Mno tak prve dojmy z hry su pre mna ked vylucim grafiku celkom fajn. Zial S mojou zostavou to ide biedne. Respektive ani nie biedne. Ide to super (myslim tym plynulost a fps) dokonca mi to nastavilo high detaily .... ale wtf? Mam zablokovane detaily textur. Nemozem ich menit. Mam ich automaticky na najnizsej urovni. A hra pre mna vyzera horsie ako WoW. Nikdy som nebol zalozeny na grafiku ale proste toto je trochu moc. Uff takze ako som predpokladal na to aby som si to mohol vychutnat to chce novy comp.
Waldo napísal:Mno tak prve dojmy z hry su pre mna ked vylucim grafiku celkom fajn. Zial S mojou zostavou to ide biedne. Respektive ani nie biedne. Ide to super (myslim tym plynulost a fps) dokonca mi to nastavilo high detaily .... ale wtf? Mam zablokovane detaily textur. Nemozem ich menit. Mam ich automaticky na najnizsej urovni. A hra pre mna vyzera horsie ako WoW. Nikdy som nebol zalozeny na grafiku ale proste toto je trochu moc. Uff takze ako som predpokladal na to aby som si to mohol vychutnat to chce novy comp.
waldik taham patch, zachvilu som tam . hras za dobrych?
Vies co nehram za nikoho este pretoze som to celkovo len skusal a snazil sa to vyladit aby mi to slo co najlepsie. Stiahol som aj nove graphic drivers ktore sa mi zda trochu pomohli ale trochu ma neprijemne prekvapuje ako malo sa tam toho co sa tyka grafiky da nastavit. Jaj keby mi tak teraz do izby cez okno vletela dalsia 1 GB ramka
Na tu grafiku uz som si ako tak zvykol aj ked samozrejme by to mohlo byt lepsie. No sem tam mi to proste nechutne trhne.
Je to MMO? ako chces nieco ine? Nieco netradicne? Nieco co skusalo AoC a aj tak to dopadlo nahowno a este to bola aj blbost? Je to MMO tam toho moc netradicneho nespravis ... Keby blizzardi robili WoWko pre originalitu nie pre prachy tak by to nehralo 10 mil ludi
AoC malo prefektnu graifiku a howno z toho grafika neni vzdy to co ludi taha... je to atmosfera nie to ako ta hra vyzera
Pozriem este nejake ingame videa ...ale tak WoW je taka omalovanka ....ma vsak prijemne farby textov nad postavami atd...L2 ma take divne textury a take cudne pismo