebne obdobia, on stihne za jedno.
NoaHix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa NoaHix »

q-parser napísal:SNS a ANO by som zniesol a co tam preboha ma robit Smer? To co tu Vlado a Miki dorvali za 2 volebne obdobia, on stihne za jedno.
preferencie smeru sa teraz pohybuju okolo tych 28percent, to preto...
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

Chlapci ja to vidim takto
SMER HZDS SNS - toto vznikne ak chcu odstavit mikiho, a hrat trosku narodnostnu kartu
SMER ANO SNS - toto vznikne vtedy ak bude ambicia ficka na premiera vyssia ako logika
HZDS SDKU ANO SNS - tato koalicia vznikne ak tam vladko a miki nebudu chciet ficka.. ale neviem ci im to bude stacit
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

vobec si nedokazem predstait ako by mohli spolu fungovat strany ktore su momentalne na "roznych stranach fronty". SDKU s HZDS? Ak vznikne nieco ako SMER & SNS & HZDS - tak 8 rokov Mikiho snazenia bude v pecku a budem si gratulovat ze som vypadol zo Slovenska.
Zamknuté