Jedine SMK ma este triezve nazory vseobecne. Ale uz nebudem volit nikoho, to ti slubujem.ikovan napísal: Sorry ale toto mi vadi a nechcem ta urazat ani ti nadavat. Vysvetli mi ako Slovak ci Slovako-američan moze volit madarsku stranu? ... ako je to mozne to uz ani troska patriotizmu nieje v tebe? to uz ti na jazyk nepridu ani slova statnej hymny...Ved je absurdne aby Slovak volil madarov! To je ako krizit vevericu s bakteriou -- nic proti veverickam
Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!
-
ikovan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ale vysvetli mi co je triezve na vytvarani priestoru pre mensinu v takom rozsahu ako ma majorita? co je na tom triezve ze protestuju proti trianonu, proti benesovim dekretom alebo na tom ze pomaly pod kazdou tabulou je napis po madarsky, co je na tom triezve zi pri rozlucke ako stvrtak som musel pocuvat madarsky spev... do p... preco? A keby riaditel OA neotvori madarsku triedu tak mu zoberu peniaze a zatvoria suriansku OA.. do p... preco? Vyvrat mi to a budem suhlasit s volbou SMK
-
mastermind
VIP
prepac ale takto sa spravaju 15 rocne deti v tazkej puberte a nie dospeli ludia.Les napísal: Mnoho ludi si mysli, ze su frajermi, ked piju alkohol a kazde druhe slovo je nadavka. Ked su slusni, tak ich kamarati sa na nich hned ohradia, ze nieje chlap a pod nezmysly. Takto to nemoze ist dalej, clovek by sa mal uvedomit a aspon na urovni pisat a hlavne rozmyslat. Inak nevidim dovod zostat na tomto fore.
jednoznacne SDKU...dosiahli to,ze SR niekam smeruje..mali samozrejme kauzy,ale je to najlepsie na nasej polit.scene..
smer s ficom akurat o*ebava ''nasich vsevediacich'' spoluobcanov,HZDS nic pre mna(mozno pre dochodcov ktori oblubuju free gulas),KSS nie,ANO nie,KDH su moc konzeravtivni a prehnane katolicki ludia..SMK su madari..
smer s ficom akurat o*ebava ''nasich vsevediacich'' spoluobcanov,HZDS nic pre mna(mozno pre dochodcov ktori oblubuju free gulas),KSS nie,ANO nie,KDH su moc konzeravtivni a prehnane katolicki ludia..SMK su madari..
-
Ali N
Medium Star
HZDS:
urcite nie
SMER:
populistu Fica uz vobec nie, to uz lepsie je HZDS
KSS:
nechapem ako je mozne ze 15 rokov po pade komunizmu este existuju
SNS:
Janko je srandista ale neviem si predstavit ze by mal reprezentovat Slovensko. A uz vobec sa mi nepaci ze chce spolupracovat so Stranou Maleho Energickeho Robertka
SMK:
nic proti Madarom ale nevidim dovod preco by som ako Slovak volil Madarov. A uz vobec nie ked tam je Duray. Inak Bugar je celkom normalny
KDH:
priliz konzervativni ale paci sa mi ze chcu sprisnit niektore zakony
ANO:
To je mi zatial najsympatickejsia strana
SDKU:
hned na 2. mieste po ANO. Treba uznat ze Miki taha Slovensko zo
sraciek podobne ako Rybnicek STV. Len skoda ze niektori Slovaci to
nechcu pochopit
urcite nie
SMER:
populistu Fica uz vobec nie, to uz lepsie je HZDS
KSS:
nechapem ako je mozne ze 15 rokov po pade komunizmu este existuju
SNS:
Janko je srandista ale neviem si predstavit ze by mal reprezentovat Slovensko. A uz vobec sa mi nepaci ze chce spolupracovat so Stranou Maleho Energickeho Robertka
SMK:
nic proti Madarom ale nevidim dovod preco by som ako Slovak volil Madarov. A uz vobec nie ked tam je Duray. Inak Bugar je celkom normalny
KDH:
priliz konzervativni ale paci sa mi ze chcu sprisnit niektore zakony
ANO:
To je mi zatial najsympatickejsia strana
SDKU:
hned na 2. mieste po ANO. Treba uznat ze Miki taha Slovensko zo
sraciek podobne ako Rybnicek STV. Len skoda ze niektori Slovaci to
nechcu pochopit
Uvedomujete si že keď volíte "logo" (stranu) volíte zároveň i nejaký zlepenec strán - tzv. koalíciu? Ak "volíš" SDKU zároveň akoby si volil i strany pri ktorých píšeš "nie". Však si to uvedom! SDKU si zvolilo koaličných partnerov po posledných voľbách - i tých "maďarov" - však je to na grc!hodko napísal:....KSS nie, ANO nie, KDH su moc konzeravtivni a prehnane katolicki ludia.. SMK su madari..
-
seth82
Darca
-
Holubar
Darca
ja som zahlasoval za HZDS...teraz asi do mna zacnete hromadne pi*ov***,ale ked si uvedomite realitu tj ze vlado sa dava dokopy s SDKU tak je jedno ci budem volit mikiho alebo vlada ne?ale som za to aby ostala pri moci podstata tejto vlady,aby tam urcite nesiel Fico,proste aby pokracovali v tom co robia,aby vo vlade neboli madari
to kvoli tomu ze nehaja slovenske ale madarske zaujmy a to my nepotrebujeme...tiez by som bol rad keby ministrom ziv. prostredia nebol komunista a hned pod nim madar...a este par detailov co mi vadia...asi len tolko
-
ikovan
Darca
Chlapci ja to vidim takto
SMER HZDS SNS - toto vznikne ak chcu odstavit mikiho, a hrat trosku narodnostnu kartu
SMER ANO SNS - toto vznikne vtedy ak bude ambicia ficka na premiera vyssia ako logika
HZDS SDKU ANO SNS - tato koalicia vznikne ak tam vladko a miki nebudu chciet ficka.. ale neviem ci im to bude stacit
SMER HZDS SNS - toto vznikne ak chcu odstavit mikiho, a hrat trosku narodnostnu kartu
SMER ANO SNS - toto vznikne vtedy ak bude ambicia ficka na premiera vyssia ako logika
HZDS SDKU ANO SNS - tato koalicia vznikne ak tam vladko a miki nebudu chciet ficka.. ale neviem ci im to bude stacit