co je lepsie nokia alebo sony ericson

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
PONGO94
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

co je lepsie nokia alebo sony ericson

Príspevok od používateľa PONGO94 »

sem piste svoje nazory
napr jam nokiu lebo podla mna su noki elepsie pretoze su omnoho
kvalitnejsie a su lepsie prepracovane ako sony ericsony iked nokie su
trochu predrazene
co sa tika funkci su podla mna na tom rovnako :roll:
Tomáš666
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomáš666 »

Ja som bol vždi zástancom SonyEricssonov aj kôli nemožnému menu nokie ale SE to pokazil timi fast portmi ktoré sa kazia. A dávať fast port na radu Walkman :slap:. Teras mám Nokiu a tá ma 3,5mm jack a žiadni problém.
Aj keď myslím ze nokie sú omnoho horšie konštrukčne zhotonené ako SE. U SE som nevidel sa olupovať krit tlačidlá a u nokie je to pravidlo tak dúfam že sa to nestane aj mne. :D
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Strasne odveci tema. Ty bud milujes flame war alebo si postihnuty posthuntingom. Toto bude len zbytocne plno hadok zastancov tej-ktorej znacky, popripade sem napise niekto ze naj je aj tak Motorola a tak donekonecna... To uz nieje hojko diskusia ale ,,babky na trhu"?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: co je lepsie nokia alebo sony ericson

Príspevok od používateľa pryja »

PONGO94 napísal:co sa tika funkci su podla mna na tom rovnako :roll:
Tikaju akurat hodiny. A nechapem, preco pravracas oci nad vlastnou myslienkou.
stredna trieda-skor SE
vyssia trieda-Nokia
Uz sa tu o tom diskutovalo. A vies, ako sa hovori - viac ludi, viac chuti. Niekomu sadne viac SE, niekomu Nokia. Ja mam uz asi treti SE, ale nikdy som netvrdila, ze Nokie su nekvalitne telefony. Sa mi svojho casu zdali mozno len trochu nudne. Co pravdaze uz dnes nie je pravda.

//a chyba ti v nazve jedno s :wink:
//o chybach v dalsom prispevku radsej pomlcim
PONGO94
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Tomáš666 napísal:Ja som bol vždi zástancom SonyEricssonov aj kôli nemožnému menu nokie ale SE to pokazil timi fast portmi ktoré sa kazia. A dávať fast port na radu Walkman :slap:. Teras mám Nokiu a tá ma 3,5mm jack a žiadni problém.
Aj keď myslím ze nokie sú omnoho horšie konštrukčne zhotonené ako SE. U SE som nevidel sa olupovať krit tlačidlá a u nokie je to pravidlo tak dúfam že sa to nestane aj mne. :D
ma spravdu tie fast porty su kravina barsko ho ma w200i po dvoxh mesiacoch totalne zahrdtźavene aj ja mam nokiu z 3,5mm jackom nokiu 5310 xpressmusic

//autoeditácia príspevku ( 20 Sep 2008, 22:13 )
D!eSel_78 napísal:Strasne odveci tema. Ty bud milujes flame war alebo si postihnuty posthuntingom. Toto bude len zbytocne plno hadok zastancov tej-ktorej znacky, popripade sem napise niekto ze naj je aj tak Motorola a tak donekonecna... To uz nieje hojko diskusia ale ,,babky na trhu"?
mam rad flame war :twisted:

//autoeditácia príspevku ( 20 Sep 2008, 22:15 )
PONGO94 napísal:mam rad flame war :twisted:
n a ktorej noki sai videl sa opulopavt kryt alebo talcidla j asom to videl iba na 3310 co
bol najlepsi mobil aky kedy bol ten vidrsal vsetko
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

