Problem s USB
Problem s USB
Takže mám taký problém, že keď zasuniem USB Flash disk do PC tak mi ho vôbec, ale absolútne vôbec nevie načítať. Nevie niekto ako by som ho mohol načítať? Pretože ho chcem naformátovať, ale keďže mi ho nevie nájsť, tak neviem ako. Mám podozrenie na vírus kt. napadol systémový súbor USB-čky autoran.exe ....čiže asi kvôli tomu to nechce načítať.

-
W0Lf
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Vsuniem sa sem ak dovolis.
Ja mam problem s tym ze ked chcem aktivovat USB 2.0 na mojej doske , musim ich instalovat z CD s drivermi .
otvorim obsah driverov pre USB 2.0 , a pise mi ze chodte na microsoft stranku a stihanite si SERVICE PACK 1 , tak ich aktivujete.
nainstalujem SP 1 , restart OS , vlozim USB kluc do portu USB 2.0 , a vyskoci mi to blbe okno zlte , a slavna veta - TOTO ZARIADENIE MOZE PRACOVAJ RYCHLEJSIE , VLOZTE HO PROSIM DO VYSOKORYCHLOSTNEHO PORTU USB . . .
Ja mam problem s tym ze ked chcem aktivovat USB 2.0 na mojej doske , musim ich instalovat z CD s drivermi .
otvorim obsah driverov pre USB 2.0 , a pise mi ze chodte na microsoft stranku a stihanite si SERVICE PACK 1 , tak ich aktivujete.
nainstalujem SP 1 , restart OS , vlozim USB kluc do portu USB 2.0 , a vyskoci mi to blbe okno zlte , a slavna veta - TOTO ZARIADENIE MOZE PRACOVAJ RYCHLEJSIE , VLOZTE HO PROSIM DO VYSOKORYCHLOSTNEHO PORTU USB . . .
tak aj ti hned vysvetlim preco ti to pise.... ty mas asi starsiu MB takze na nej mas len USB 1.0 tak preto ti to vypisuje.... win proste vie ze mas USB Flash drive 2.0 tak ti to len vypise, ze ti to moze frcat aj rychlesie, ale to by si musel mat na MB taky USB port, cize 2.0 ... Viem to z toho dôvodu ze mi to tiez vypisuje na starom PC. 
Vírus pri USB
Vírus pri vsunutí USB kľúča!
Keď zasuniem USB kľúč tak mi to hlási vírus. Mám NOD32 a dá mi voľbu liečiť aj zmazať. Skúšal som u ibedve možnosti ale stále sa to pakuje. Tak už neviem čo stým. Tak som vám poslal screen že sa na to pozrite a poraďte. Len nepovedzte že to má ignorovať a preklikávať sa ďalej lebo ten USB potrebujem na odovzdanie práce do školy a učiteľ hovoril že nemáme nosť zavírené USB klúče a cédečká. Aj vo fotoateliéri keď som dával robiť fotky tiež upozorňoval ten ujo že je naňom vírus. Čo stým? A nerob to len pri jednom ale pri každom (máme dve) pri oboch to robí a skúšali sme ich aj na druho PC aj tam to robia.
Keď zasuniem USB kľúč tak mi to hlási vírus. Mám NOD32 a dá mi voľbu liečiť aj zmazať. Skúšal som u ibedve možnosti ale stále sa to pakuje. Tak už neviem čo stým. Tak som vám poslal screen že sa na to pozrite a poraďte. Len nepovedzte že to má ignorovať a preklikávať sa ďalej lebo ten USB potrebujem na odovzdanie práce do školy a učiteľ hovoril že nemáme nosť zavírené USB klúče a cédečká. Aj vo fotoateliéri keď som dával robiť fotky tiež upozorňoval ten ujo že je naňom vírus. Čo stým? A nerob to len pri jednom ale pri každom (máme dve) pri oboch to robí a skúšali sme ich aj na druho PC aj tam to robia.
-
dominik821
Novice
NEidu mi usb poradite mi
nechcu mi nacitat ziadne usb poradite mi?
pocitac AMD Sempron tm Processor 2500+
1.50GHz,512 MB pamete RAM
ATI MOBILITY FIRE GL T2 T2e
pocitac AMD Sempron tm Processor 2500+
1.50GHz,512 MB pamete RAM
ATI MOBILITY FIRE GL T2 T2e
najdi si unlocker a s tym ho vymaz... link: http://www.softmania.sk/Unlocker.html
-
Blackangel
Light Star
Re: Problem s USB
no asi ti nepriradi pismeno k jednotke vyskusaj kliknut pravy na tento pocitac potom spravovat a najdi sprava diskov a tam uvidis ci ti naslo usb a nepridalo pismeno alebo ci ho vobec nenaslo
-
Thommas
Addict
Re: Vírus pri USB
MayDaySK napísal:Vírus pri vsunutí USB kľúča!
skus dakde s AVG, ja som to tak vedel zmazat...
USB
A čím to vlastne je? Že niekedy reaguje na USB klúč z predu niekedy zo zadu? Lebo som už zažil že na niektorých PC lajdácky nezapoja predné USB vstupy ale na tomto čo mám teraz sú zapojené všetky keďže používam aj v zadu aj v predu. Väčšinu USB klúčov mi z predu zoberie ale jeden 32GB mi z predu neberie robí presne to ako sa na začiatku témy opisuje že PC nedá žiaden náznak že som ho vsunul, žiadna reakcia... Ale zo zadu funguje normálne len nechce sa mi stále zozadu dobíjať, vyťahovať stále PC z miesta a tak. Akurát jedna vec čím sa líši tento nešťastný USB klúč od ostatných je to že má 32GB a ostatné majú len 8 či 16... Je možné že predné USB vstupy majú zvlášť osobitný driver čo nepodporuje väčšie klúče?Tomika napísal:na inych PC ti ide? do ktoreho USB strkas? niekedy usb blbne a ide iba jednom pricom v druhom nie. skus teda strcit do ineho, zadne, predne...
Re: Problem s USB
MayDaySK - podobný problém vyriešený tieneným káblom k predným USB. Na tých pôvodných krútených to robilo prasačiny. Niekedy pomôže ich skrútiť ešte viac - tuhšie.