napr jam nokiu lebo podla mna su noki elepsie pretoze su omnoho
kvalitnejsie a su lepsie prepracovane ako sony ericsony iked nokie su
trochu predrazene
co sa tika funkci su podla mna na tom rovnako
Tikaju akurat hodiny. A nechapem, preco pravracas oci nad vlastnou myslienkou.PONGO94 napísal:co sa tika funkci su podla mna na tom rovnako
ma spravdu tie fast porty su kravina barsko ho ma w200i po dvoxh mesiacoch totalne zahrdtźavene aj ja mam nokiu z 3,5mm jackom nokiu 5310 xpressmusicTomáš666 napísal:Ja som bol vždi zástancom SonyEricssonov aj kôli nemožnému menu nokie ale SE to pokazil timi fast portmi ktoré sa kazia. A dávať fast port na radu Walkman. Teras mám Nokiu a tá ma 3,5mm jack a žiadni problém.
Aj keď myslím ze nokie sú omnoho horšie konštrukčne zhotonené ako SE. U SE som nevidel sa olupovať krit tlačidlá a u nokie je to pravidlo tak dúfam že sa to nestane aj mne.
mam rad flame warD!eSel_78 napísal:Strasne odveci tema. Ty bud milujes flame war alebo si postihnuty posthuntingom. Toto bude len zbytocne plno hadok zastancov tej-ktorej znacky, popripade sem napise niekto ze naj je aj tak Motorola a tak donekonecna... To uz nieje hojko diskusia ale ,,babky na trhu"?
n a ktorej noki sai videl sa opulopavt kryt alebo talcidla j asom to videl iba na 3310 coPONGO94 napísal:mam rad flame war
Tak sa pozri sem:stejko napísal:ale je pravda ze nokia je menej odolna,ale couz
tlačítka praskali hlavne na w580 a s500. tam to bol veľký problém inak dobrého mobilupryja napísal:A co sa tyka materialu, tak SE su prevazne umelohmotne skrupiny a o praskani tlacitok ani nehovorim.
nemaju? si kde nabral? možno ich nemajú tak veľa, ale symbian predsa nevyužije polovica zákazníkov. myslím, že SE mal symbianový fon skôr ako Nokla.stejko napísal:kedze SE nemaju symbian...
a co modely P800, P900, P910, P990, M600, W950, P1i, W960? Ten P1i ma Curuj a je dokonca lepsi ako aj-fonstejko napísal:kedze SE nemaju symbian,tak sa ovela viac oplatia nokie.a ked si kupis SE,tak vies co tam mas,a uz nikdy nebudes tam mat nove funkcie(mozno v inom FW,ale neviem ci aj na Se take daco je)a so symbianom sy mozes dat vselijake nove vecicky,tebarz prehravace,prehladace,a kopec hocijakych programov,ktore na ziadenom SE nikdy nespustis.
skus toto: http://www.leopard.sk/ukaz_tovar.php?id ... pter-3.5mm neplati sa tam ani postovne cize sa to oplatiOpak napísal:ja som toho isteho nazoru...keby že SE príde s mobilom čo ma obyčajny jack nevaham..