Warhammer online

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Stopa
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stopa »

Fatall napísal:Ja som sa tiez pohraval s myslienkou RP, celkom sranda by mohla byt na serveri RP Open RvR Alarielle. Ale vela ludi chce ist na Open RvR Eltharion. Este by ma zaujimalo, ludia co uz mate preorder, ako to vyzera s rozdelenim stran? Som cital ze v bete mala neskutocnu prevahu strana desruction (vraj az 80%)
v open bete nie su vsetky pravidla ako v normalnej hre (vraj) a co predtym pisali, tak by ti to nemalo dovolit vytvorit si postavu na overpopulated strane
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Co som cital tak ma neskutocnu prevahu Chaos ... myslim si ze neskor sa to vyrovna.

//autoeditácia príspevku ( 17 Sep 2008, 16:32 )
Edit: Hru uz mam nainstalovanu, ale nejde zaregistrovat moj product key. Napadlo ma ze to je kvoli tomu ze nemam predplatenu verziu a ze sa to pre nas "ostatnych" spristupni az zajtra. No nie som si isty. Rad by som to pocul este aj od niekoho ineho na ukludnenie :D
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Waldo napísal:Co som cital tak ma neskutocnu prevahu Chaos ... myslim si ze neskor sa to vyrovna.

Edit: Hru uz mam nainstalovanu, ale nejde zaregistrovat moj product key. Napadlo ma ze to je kvoli tomu ze nemam predplatenu verziu a ze sa to pre nas "ostatnych" spristupni az zajtra. No nie som si isty. Rad by som to pocul este aj od niekoho ineho na ukludnenie :D
chod na US servery, na EU maju trable uz dlhsie
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

Waldo napísal:Co som cital tak ma neskutocnu prevahu Chaos ... myslim si ze neskor sa to vyrovna.

Je to ako vravis, cdkey ti vezme az zjatra (tusim niekedy okolo obeda, niesom si celkom isty) 18.9.2008 kedy je oficialny datum vydania hry.

//autoeditácia príspevku ( 17 Sep 2008, 16:56 )
Zajtra si to pojdem asi kupit do Brlohu. Moja strana bude asi chaos - Marauder. Ked bude mat destruction velku prevahu mozno by som sa dal aj k order, ale mam strach ze order dopadne ako aliancia vo wow co sa tyka pvp. :(
Waldo
Medium Star
Medium Star

Fatall napísal:Je to ako vravis, cdkey ti vezme az zjatra (tusim niekedy okolo obeda, niesom si celkom isty) 18.9.2008 kedy je oficialny datum vydania hry.

//autoeditácia príspevku ( 17 Sep 2008, 16:56 )
Zajtra si to pojdem asi kupit do Brlohu. Moja strana bude asi chaos - Marauder. Ked bude mat destruction velku prevahu mozno by som sa dal aj k order, ale mam strach ze order dopadne ako aliancia vo wow co sa tyka pvp. :(
Hehe dakujem za ukludnenie. S tym orderom je to rozne. Ved predsa aj vo WoW su battlegroupy kde vyhrava prevazne aliancia atp. Myslim ze si nevyberies. Proste by som hral to co ta bavi. Tu je to este lepsie v tom ze kazda strana je naozaj unikatna. A imho zo zaciatku by som ani nebral vazne to ci vyhrava ta ci ona strana. Bude tam podla mna plno zmien, patchov atp.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Fatall napísal:Mali by ho pridad neskor v nejakom patchi ,ako aj charactery ktore zrusili pri starte kvoli tomu ze neboli dobre vybalancovane.
Tak to by mohli. :) Lebo na toho hammerera som bol strasne nazhaveny. Inak, mam taku otazku. Nechcem to este kupovat nakolko neviem ci mi to moj procak utiahne. Ked to teda odniekadal stiahnem tak ma to pusti do hry alebo nie?
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

yazoo napísal:Tak to by mohli. :) Lebo na toho hammerera som bol strasne nazhaveny. Inak, mam taku otazku. Nechcem to este kupovat nakolko neviem ci mi to moj procak utiahne. Ked to teda odniekadal stiahnem tak ma to pusti do hry alebo nie?
Nepusti lebo nebudes mat account. Mozno casom EA/Mythic vydaju nejaku trial verziu ako to bolo v pripade wow.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Myslite, ze to rozbeham na AMD Athlon 3200+? Ostatne minimalne poziadavky splnam.
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

yazoo napísal:Myslite, ze to rozbeham na AMD Athlon 3200+? Ostatne minimalne poziadavky splnam.
Hod zvysok zostavy, takto naozaj tazko povedat, spustit by si to mal ale nakolko to bude hratelne.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

1024MB RAM
Ati Radeon X1600XT 256MB

Miesto na disku mam, ale to je vedlajsie. Tieto udaje snad budu stacit. :)
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Graf. karta v pohode, myslim ze by ti to malo ist bez problemov.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Fatall napísal:Graf. karta v pohode, myslim ze by ti to malo ist bez problemov.
No okej. V kazdom pripade to este skusim stiahnut asi a spustit, ci to nebude haprovat.
Waldo
Medium Star
Medium Star

yazoo napísal:No okej. V kazdom pripade to este skusim stiahnut asi a spustit, ci to nebude haprovat.
Pocuj mam vlastne to iste len graficku kartu mam trochu lepsiu. Tak ak chces tak zajtra mozem poreferovat ako mi to bezalo a ze ci sa ti to oplati.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Waldo napísal:Pocuj mam vlastne to iste len graficku kartu mam trochu lepsiu. Tak ak chces tak zajtra mozem poreferovat ako mi to bezalo a ze ci sa ti to oplati.
Urcite nebudem proti. :)
Waldo
Medium Star
Medium Star

Nieco ako warhammer wowhead : http://www.wardb.com/

Core

Axe Bite Pass
Karag Dron
Karag Orrud
Karak Eight Peaks
Karak Ungor
Karak-Azgal
Karak-Hirn
Karak-Izor
Karak-Norn
Karak-Vlag
Karaz-a-Karak

Open RvR

Dragonback Mountains
Eltharion
Finuval Plain
Mount Silverspear
Sea of Dreams
Shifting Isles
Tiranoc

Role-Play

Burlok
Makaisson

Open RvR Role Play

Alarielle
Ellyrion

Co vy na to? Kam sa chystate? Zhodneme sa teda na jednom?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

krabicu mam, zajtra instalujem a regujem sa. waldo pod na server karak norn. tam vraj hraje kamosov kamos tak tam idem aj ja :wink:
Waldo
Medium Star
Medium Star

SchYzo napísal:krabicu mam, zajtra instalujem a regujem sa. waldo pod na server karak norn. tam vraj hraje kamosov kamos tak tam idem aj ja :wink:
Heh tak teda moj post tesne pred tym tvojim uz je bezpredmetny. Ok pojdem na ten realm. Len este stranu by sme si mali ujasnit :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Waldo napísal:Heh tak teda moj post tesne pred tym tvojim uz je bezpredmetny. Ok pojdem na ten realm. Len este stranu by sme si mali ujasnit :)
idem elf shadow warrior...tiez koli kamosovi..bo on isiel na realm a stranu vo wow koli mne tak mu to oplacam vo WH
/edit: ozvi sa mi na ICQ pls dohodneme sa blizsie
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Aky je rozdiel medzi tym Core a Open RvR ? :?
Waldo
Medium Star
Medium Star

yazoo napísal:Aky je rozdiel medzi tym Core a Open RvR ? :?
open rvr = nieco ako pvp realm vo wow
core = pve realm
Napísať odpoveď