PONGO94 napísal:n a ktorej noki sai videl sa opulopavt kryt alebo talcidla j asom to videl iba na 3310 co
bol najlepsi mobil aky kedy bol ten vidrsal vsetko
Sa nauc pisat, vidno, ze k netu maju pristup uz aj pologramotny... vidrsal?! Sak to uz nieje ani narecie, ani preklep, to je hrubica jak svina!
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

aspon oprav to sko v nazve sony ericsson :).. priklanam sa k SE ohladne mobilova a k Nokii ohladne portov :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ShepDog napísal:aspon oprav to sko v nazve sony ericsson :).. priklanam sa k SE ohladne mobilova a k Nokii ohladne portov :)
ja som toho isteho nazoru...keby že SE príde s mobilom čo ma obyčajny jack nevaham..
Tomáš666
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Porti su na nokiach super ale stále nechápem prečo sa moja Nokia nezačne nabíjať ked ju pripojím k PC. Šak ked pripojim telefón k zdreju napätia tak by sa mal automaticky nabíjať, nie? Mal som ho pár hodin pripojení k PC a baterka chcípla to so ešte nevidel. :slap:
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

ono to ide ale musis mat pripojeny akumulator k mobilu :)co je dost neprakticke
Tomáš666
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

No hej ale cez MiniUSB to nejde. Prečo to neurobili ako malo staré SPV C500 to malo jeden konektor na všetko. A aj SE sa cez tie blbé Fastporty nabíjajú ked ich pripojíš k PC.
stejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stejko »

kedze SE nemaju symbian,tak sa ovela viac oplatia nokie.a ked si kupis SE,tak vies co tam mas,a uz nikdy nebudes tam mat nove funkcie(mozno v inom FW,ale neviem ci aj na Se take daco je)a so symbianom sy mozes dat vselijake nove vecicky,tebarz prehravace,prehladace,a kopec hocijakych programov,ktore na ziadenom SE nikdy nespustis.preto je o vela lepsia nokia so symbianom.ja mam nokiu6120c a som velmi spokojny,videa idu velmi pekne a od ineho vyrobcu by som dalsi mobil nebral,ako od nokie.
ale je pravda ze nokia je menej odolna,ale couz :?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

stejko napísal:ale je pravda ze nokia je menej odolna,ale couz :?
Tak sa pozri sem:
http://odolny-telefon.katalog-mobilov.sk
Mne to vychadza skor na tu nokiu
A co sa tyka materialu, tak SE su prevazne umelohmotne skrupiny a o praskani tlacitok ani nehovorim.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

co je lepsie ? OVP Orava .... omg dalsia stupidna tema .... po 1. je to vec vkusu a po 2 . nemozes ani podla funkcii jednoznacne urcit lebo nemozes porovnat telefon ako k610i a N82 ....
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

pryja napísal:A co sa tyka materialu, tak SE su prevazne umelohmotne skrupiny a o praskani tlacitok ani nehovorim.
tlačítka praskali hlavne na w580 a s500. tam to bol veľký problém inak dobrého mobilu :roll:
stejko napísal:kedze SE nemaju symbian...
nemaju? si kde nabral? možno ich nemajú tak veľa, ale symbian predsa nevyužije polovica zákazníkov. myslím, že SE mal symbianový fon skôr ako Nokla.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

stejko napísal:kedze SE nemaju symbian,tak sa ovela viac oplatia nokie.a ked si kupis SE,tak vies co tam mas,a uz nikdy nebudes tam mat nove funkcie(mozno v inom FW,ale neviem ci aj na Se take daco je)a so symbianom sy mozes dat vselijake nove vecicky,tebarz prehravace,prehladace,a kopec hocijakych programov,ktore na ziadenom SE nikdy nespustis.
a co modely P800, P900, P910, P990, M600, W950, P1i, W960? Ten P1i ma Curuj a je dokonca lepsi ako aj-fon :)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Vidim ze polovica ludi sa do toho vôbec nerozumie , že vraj SE nemá symbian :lol:
PONGO94
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Opak napísal:ja som toho isteho nazoru...keby že SE príde s mobilom čo ma obyčajny jack nevaham..
skus toto: http://www.leopard.sk/ukaz_tovar.php?id ... pter-3.5mm neplati sa tam ani postovne cize sa to oplati
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Joxxo napísal:Vidim ze polovica ludi sa do toho vôbec nerozumie , že vraj SE nemá symbian :lol:
Neries ;) Uz len tym, ze niekto zalozi takuto temu je vidiet aky je tu priemer IQ
PONGO94
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

130 iq moj eak myslis 8)
Napísať odpoveď