Prison Break [spoilers]
-
lekoklatik
VIP
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
Spoiler
4x06 -> o nicom diel podla mna, v podstate sa to dalej o moc nepohlo, na dostihoch vsetko vychadzalo do detailu (az na mahoneho) ako v rozpravke (samozrejme ako vsetko v pb)..
mahone si zo sudu zduchol ako nic, nikoho ani netrhlo, asi sa vsetci zlakli tmy (okrem ostatnych delikventov, ti sedeli na lavicke obzalovanych ako pat penazi)..
dobre bolo aj ked scofield zahlasil:
typco ma mega ultra super truper alarm, ale na UPS uz asi peniaze neostalimichael scofield napísal:he has, surprise, surprise, top of the line electronic alarm system that will alert him if there's a breach in the structure. If we cut the power the alarm goes off.
No mne sa zda, ze sa pokusil obesit, ale zachranili ho. No videl som to davno, ale taketo nieco sa mi mari. A potom to zrejme uzavreli s tym, ze on ostal v base a odpykava si trest.Gangy napísal:Ved ho zavreli a mahone ho vydieral pod zamienkou ze ublizi zene nie? Ci to si s niecim pletiem? To sme sa uz kam dostali ked nevieme ci nejaka postava umrela alebo nie
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Plan na dostihoch s lahkostou, plan s vyrazenim elektriny na sude taktiez s lahkostou. Kde boli policajti ked vypadol prud a preco nesli hned ku dveram??? Niekedy mam pocit, ze tym scenaristom je jedno co sa bude diat v serialy, hlavne je, aby to bolo pekne a na viacerych veciach im nezalezi. Podla nazvu dalsej casti je jasne, ze dalsia karta nebude tiez problem.
PS: Kde vzala Sara take koziska???
PS: Kde vzala Sara take koziska???